1. IVF v listopadu, prosinci 2011. Přidejte se také
Zdravím... Na přelomu 11/12 2011 se chystáme na IVF. První s mým současným partnerem. Mimo to mále za sebou 1IVF a 1KET s prvním manžílkem a a 5 IUI s tím současným. Připadám si už neuvěřitelně vyčerpaná.... Chodíme na Fertimed Olomouc. Napište....
@kacenka1977 teď jsem si to našla, že jsi měla ET o tři dny dříve než já 😉 já jsem tedy asi 5+0, ale na kontrolu jdu až 29/12, to tedy pěkně pozdě, když vidím že všichni chodí už v 6. nebo 7.týdnu. Ale aspoň už to bude vše vidět dobře 😉 Ty jsi měla dost vysoké HCG jsem koukala - 14den od ET přes 1300. To jsem myslela, že jsou jasná dvojčata 😨 Takže to se vůbec podle toho nedá soudit 😕
Ahoj holky jsem tady nová, v pondělí mám ET, embria jsou 2.den po oplození a zatím je jich šest 4buněčných. Mám se do pondělí rozhodnout jestli chci zavézt jedno nebo dvě? Pořád přemýšlím a pořád nevím 😒
No jo právě asi zkusím dvě a nechám to osudu 🙂
@jarka67 já bych šla do těch dvou, je větší šance, že se alespoň jedno chytne, i když je tam i ta možnost, že to budou dvojčata 😉 😵
@jarka67 Já mám taky dvě a čekám jak to dopadne 😉 Doktor říkal že když se dá jedno tak je 30% že se uchytí, ale když se dají dvě tak že je 50% že aspoň jedno se uchytí, a od začátku jsme si říkali že by nám dvě nevadili, aspoň by to bylo při jednom 😉 Tedy kéž by, uvidíme 20. prosince, jestli bude vůbec něco 😕
ahoj holky, můžu se přidat ☹ bohužel asi budeme muset taky řešit IVF z důvodu špatného spermio. u přítele. Vůbec si nedokážu představit co nás čeká a dost se toho bojím. Našla jsem nějaké info na netu, tak vám přidávám odkaz, třeba někomu pomůže http://www.otehotnet.cz/content/12-recenze na levé straně jsou zajímavé prostředky na podporu, hned jsem si objednala. Bojim bojím 😨 😨 Přeji vám hodně štěstíčka 🙂
@anina32 v prvních deseti dnech jsem necítila nic až 11 den jako bych měla dostat ms a depka. Udělala jsem test a byl pozitivní. Pak mi bylo dva dny pěkně blbě, bolest hlavy a kocovina, žaludek na vodě. Od té doby je mi dobře a jen mě pálí žáha a občas podbříšek jako na ms.
@rehonka držím pěsti na OPU 😉
@aagnes neboj, časem se začneš orientovat a třeba se zadaří hned při 1.IVF 😉
@verun85 v některých carech říkají test po 14 dnech a někde až za tři týdny. Někde musíš na krev i když je test negativní a někde jdeš rovnou na utz. Je to všude jinak, ale doma můžeš testovat klidně za 14 dní a zajít si na krev někam jinam 🙂
ahoj holky včera jsem byla na embryotransferu. Zavedli mi jen jedno embryo. Na vyndání vajíček jsem byla v pondělí na Mikuláše 🙂,ale v úterý mi hned volali,že vzniklo jen tohle jedno. Celý týden jsem se bála,že zavolají,že se rozpadlo,ale včera nám řekli,že se drží velmi dobře. A teď už je tam kde má být. Test si mám udělat 25.12.2011 tak snad dostaneme ten nejhezčí dárek k Vánocům. 🙂
Ahoj dnes mám třetí den a máme zatím 4embria 8buněčná a 2 6buněcná ale prý to vypadá velmi dobře,zítra volat nemám že se čtvrtý den vývoj nehodnotí a v pondělí to mám na půl druhou. Takže doufám že to do pondělí vydrží a vyjde to.! 🙂
@jajda2011 ahoj, tak to je odvaha nechat PK jen jednoho embria 😎 na to bych neměla nervy 😝 já měla 7 embrií a PK jsem si nedala, nakonec byla dobrá jen dvě, ale šikovná 😉
@jarka67 no to je jasné, vždyť zítra je neděle a to se ET nedělají, tak to musí do podnělí vydržet 🙂 já jsem myslela, že v carech dělají 7 dní v týdnu a ono ne 😕 i ta embria si musí chudáci počkat nebo pospíšit 😀
Ahoj,pokud mohu,take bych se rada pridala,ikdyz termin v nazvu terminu neodpovida... Minuly tyden jsme se dozvedeli,ze s manzela spermio neotehotnime,tak pujdeme na zacatku roku na IVF... Tak se tesim a doufam,ze vse klapne! 😉
Chtela bych se zeptat jak se to dela prakticky,kdyz chodite do prace a tam nevedi, ze chcete otehotnet... Pri stimulaci se musi na kontroly,pak na odber,nasledny transfer... Obavam se,ze vznikne podezreni co se deje... Asi to budu castecne resit dovolenyma...
