Po porodu si menstruace dělá, co chce. Někdy jen špiním

jituska
24. dub 2008

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli má někdo podobný problém, kojím, MS jsem dostala přibližně, když malému byl necelý rok. Od té doby si dělá MS co chce a někdy i jen špinění, ani to není MS. Manžel říká, že to mám 365 dní v roce. Naposled jsem byla u gynekologa v únoru a ten k tomu špinění nic neříkal, ani jsem to s ním neprobírala.

jituska
autor
24. dub 2008

Tak jsem tu asi jediná ☹

dvojka
24. dub 2008

A bereš nějakou antikoncepci?Třeba je to kvůli tomu.....
Měla bys to říct dokymu,protože od toho tam on je,když ti to znepříjemnuje život.

jituska
autor
24. dub 2008

Dr. mi dával injekce Depo provera, ale ty jsem vysadila, byla jsem z nich nafouklá a právě jsem si myslela, že to špinění je z nich. No, musím tam zajít, hlavně teď, když má být teplo. Člověk si říká, aby to nebylo něco vážnýho, ale to asi ne. Mám dvě děti a hlídání pořádně na ně nemám, to je umění se sama někam dostat 🙂

janinac
24. dub 2008

Ahoj, já jsem měla MS i během kojení..nejdřív jsem myslela, že krvácím pořád po porodu, ale na kontrole po šestinedělí mi doktor řekl, že je to MS a dostala jsem Cerazete...a krvácela jsem i když jsem brala prášky. Teď je to pomalu rok po porodu, půl roku beru antikoncepci a krvácím jak se mi to líbí 😀 nooo spíš nelíbí 😀 teď jsem uprostřed balení a zrovna dneska jsem to zase dostala..takže jsem asi jako ty: mám to 365 dní v roce.

dvojka
24. dub 2008

Jitusko-moje kamarádka měla po depo proveře taky špinění a to ještě 2 měsíce potom co jjí už neměla aplikovanou.A bylo jí neustále špatně.

Určitě to neni nic vážného..Jen asi ty hormony.Zajdi za dokym

jituska
autor
24. dub 2008

janinac - to jsem ráda, že nejsem sama. Ta injekce depo provera je úplně nanic a dr. mi doporučoval, že když nechci prášky, tak si mám nechat tělísko, brrr to nechci. To mám právě strach, že do mě začne rvát nějaký léky a antikoncepci jsem právě proto nechtěla začít brát, myslela jsem si, že když nebudu mít nic, že se to spraví. Budou to asi ty hormony - začínám pomalu odstavovat, což je taky veselý. Ale jedno plus to má, mít MS 365 dní v roce - aspoň šla nějaká kila dolů 😀

kitty68
24. dub 2008

jitus ja js dostala prvni kdyz mela mala 8tydnu, a spala par noci bez probuzeni na jidlo, jak casto maleho krmis, me totiz rekli ze je to mozne kdyz mas vic jak 6hod pauzu mezi kojenim, ted by mela prijit dalsi ale zacla se zas budit v noci na jidlo tak uvidime

jituska
autor
25. dub 2008

Tak právě já se snažím malého odstavovat, už je mu rok a půl, což je dost. To bude asi ono, že máme delší pauzu mezi kojením a takhle se MS chová, špinění třeba 2dny, pak dva dny, pak zase třeba týden a pořád dokola. Ale byl teda pořádný pokoj, těhotenství a pak rok skoro bez MS.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru