1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@radosska nic nepichaj 🙂 ja som bola vcera na odbere a tiez som nic nepichala den pred tym 🙂
@radosska ahoj, dnes už nic nepíchej...před opu se píchá jen pregnyl pak už nic...
@zuzullik1001
@janulkaa23 ďakujem dievčatá.. tak som to dobre pochopila..
Holky, jaký režim je nejlepší nasadit po ET? Opravdu mám striktně odpočívat a prokládat to jen procházkami?
@trefulka Těžko říct, každý to má trochu jinak. Ale co se týká mě, tak já měla po ET 4 dny volna, kdy první 2 dny jsem opravdu polehávala a koukala na telku a ty druhé dva dny jsem též hodně odpočívala, ale došla i nakoupit (něco lehkého). Rozhodně to ale bylo o odpočinku. 5. den jsem už šla normálně do práce 🙂
@rory_g oni za to nemůžou...to je můj problém, že nemám menzes...oni mi předtím píchly tu vyvolávačku...normálně se to má dostat do 14 dní..asi je u mě nějakej problém...mi dělali AMH - odběry krve... ohledně vaječníků...výsledek b ude za měsíc..tak snad to bude do toho 27. prosince..a budu vědět co se mnou..
Jinak zdravím ženy u nás konečně sněží tak to alespon trochu navozuje zimní atmošku. 🙂
@saraha2 Ne unás je to zatím jen tak lehce,sněží jemně teprve od brzkého rána 😕 Já se chystám na ty kokosky,tak snad se zadaří. Musela jsem nejdřív dožehlit,uvařit atd 😝 už mně to někdy neba pořád přemejšlet co budu vařit..a zachvilku dojede manža s malým dnes jde po O a pak maža odjede do práce a já se tady zvencnu.Jinak stromeček doveze brácha asi tejden před Vánocema a ještě v sobotu slavíme ty malého narozky(6)tak nás bude okolo 25 a hned další pátek nebo sobot jdem ke strejdovi na 55.je to vždy celkem našlapané a to má ještě 19bratránek narozky-musíme se domluvit kdy skočíme k němu.
@saraha2 no jo, Ty jsi na úklid nemocná, bych Tě potřebovala k nám 😀 Ale to by s Tebou asi šlehlo 😅 Já se utěšuju tím, že mám zákaz cokoli dělat, takže se nenervuju z bordelu a ty 3 druhy jen tak pro nás upeču, dárky letos nebudou, ten nejhlavnější se peče v pupíku 😵
@zelvik jé vidíš, mám adventní věnec a žárovičky v jednom okně, to je dobré skore, ne? 😀
Holky, nevíte za jak dlouho vyprchá z těla 5000j pregnylu?? 🙂
dievčatá ešte mám jednu otázočku.. koľko vajíčok ste si dali oplodniť? nevieme sa rozhodnúť koľko bude dosť..

žienky prosím viete mi niektorá poradiť? včera som pichala pregnyl a zajtra idem na odber vajíčok.. mám dnes niečo pichať?? lebo dr. mi povedala v telefóne, že nič.. ale môj muž ma zneistil, že len puregon nie, ale decapeptyl áno.. ako to je?