14den po ket, kolik hcg?
Holky kolik jste měly hcg 14den po ket? Ja mam 360. Prijde mi to málo. Minule těhotenství jsem měla 413 a skoncilo to špatně v 8tt. Ted kdyz mi řekl tuto hodnotu tak jsem zase na dně :( podařilo se Vám to dotáhnout az do konce s takovou hodnotou?
@worena Fakt nezbývá než tomu věřit 😊 My měli zmrzlíka jen jednoho, navíc oplodněno rozmraženými spermiemi které byly u ledu 10 let 😁 Taky jsem se dost bála rozmražení. Ale co se má stát to se stane.. Pár dní před vkladem jsem se docela uvolnila, byla jsem mírně apatická.. A brala jsem to buď a nebo.. neupírala jsem se tolik. A ono to vyšlo 👍 Nechtěla jsem tomu uvěřit 😊 Držím ti moc palce, vím jak se cítíš..
@misicka1988 Děkuji 😍..To je hezky napsané.. Byla jsem mírně apatická...A brala...Než jsem si vzala brýle a dočetla to celé, chtěla vědět co jsi brala že si taky dám něco napsat 😂😂😂😂😂
@worena 😂😂😂
@moniseeek01 ja mela po ET HCG jen 188 pri druhem tehotenstvi jen 344 a dopadlo to dobre... Pri tretim jsem mela HCG 9818.8 a o miminko jsem prisla..
Timhle bych se vubec zatim nestresovala..
@misicka1988 No ty jsi mě pobavila 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, muž se ptá co se děje 😂😂😂😂Tak mu to líčim. A on úplně vážně,no jestli to pomůže tak si to nech taky napsat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@lucik253 To neříkej.Nebuď jako já 😀.Po dovolené ti bude lépe.Ja se vyplakala,vynadávala,držkovala na blbej osud atd...No, jasný že ta obava je, strach...Ale musím říct že po té pauze je mi o dost lepší...Holt přijmout to co máme.... Cena.... Nevím kolik to účtují tam u vás...Taky platíme.. Kašlu na peníze, přejeme si dítě . 😍
@misicka1988 Ahojky jsem dnes po KET😉✊
@worena Držím moc palce 👍😊
@misicka1988 Děkuji 😉
Ahoj holky 🙂 tak dalsi Ket teda ut 10.9. 11:30 🤫❤️😔
Ahoj ja 14 dni po ET u prvni dcery mela HCG jen 188 jednotek. U druhe 14 dni po IUI 340 jednotek. Vse se vyvijelo dobre. Nyni jsem byla tehotna prirozene po treti HCG 9818 jednotek a tehotenstvi v 7 tydnu skoncilo..
Niceho se neboj o velikost HCG ted ani tolik nejde. Dulezite je, ze je pozitivni.
Já 17 den 7 400

@worena jo no 🥺🥺🥺 uz bych ted byla 20+3 😥