icon

1. KET. Kdo je po něm?

tynka2904
26. kvě 2020

Holky!! Kdo je po ketu? Ja byla dneska! A mam z toho vseho nejakej lepsi pocit nez minule.
Najde se tu nejaka? Ze by jsme si povidaly az do testovani?😀😀
Hezky den vsem🙏❤️

tynka2904
autor
6. říj 2020

@carolinca88 Ano, v den co jsem sla na krev jsem dostala ms.. Bohuzel..
Takze jsem tam jela s brekem😭

zuzicek2013
16. říj 2020

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, je tu některá, která šla na KET až po 20 DC a vyšlo to? dnes jsem šla naplánovat KET a vždy mívám ovulaci tak 15-16 DC, a tento měsíc jak na potvoru se nic neděje,12 DC sliznice nízká, folikul nic moc, mám přijít na ultrazvuk ještě za 4 dny.byla jsem minulý měsíc nemocná a měla antibiotika, tak nevím jestli to mohlo posunout ovulaci, každopádně, pokud by vše dorostlo a 16 DC pichli Otrivelle, tak bych šla asi na KET 23 DC. Šel někdo tak pozdě? moc se mi to nezdá.

tynka2904
autor
19. říj 2020

@zuzicek2013 Ahoj! Ja mela vzdy rizeny ket, tak netusim co je a neni dobre. Myslim, ze pokud ho mas v nativu a tenhle mesic to vyslo takhle, tak je to asi pro tve telo nejprirozenejsi. Verila bych doktorum 🙂
Budu ti drzet pesticky!!
My jsme si dali ted pauzu. Jedla jsem clostilbegyt, vcera jsem mela pozitivni ovu test, ale nebylo mi nejak dobre, takze sex nebyl a dneska bude urcite, ale bojim se ze uz je pozde. Tak uz moc nedoufam..
Pristi mesic bych chtela jit na ket, ikdyz jsme planovali jit az v lednu. Ale zase me to tahne to zkusit.. Uz mame jen dva mrazacky, tak mam strach😩 Je to vsechno tak tezky, jsem z toho unavena, ale porad me to zene vpred nejakym zpusobem.
Tak snad se tenhle rok jeste dockame, ikdyz uz tomu verim jen trosku.

tynka2904
autor
19. říj 2020

@zuzicek2013 mimochodem.. Jak jsem vcera videla ty dve carky na ovu testu, tak jsem zacla brecet🤷‍♀️ Vzpomnela jsem si, jak jsem mela takhle krasny carky a pak jsem si vzpomnela na tu revizi prisernou.
Mam pocit, ze za tenhle rok jsem zestarla o deset let. Prijdu si tak vycerpana v hlave, tak slaba uz, ale stejne to cloveku neda a pocita dny k ovulaci, dela testy, plnuje ket. Clovek by sel fakt pres mrtvoly..

zuzicek2013
19. říj 2020

@tynka2904 víš co, úplně ti rozumím a kdo tímto neprojde,tak to nepochopí.ja jsem dnes byla na UTZ a tento měsíc nic,dr.se to nelíbilo,jsem 16 DC a folikul nic moc a sliznice taky, takže říkal,že by to tento měsíc neriskoval. Byla jsem zklamaná,ale než to riskovat a přijít o embryo,tak raděj počkám.akorat budu mít stimulovaný KET v listopadu.co bereš když máš ten stimulovaný KET?a kolikátý den cyklu na KET jdeš?mě napsal Estrofem 1-1-1.

tynka2904
autor
20. říj 2020

@zuzicek2013 Jeee tak to me mrzi!!
No ja brala estrofem 1-1-1 a lenzeto 1-0-1 (taky druh estrogenu) a anopiryn (na redeni krve, lepe se prokrvuje pak sliznice) 1-0-1. Od 14 dne myslim jsem zacla brat utrogestan vaginalne 2-2-2 a az do tehu testu. Na ket jsem vzdy sla 18. den cyklu. Tohle vse jsem brala az do testu! A kdyby byl pozitivni, tak az do tretiho mesice.

