1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@adriene Tak ono stačí při tom měření kousíček popojet a hned je velkej rozdíl,je to milimetr 😅 jinak naši naposled 1978 a 2014 takže cca 35g @pawlla Hlavně klid já mam taky jednu placentu v předu nahoře a druhou vzadu nahoře a mám pocit že slečnu cítím ohodně méně,ale na UTZ se melou oba,tak jsem to řešila s dr. a ten mně uklidnil že to tak je.Že srdíčka tukaj jak maj 🙂 @lena_1 Hlavně klid ted by měl být i velky UTZ takže tam vás poměří pořádně občas mimi roste pomalej a pak poskočí-a jak už jsem psala je to i natom jak to dr zaměří,stačí fakt milimetřík a hned to udělá rozdíl.Přeji at je za 14dnu vše jak má a byl to jen planej poplach 😉
@sarah321 dobre ste udelali, ja si taky rikala ze vsechno pro to udelame a po 3 transferech uz nevim co jeste vydrzime..
Dneska prisla mrcha..
@evikj33 je vidět,že není mudr,jako mudr ☹ ta moje mě naopak uklidńovala,že mám myslet pozitivně atd...já to brala tak,že nic...ona věřila víc,jak já...
@adriene tak to mám radost,že tam nemám jen já čertíka 😀 dnes se pěkně vrtí,asi dělá kotrmelce 😀 taky se musím optat na váhu. jste mě tady udělaly chutě,jak jste řešily ty ryby,tak jsem si dnes dala candáta smaženého s kaší a mňam 😉
@pawlla úplně tě chápu..zvlášť po tom začátku..já mám kontroly po 4týdnech..dva a půl týdne po kontrole jsem vždy tak nějak v klidu..ale jak se blíží další kontrola,tak už taky dumám,jestli je vše,jak má atd...už se těším,až budu chodit po týdnu 😀 a tobě přeji vytouženého lulínka!!!!!!!!!!!!!!!

@pawlla Jsou hyperaktivni! V noci si lehnu na bok a ten dole zacne kopat... do te doby, nez se pretocim na druhy bok... coz se ovsem casto nelibi zas tomu druhemu 😀 Jsou to vazne slusne kopance... je to i videt, jak se kuze nadzvedava. Citim je od 16.tt, ale ty posledni 3 tydny uz opravdu hodne. Doufam, ze se v brise vyblbnou a pak budou jak andilci 😵 😀
Neboj se, na zitra Ti budu drzet palecky. Mimi jiste vyrostlo a snad ukaze i pindika 😉