7. den po ET špiním, měl jste to tak někdo?
Měl jste někdo něco podobného ? Jsem 7 den po et a oběvilo s mi špinění na ms mi to přijde brzo po trasféru. Měl jste to někdo ?
jé to je krásné číst hned je člověk o malinko klidnější tak doufám že budem mít ten samý konec. TAké jsem si vzala ascorutin.
Já začala 10 den po ET krvácet, myslela jsem, že nic nedopadlo a ono dopadlo 🙂. Sice jsem pak nakonec potratila, ale byla jsem těhotná. Nevěš hlavu, bude to dobré 😉
ahojky zatim nijak špinění trvá už 3den a ted ustalo zatím. A test nic.Tak zatím nevím
Ahojky, tak já to mám podobně a v CAR mi řekli ať jsem v klidu, že to se při hnízdění stává. Tak uvidím
5-7 den sem taky spinila, uz jsem to vzdala a cekala ze to nedopadlo...no a synovi byly uz 4 roky 🙂
Ahojky Holky mám stejný problém mám 5 den a začaly mně bolet a břicho jako před měsíčkama tak nevím zda je to jako že se nepovedlo..začínám stresovat že z toho nic nebude
@hanik2 tak to určitě vyjde 😀 nám se jedno nespojilo a dvě nedorostly tak, aby byly dobré k mražení, a poslední ... tak se začínám připravovat na repete. A jak si to snášela? já se nejdřív děsila injekcí, pak narkozy, že jinak vše bude v pohodě, ale to čekání je nejhorší, když víš, že už nemůžeš nic jen čekat
@fkatka Já měla stimulaci i při IUI. .mám polycysticke vaječníky takže bez hormonů ani ťuk. ..Já jezdím do Prahy k doktorce co dělá v ISCARE ..tam mi přímo ona dělala odběr i transfer ale ohledně stimulace ,UZ atd jezdím k ní do ordinace. ..jsem sice z Plzeňska ale raději se projedu
tak mě,špinění ustalo zítra dělám test tak jsem zv
@fkatka k Budkovi,máme za sebou první ET, neúspěšný, a tři mražáčky. chystám se na ket a zjištuji co nejvíc informaci, rozhodně se zeptám na embryoglue, zeptej se taky, je to spešl roztok,který pomáhá " slepit" embrzo v děloze k sliznici .. zrovna to jdu napsat holkám vedle do diskuze . drž se !
Holky je to tam ...Já tomu nemůžu uvěřit. .dnes 11 den po transferu. .chtěla jsem dat fotku ale přes mobil to nejde

Ano, já začala špinit asi sedmý den po et, měla jsem slabé špinění vždy kolem poledne. Trvalo to asi sedm dní a já si pro jistotu koupila ascorutin. No a pak 14 dní po et jsem šla na krevní testy a po devíti měsících porodila dcerku 🙂 .