1. KET. Kdo je po něm?
Holky!! Kdo je po ketu? Ja byla dneska! A mam z toho vseho nejakej lepsi pocit nez minule.
Najde se tu nejaka? Ze by jsme si povidaly az do testovani?😀😀
Hezky den vsem🙏❤️
@carolinca88 Diky moc za nadeji💕🙏 Jak jsi na tom ty vlastne?
@zuzicek2013 Jak ty jsi na tom po transferu? Kdy budes testovat?
@nita1984
@zuzicek2013
Holky tak mam pocity na ms.. Uz na me jde strach ze je to opravdu ztracene. Sice mame jeste dve embryjka v mrazaku, ale uz jsou horsi kvality.
Mam strach..
pokud tohle opravdu nevyjde, premyslim, zda si nedat obe dve najednou. Ale nevim jestli je to dobry napad. Tim padem uz by jsme pak nemeli nic..
@tynka2904 teď jsem začala stimulaci na KET, tak budu doufat 🙏.
@carolinca88 tak budu moc drzet palce!! Ja furt premyslim.. Zda pokud to nevyjde, jestli pujdu rovnou v rijnu, nebo to nechame az na leden.
Mam fakt pocit ze to dostanu bohuzel..
@carolinca88 Tak me pocity na ms opustily.. Nechapu to. Vcera to bylo desny a dneska nic, vse ok. Uz jsem z toho zmatena🙈 Test zkusim ve ctvrtek, to bude desaty den..
@tynka2904 mě minule taky braly pocity na MS a dopadlo to.. To, že už později ne, je jiná... Tak zkus test v ten čtvrtek, držím vše co mám 🙏🍀
@tynka2904 uvidíš, co by ti řekli po neúspěchu, to je ještě zbytečný na to myslet.. Pokud se budeš cítit, šla bych klidně do dalšího pokusu..
Pokud se u nás nepovede tento KET, tak už nemám ☃️a musíme do dalšího IVF.
@carolinca88 To je hrozny no.. Ja mam posledni dva, tak nevim jak bych to udelala. Zda po jednom, nebo oba dva naraz, jestli v rijnu nebo az v lednu. Nevim vubec.
Ja jsem dneska osmy den. Ikdyz jeste ms neprisla, prijde mi po tech testech pred tim, ze to nevyslo. Sice jeste malinko doufam, ale opravdu jen velmi malo. Na rozdil od meho manzela, ktery je presvedceny, ze tam to mimi je.. Porad mi to rika a me to trapi.
Minule kdyz to nevyslo, tak mi prisla ms desaty den presne.
Pak byl ket, tam mi vysla krasna carka sedmy den. A ted zase prd.. Tak snad se stane zazrak🙏🍀
@carolinca88 Jinak neumim si predstavit tvoji situaci. Me furt drzi to, ze tak mame jeste dve. Predstava ze bych mela jit do dalsiho pokusu.. To bych sla treba az za rok.
Ale zas ja jsem mlada, ma cas.. Ikdyz mi prijde ze mi protejka mezi prstama.
@tynka2904 neboj, uvidis..doufam,ze vam to vyslo 🍀🙏👍
A měla jsi stimulaci, nebo v nativu? Mě minule říkala sestra, že estrofem drží menstruaci. Takže já pak uvidím pokud dojde ke KETu až z testu nebo krve.. MS by měla dojit až po vysazení..
@carolinca88 Mela jsem stimulaci. Ale minulemmi prisla ms i pres prasky..
Dneska jsem strasne nafoukla. Mam uplne vyvaleny bricho..
Diky ze drzis palecky, ale ja uz jsem to trochu vzdala..😞
@carolinca88 Tak zitra budu testovat. Uz se tim ani nijak moc netrapim.. Nic s tim nenadelam.
Nic me neboli, prsa lehce zvetseny.
Minule kdyz to vyslo jsem je mela jak balony, tlak v podbrisku, bricho jak v patym mesici..