@martinka87 Ahoj 🙂 Dobrá otázka, já mám za sebou první a bohužel nevydaření IVF teď v listopadu. A v práci jsem to řekla, ale teď toho docela lituji. Jenže jsem nemohla jinak, normálně dělám krátky/dlouhý a jsem tam vždy sama, tak by jsem si to musela přehazovat a teď jsem tam byla dva měsíce sama bez kolegyně, tak jsem musela s pravdou ven, aby se to nějak pořešilo a hlavně to byla krizová situace, tak by mi normálně bez vážného důvodu volno jen tak nedali a ani normálně to nejde ze dne na den... V každém případě záleží na zaměstnavateli, např. u nás se moc ohled na lidi nebere ☹ Počítám s tím, že po druhém pokusu (leden/únor) kdyby to náhodou nevyšlo, tak že budu bez práce, to už si dovolím moc, zase být na PN... No ale tak doufám, že ty máš v práci lepší podmínky a vše proběhne dobře a s pochopením 🙂 😉
@mpetula obavam se,ze pochopeni od zamestnavatele bych nenasla... Vim ze o me nechteji prijit a ze jim tim udelam komplikace ☹ budeme vse resit az v novem roce,tak to asi padne dovolena...
@martinka87 Ahoj Martinko, já jsem řešila to samé. Také jsem nechtěla v práci říkat, že jdeme na ivf, abych potom nemusela poslouchat, jestli to už vyšlo nebo ne. A hlavně, nikomu do tvého zdravotního stavu nic není. Takže jsem řekla částečně pravdu, že mi našli endometriózu a že mi jí léčí. K mému štěstí o endometrióze nevěděli nic a nebo minimum a do žádného šťourání se nepouštěli. A pak jsem řekla, že mi jí léčí a že budu mít teď nějaké běhání po doktorech a budu potřebovat častěji volno. Většinou mi v caru řekli přibližně, kdy bude další návštěva, tak se to nějak dalo a na OPU a ET jsem to řešila dovolenou. Teď už mám po ET a vzala jsem si neschopenku. Navíc mám takové zaměstnání, že jsem nechtěla chodit do práci ani během stimulace, protože při představě, že bych si píchala injekce někde na špinavém záchodě a nebo za závěsem a trnula, že někdo přijde...tak jsem zůstala radši doma, kde jsem na to měla klid 😉 Naštěstí mi zbyly nějaké dny dovolené, tak jsem to řešila tak 🙂
@verun85 ahoj, dekuji za Tve info 😉 taky jsem chtela na OPU a ET dovcu,to mi prijde logicke a pak uvidim... Ale hlidani kdy jit na OPU, to musim jeste poresit... ☹ ja jeste chodim na neurologii a o tom take nikdo nic nevi...

@bruni teď jsem prý 5+3, takže bych měla být 6+3 😉