tynka2904
autor
29. říj 2020

Holky? Jde nekdo na ket listopad/prosinec?
Ja premyslim, zda jit v listopadu, nebo to nechat az na vanoce. Bojim se,ze ted ten listopad bude blbej kvuli korone, zaroven se tesim a nechci cekat. Nevim.. Nejaka rada?🙏
Pekny den vsem💕

zuzicek2013
29. říj 2020

@tynka2904 ahojky,já pokud bude vše ok chci jít,taky mám strach kvůli Koroně,ale v září jsem měla jít na KET a neuskutečnil se, protože jsem onemocněla,tak jsem se těšila na říjen a nevím proč,ale ovulace celá posunutá a sliznice o ničem,takže sem vyfasovala prášky a teď už snad KET stimulovaný a budu se modlit,ať to už konečně klapne...🙏,takže pokud vše půjde,tak bych na transfer šla,víš co, bůh ví jak to bude v prosinci a v dalších měsících.ty máš mít KET stimulovaný nebo v Nativu?

carolinca88
29. říj 2020

@tynka2904 ahojky, my ted KET bohužel nic, krev negativni a ☃️už nemáme.. Takže mě výhledově čeká 3.IVF..😔

tynka2904
autor
29. říj 2020

@zuzicek2013 Mam stimulovany. Za nejakych pet dni bych mela dostat ms, tak premyslim zda zacit stimulovat, nebo ne. Manzel by cchtel spis pockat do prosince, ze to ted bude na prd. Ale ja si prave taky rikam, ze buh vi co bude.. Tak ti budu moct drzet palce!!!
@carolinca88 To me moc mrzi!! Je to nespravedlnost,ale neda se nic delat..
Ja mam posledni dva v mrazaku ze ctyr. Tak se taky bojim.. Snad se na nas usmeje stesti.
Tak moc vsem drzim palce holky!! Zvladnem to, uvidite!🙏🍀

carolinca88
29. říj 2020

@tynka2904
@zuzicek2013
Jinak holky u nas v car maji napsany, ze KETy nedelaji ted hodne mladym parum, IVF nerozjizdi u lidi co jsou nejakym zpusobem "nemocni" obezita atd.. Delaji ho jen na 100% zdrave zene, kde asi neni tak velky riziko, ze by mohla mit pri covidu komplikace.. Je tam vypsanych vic veci. U nas nedelaji ani IUI, ale doktor mi ted rwkl, ze bydlime v miste caru, takzr nam ho udelaji.

tynka2904
autor
29. říj 2020

@carolinca88 Tak to kouka teda. V tom pripade tam napisu mail, zda teda ma smysl o tom vubec uvazovat. Zajimavy..
Dik za info!

zuzicek2013
29. říj 2020

@tynka2904 víš co,je to těžké,můžeš čekat do prosince a zrovna v tom prosinci onemocnět...takže je to fakt hop nebo trop.taky mám mít stimulovaný KET.taky čekám na MS a mám začít brát Estrofem,prosím tě jak se to bere když třeba dostanu MS odpoledne a mám brát 1-1-1?já jsem měla mít KeT v nativu,ale celou dobu mám MS pravidelně a teď co řeším KET tak mi MS chodí se zpožděním,ovulace všelijak....tak mi dr.raděj doporučil stimulovaný.takze uvidíme no.měsìćky mám dostat o víkendu.

tynka2904
autor
29. říj 2020

@zuzicek2013 kdyz to dostanes odpo, tak si vezmes leky az vecer a druhy den uz normalne. Kdy to dostanes treba v 11hod dopo, tak si vezmes uz poledni davku a i vecerni. Tak jsem to delala ja teda a Dr mi to schvalila.

