1. KET. Kdo je po něm?
Holky!! Kdo je po ketu? Ja byla dneska! A mam z toho vseho nejakej lepsi pocit nez minule.
Najde se tu nejaka? Ze by jsme si povidaly az do testovani?😀😀
Hezky den vsem🙏❤️
@peggy_5 No to tady v Gynemu prave ne. Ale asi predpokladam pak ze azbse pujde na vec, tak mi ji zmeri. Mam strach no.. Tohle utery co bylo, tak jsem byla u zubarky, byla jsem ok 36,4. Mela jsem tam jit v patek a to uz me nevhala ze mam 37. Protoze jsem od stredy zacala brat progrsteron a po tom se mi vzdy zvysi teplota a mam 37 nebo 37,1.
Manzel je uplne ok.
Ale pry je to normalni, ze i tehotne maji vyssi teplotu. Tak snad to pochopi🤷♀️
Ahoj holky, v pátek máme druhý KET, tak nám držte pěsti 🙏
@barborabarbora111 tak hodne štěstí 🙏🌷🍀
@carolinca88 moc děkuji
@barborabarbora111 Ja jdu za dve hodky na nej, tak snad to tentokrat vyjde💕
Tak drzim pesticky!!
@tynka2904 tobě taky 🍀🙏at to vyjde!!
Ahoj holky,tak mě taky trefí.v neděli mám jít na KET a od víkendu mě bolí v krku a klouby,no tak snad to do neděle vyležìm.nebo myslíte,že je lepší transfer odsunout?už jsem si pichla i Otrivelle 🥺a od zítřka mám zavádět gynprodyl.byl někdo teď na KET v nativu?
@zuzicek2013 mě tehdy řekli, že pokid se v den KET nebudu cítit dobře, mám zavolat.. Takže být tebou bych počkala, co se z toho vyvrbí 😉
@zuzicek2013 ja bych teda radsi zavolala do centra... nevim jestli muzou znovu embryo zamrazit.. 🤷🏻♀️
Tak ja uzbjsem doma, vse je v poradku. Teplota je opravdu zvysena jen kvuli progesteronu, coz vim uz z minuleho transferu.
Tak snad bude vse v poradku!
Vsem moc drzim palce💕
Holky prosím Vás zajímalo by mě,jestli jste se některá bavili s doktorem v centru ohledně KET a Coronaviru?jaký mají na to názor,jestli je to bezpečné,nebo co když by šel člověk na KET a nevěděl,že má COVID,jestli to třeba nějak nemůže ublížit pak plodunebo znesnadnit zahnízdí ani?nevíte někdo?
@tynka2904 Tobě taky!!!!
@zuzicek2013 nebavili, ale jdu v pátek, tak se zeptám a napíšu
@zuzicek2013 Mě doktorka řekla,že to nemám řešit.. Korona zmizí bůh ví kdy a pokud mi nic není a cítím se dobře, tak to nemam odkládat. Už mám u sebe výstavní embryo a těším se na test, na příští týden❤️
Holky prosím o radu,byla tady některá z Vás na KET po viroze?měla jsme tento týden virózu/možná Covid,těžko říct v této době 🙂 a v neděli mám jít na transfer. Už se cítím dobře,jen trošku občas klouby ještě povolování jinak nic,neměla jsem ani teplotu.myslite,že mám na transfer jít a nebo to odložit od další měsíc?jde mi o to,jestli nebude po viroze tělo nějaké oslabené a nemělo to vliv na uhnízdění.diky za radu
@zuzicek2013 U syna jsem byla na KET přímo s virozou a ještě asi v 5tt dostala brutální rýmu.
Dr měl radost, ze mam virozu, prý to pomáhá v hnízdění, neb imunita se věnuje viroze a nemá nápady, že by likvidovala embryo.
Holky a byli jste tady některá na KET v nativu?zajímalo by mě, kolikrát jste byli na ultrazvuku před transferem?a jakou jste měli výšku sliznice?
@zuzicek2013 já jsem 9tt po nativu. Jeden UTZ, sliznice kolem 8mm
@nita1984 je super,gratulace a můžu se tě zeptat ještě kolikátý den cyklu jsi šla na transfer?já jsem.byla 12 DC na ultrazvuku a sliznici jsem měla jen 6,5 mm, a folikul 14 mm.dr.rikala,že se určitě na 7 či 8 dostanu a že 14 DC jsem si měla píchnout Otrivelle, tudíž za 2 dny měla pak dojít ovulace,ale já se nemůžu zbavit dojmu,že jsem měla už toho 14 DC ovulaci,bolel mě totiž podbřišek a měla jsem ovulační hlen.tak mám dojet jestli to není špatné načasované?jaký pocit jsi měla ty?měla jsi ovulaci přesně jak ti stanovili?
@zuzicek2013 základ je, důvěřovat lékařům. Právě z téhle nedůvěry a neznalosti jsou pak neúspěchy. Hlen je vždycky PŘED ovulaci, nikoli při. Bolesti způsobuje většinou ovitrelle. Embryo musí být v deloze 5-7 dni po ovulaci, protože to je nejpřirozenější doba, kdy by se tam dostalo samo.
Nevím, jak to bylo u mě, neměla jsem čas o tom přemýšlet a pozorovat se, roční prcek doma, statek, zvířata, práce 🤷♀️ navíc to byl 8. transfer, takže moc dobře vím, že tohle sebepozorovani je spis na škodu než k užitku.
Vypni hlavu, koníka, udělej si hezký program a budu držet palce
Holky jdu si pro utechu.. Dneska je sesty den po ket a mam negativni test. Minule jsem mela sedmy den carku celkem peknou.. Mam strach ze to nevyslo😩
@tynka2904 nic není ztraceno, vydrž 🙏 hodně holek má až později pozitivní testy 😉
@carolinca88 Ani dneska nemam ducha a to je sedmy den😭😭😭😭 Zase se je to v prdeli... Ja tomu tak moc verila ted!!!
@tynka2904 já jednou měla duchy až 12.den 👍cca.. Tak ještě vyčkej, 🙏
@tynka2904 ještě to nezatracuj.ja třeba měla slabou čárku až v den kdy jsem měla opravdu testovat.udelala bych si test až tak 10 den a uvidíš jestli bude aspoň dušík ;)
@carolinca88 no ale mela jsi petidenni embryo? Ja mam proste v hlave, ze po vlozeni se do tei dnu ma uhnizdit a nasledne produkivat hcg. A ja byla na vlozeni v pondeli.. Minule to tak krasne odpovidalo 😩
@zuzicek2013 Diky.. Ale kdyz vidim jak holky maj duchy vsechny ten sesty/sedmy den, tak uz tomu nedavam sanci nejak..😭 Kezby se stal zazrak!🙏

@tynka2904 v Iscaru i v Gennetu meri pokazde, kdyz vchazis do budovy.. jak je to jinde 🤷🏻♀️