No nic, drz palecky, at se stane zazrak💕🙏🍀
@tynka2904 ahojky,já na transferu nakonec nebyla,byla jsem nemocná a 3 dny před transferem my Dr.ještě nasadila antibiotika :/.takže jsme transfer odložili.byla jsem z toho chvilku špatná,už sem se na něj tak těšila,ale zase než to riskovat,že to kvůli nemoci nevyjde,tak si budu muset počkat.za týden bych měla dostat na tak pak se uvidí,jak to bude vypadat na ultrazvuku,minule jsem měla 12 DC docela nízkou sliznici,jen 6,5 mm,tak bych to chtěla teď něčím podpořit.nemàš nějaký tip? akorát se bojím než dojde k transferu,aby nám zase nepozavirali centra 🥴.
@zuzicek2013 Ahoj! No radu na sliznici moc nemam.. Ja mam rizeny cyklus a problemy s rustem sliznice nemam. Holky prej dost pijou kontryhel, ale nevim zda pomaha🤷♀️
Ja jsem zitra desaty den po ketu, nic z toho na 99% nebude, tak si rikam, zda jit ted v rijnu do dalsiho.
Vzdycky si rikam ze si dam pauzu a pak se z toho nejak oklepu a zas se tesim na novej pokus!
Tak uvidime. Uz mame jen dva mrazacky. Premyslim zda je dat najednou nebo kazdeho zvlast.. Ale spin po jednom. Predstava ze uz jic nemam v mrazaku me desi.
Tak snad nam to vyjde a nezavrou centra! Mne teda centrum nezavreli ani minule 🍀
@tynka2904 a proč si myslíš,že to neklaplo?třeba se ještě něco ukáže.ono je to těžko,někdo říká,že je lepší si od hormonů odpočinout, někdo zase že se zvyšuje šance.ja mám KET v nativu,ale taky sem si říkala, jestli by řízený nebyl lepší skrz načasování,v tom nativu to načasování mi přijde takové ošemetné.no dvě embrya to záleží na tobě.kazdy o úspěšnosti taky říká něco jiného.mas už nějaké děti?
@zuzicek2013 Vim jak jsem mela pozitivni test, jak mi nebylo dobre, vsechny priznaky. Ted nic a test negativni sedmy den..
Takze pochybuju ze se ve me neco deje.
Jinak deti nemam, je mi 21let.
Prvni et nevysel, pak byl ket (revize 8tt) a ted dalsi ket a taky nic na 99% pokud se nestane zazrak.
Jeste mam dva mrazacky.
Ket v nativu je takovej fakt nerizenej. Ale zas je to prirozene, kdybych mela ovu, urcite si ho zvolim.
@carolinca88 Tak jsem si dneska test nemohla udelat.. Myslela jsme si ze mam doma jeste jeden a nemam🤣 Takze ho musim jit koupit a asi to zkusim az rano. Nebo myslite ze zbodpoledni moci by teoreticky neco bylo videt?😀
Ja teda tomu neverim,ale musim to zkusit a pak se objednam na krev
@nita1984 V pondeli jdu na konzultaci. Rekla jsem si, zensi dame pauzu do Vanoc, budu pracovat a v lednu na to vlitnem. Do te doby bych tomu chtela nechat volno, s tim ze bych zkusila do konce Vanoc jist Clostilbegyt. Jsme zdravi, ja mam jen pcos. Tak to zkusime a nechame to byt. Treba se stane zazrak🍀
Ahoj holky,tak jak se máte?nejde náhodou někdo tento měsíc na KET?já jdu příští čtvrtek na ultrazvuk,tak snad to bude ok a klapne už konečně teď transfer.
@zuzicek2013 Ahoj. No nejak vselijak.. My si ted budem davat pauzu, budu mit na tri cykly Clostil a pak v lednu pujdem na ket. Tak treba se do Vanoc povede.. A nebo si to jeste rozmyslime a pujdem v listopadu, kdo vi..
Drzim palce!!!
@tynka2904 a už máš teda výsledky krve a nedopadlo to? Držím palce do dalších pokusů a dej klidně na tvůj pocit, kdy do toho zase jít 🍀🙏
@zuzicek2013 mě by měl KET vyjít na 12.10. pokud bude vše ok 🙏

@tynka2904 jj měla jsem 5 denní