1. IVF se nepovedlo, jsme zoufalí a nevíme, co dál
Ahoj, jsme po prvním neúspěšném IVF. Jsme z manželem strašně zklamaní, stalo nás to spoustu peněz a doufali jsme, že to vyjde ☹ Bohužel nevyšlo a my nevíme, co dál, jestli jít na další IVF do stejného CARU, nebo zvolit jinou metodu v jiném CARU! Manžel o tom nechce moc mluvit a já se utápím v slzách ☹ Máte někdo prosím zkušenosti, co a jak dál?? Děkuji za každou radu a povzbuzení!!!
margotecka
nějaký poplatek ano, ale podle jiných CAR se dá říct, že nic, záleží na každém, kterou cestu zvolí. Dá se jim poslat email, mají i emialovou poradnu. 🙂
myslím, že se to dá .... 🙂 podle toho je cena, v podstatě tomu budeš rozumět
zkus to a uvidíš..
otěhotněnět bez všech zbytečných zásahů, kdo by si to nepřál 😉
@janicka85 No zní to moc dobře 🙂 Poradím se s manželem a uvidíme 😉 Každopádně děkuju za radu 🙂
@margotecka také jsme po prvním neúspěšném ivf, které jsme absolvovali v dubnu na obilňáku, teď uvažujeme o druhém pokusu, ale na obilňák už jít nechci, chci zkusit reprofit, čtu na něho všude jen chválu. Obilňák mě odradil přístupem běžícího pásu a neprofesionalitou...
@mardusenka30 No,taky se mi na ten Obilňák moc nechce,taky přemýšlím nad Reprofitem,ale manžel chce zůstat na Obi ☹
@margotecka můj tam naštěstí nechce zůstat, raději mu to rozmluv, více můžeme probrat ve zprávě...
@petra.happyday Ahojky můžu se zeptat, proč je důležité mít i vyšetření 😉 hematologie? Děkuju... 😉
@muddledgirl ....Ahojky,mě třeba při tomhle vyšetření přišli na to,že mám tzv.trombofilní mutaci,ono to zní hrozně 🙂 ,ale v podstatě to znamená,že mám větší sklony ke tvorbě krev.sraženin.Takže při užívání stimul.injekcí jsem si musela píchat i Clexan na ředění krve....Tak snad jsem ti aspoň trochu pomohla 😉
@pomukli jo jo, já vím, že i na toto můžu přijít, dokonce může být i alergie na vlastní vajíčka, proto je imuno docela důležité...

známé pomohla k otěhotnění