tynka2904
autor
5. lis 2020

Ahoj Holky! Tento cyklus jsem mela clostil a dneska, dva dny zpozdeni menstruace, na testu lrasna druha carka!!!
Holky drzte mi palce odpo na gynde🙏🍀

zuzicek2013
5. lis 2020

@tynka2904 teeda veliká gratulace.tak budu držet pěsti.ja dneska dostala na a začla brát ten Estrofem.prosim tě k čemu se bere už od prvního dne cyklu?z ptřìbaloveho letáku jsem se z toho moc nedozvěděla.

carolinca88
5. lis 2020

@zuzicek2013 estrofem je jako umely prechod, zastavi ti cinnost vajecniku

carolinca88
5. lis 2020

@tynka2904 ooobrovska gratulace ❤️🍀pak dej vedet!!

tynka2904
autor
5. lis 2020

Ahoooj! Na ultrazvuku nic, prej je jeste brzy. Dneska mi maj volat vysledky z krve, tak snad budou v poradku. Nastvali me, protoze prvni co doktor rekl, kdyz nic nevidel, aby to nebylo mimodelozni a zacal mi vysvetlovat co by se mi stalo a jak bych musela lezet v nemocnici apod. Na konci teda rekl, ze mam vysokou sliznici hodne, ze asi tehotna jsem, ale je brzo.Takze jsem sla domu a mam z toho depku a cekam netrpelive na vysledky.
Prsa nality, malilinko spinim, nechutenstvi (to mam posledni tri dny). Ja si tak preju aby to ted bojovnik zvladl kdyz uz se k nam vydal bez pomoci hezky prirozene🙏🙏🙏🍀🍀🍀

carolinca88
5. lis 2020

@tynka2904 neboooj, to vyjde, pokud mas 2 dny zpozdeni, může byt jeste brzy 🙂 vis cca, kdy byla ovulace? Budeme drzet pěsti 🍀🍀🍀👍

tynka2904
autor
5. lis 2020

@carolinca88 cca 19.10./20.10. ale je mozny ze se to trosku jeste posunulo.. Nevim poradne🤷‍♀️

tynka2904
autor
5. lis 2020

@carolinca88 Ale kdyznsi vezmu, ze pri ket vkladaji 6denni embryo a ceka se 14 dni na test a ultrazvuk a je tam pak akorat bublinka, tak je asi fakt brzy ted.

tynka2904
autor
5. lis 2020

@carolinca88 Tak hcg mam 245!!!! Snad uz tam priste bude neco videt!!!

tynka2904
autor
5. lis 2020

Dnesni testik🙏

carolinca88
5. lis 2020

@tynka2904 no to je supeeeeer, moc gratulujiiiii ❤️❤️❤️

tynka2904
autor
5. lis 2020

@carolinca88 Diky! Ja jsem stastna, zaroven mam obavy, zaroven se bojim korony. Mele se to ve me. Vzdy se chvili raduju a pak zase upadnu do strachu..

carolinca88
5. lis 2020

@tynka2904 neboj, to bude všechno dobrý 🙏🙏🙏musíš věřit 🍀🙏

tynka2904
autor
6. lis 2020

Ahoj holciny! V pondeli jdu na ultrazvuk. Jak jaaa se bojim mimodelozniho, to snad ani nejde popsat. Furt na to myslim. Jak mi to rikal ten doktor.. Desny!
Dneska jsem si delala test a je silnejsi. Snad se vse vyviji jak ma! Jsme tak nervozni☹️

tynka2904
autor
9. lis 2020

Ahoj holky!! Jak se vam dari? 🙏 Ja dneska byla na uktrazvuku, byla videt minitecka ktera odpovida 5tt, coz dneska jsem 5+0tt, takze v poradku. Hcg 1077, takze ukazkove stoupa. Jsem stastna jako blazen💕 Doktorka nadsena, pry uz to urcite ted bude dobre, kdyz to bylo prirozene! 🍀

carolinca88
9. lis 2020

@tynka2904 to je supeeeer, moc moc gratuluji
🍀🍀Mam obrovskou radost 🙏❤️!

Strana