1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@zuzullik1001 neboj,nevypadnou 😉 nám v caru doporučovali kompot,ať nemusíme moc tlačit 😉
@zuzullik1001 jjjj dnes 8mý den 🙂
@janulkaa23 este si neskusala testnut?? Kolki mimi si si dalaj jedno dve?
@saraha2 ahaa no pekne 🙂)) A gratulujem chlapcekovi🙂
@zuzullik1001 nn nezkusila..v Den ET mi píchali ještě pregnyl..mám v sobě 2 morulky.měla si AH?
@janulkaa23 aj mne pichali pregnyl ...Ah co to je?
@zuzullik1001 fakt? tak to máme stejný..AH je asistovaný hatching..
@janulkaa23 to mi asi nerobili onicom neviem ... Ti si isla na kolkaty den po Opu?
@zuzullik1001 V pondělí sem měla OPU a v pátek mi je vkládali zpět..
@zuzullik1001 tak to Ti nedělali to bys jim musela říct..já to taky nemám... máš něco na zmražení??
@janulkaa23 ja pondelok opu a dneska vklad... Drzim palceky ... To bude urcite pozitivne 🙂
@zuzullik1001 jj doufáme..dnes by podle cyklu měla přijít mrcha ale zatím nic musím zaťukat..testit mám až příští pátek..
@janulkaa23 jj mam dve blastocysty 🙂 a ty??A sak to nevadi ze nemame ci?
@zuzullik1001 nn nevadí..já mám 2 morulky...
@zuzullik1001 vlastně 3 🙂
@janulkaa23 tak to nemoze dojist mrcha hnusna!!!!!!!
@janulkaa23 tak to je super ze mas tri 🙂
@zuzullik1001 doufám, že ne..ale při minulém IVF mi přišla i přes utroš tak teď doufám, že nepřijde..
@zuzullik1001 tak drzim palce!
@adriene a jake bude druhe jmeno?
@pawlla tak to bude bracha potesen 🙂
@janulkaa23 držím palce !!!!!!!! a ydrzis ne testovat do příštího dne? j testila 9 ďen! 😉
@malinka_02 Druhe jmeno by byl Stepan 😉
@ivapo Brzy se uzdrav 😉 Paralen tez muzes, ja ho brala i na zacatku tehu... 😎 jinak @janulkaa23 ted netestuje, lec mela v den ET pregnyl... asi by to bylo jeste zkreslene 😖
Baby po et sa mozu mliecne vyrobky lebo som pocula ze je dobre vypizt liter mlieka na maternicu ?? Co poviete?? Viete nieco otom? Dakujem

@janulkaa23 dakujem aj ti si po et vsak?