7. den po embryotransferu negativní TT. Je vůbec naděje?
Ahoj holky, jsem týden po ET a dnes jsem si zkusila schválně těhotenský test. Samozřejmě je bílý jak lilie, ani náznak jakéhokoli stínku ☹ Docela začínám propadat zoufalství. Hodně jsem si od toho slibovala ☹ Plno holek má dušíka už třeba pátý, šestý den po ET a my nic (internet mi moc neprospívá ☹ A to nám zaváděli 4-denní blastocystu a ještě provedli asistovaný hatching.
@jenie to je jedno, já měla taky prodlouženou kultivaci, i asistovaný hatching a na hladinu hcg to nemá vliv, ten tvoří tvoje tělo, takže to záleží čistě jen na tom, jak akční máš hormonální systém. A vydrž ještě pár dní a pak dej vědět.
Zdravím vás všechny, měla bych otázku. 7.3.2017 jsem byla na umělém oplodnění. Embryo se zahnizdilo. ALE, vcera jsem trochu zakrvacela. Pak nic, az dnes zase krvácení. Tentokrat klasicka MS. Děložní čípek jsem si dnes nechtěně nahmatala a byla jsem v šoku. Je strašně dlouhý asi centimetr po vniknutí. Je asi otevřený. Je možné , že jsem stále těhotná nebo to něco znamená? Umělé oplodnění jsem nyní absolvovala po čtvrté. A předtím jsem nic takového neměla. Jinak tedt jsem delala v patek 10. den a bxl tam strasne slaby duch. Prosím, mohl by mi někdo poradit? Zda mohu ještě doufat. ...
AHOJ holky, tak dnes jsem 7 den od kat a test negativní,včera jsem si dělala taky test a malý náznak se mi zdá že tam byl,ale dnes jsem tam nevykoukala nic. Předtím jsem měla taky 8 den čisto a 9 den po trošku splnění a bolesti krásného ducha,ale bohužel hned ten den jsem to ztratila. Embryo odešlo s krevní srazeninou v deloze, takže 9 den 100%negativni. Ach jo, pořád čekám, že začnu spinit a to znamená to hnízdění,ale zatím mám jen vytok a trošku pichani v podbřišku. Máte někdo zkušenost , že test poz.pak nega.a pak zase pozitivní?
Zdravím holky. Jsem 7 den po KET (nepočítám ten den zavedení). Samozřejmě jsem to nemohla vydržet, je to náš druhý pokus.
Břicho mě popíchává, tak poboliva jak na ms.
Včera večer a ráno takový světle hnědý malý flek na intimce. Přikládám foto zhora včera TT a úplně spodní je dnešní.
Ještě podotknu že nám zaváděli 5 denní blastocystu. Tak co myslíte??

@adusku klasicky. Zázrak se nekona, dnes tt opět negativní