icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
emiliajana
7. led 2018

Nevím sice co to znamená ale mám to po 1 krát.Docela ma to vyděsilo.

dailik
autor
7. led 2018

@emiliajana Nerikej!Ach jo.A jak moc?Ja jsem mela cely den uplny klid.A sotva jsem vecer vstala a vyprovodila nase,tak uz zase trosku spinim.Ale jako spis krev.Jsem fakt zvedava,jak dopadne ta prohlidka v utery...A pujdes nekam zitra na kontrolu?

pipinka
7. led 2018

@emiliajana to né, určitě to bude dobré uvidíš. půjdeš někam na kontrolu?
@dailik koukám, že jsme na tom úplně stejně. Taky jsem dnes začala hnědě špinit. vstávala jsem od oběda, píchlo mě v podbřišku, začala jsem špinit. občas mě píchlo na levé občas na pravé straně ale už to pomali odchází a špinění je minimální. co si o tom myslet ví jen bůh

hribek
7. led 2018

@emiliajana
@dailik
@pipinka jejda holky drzte se moc na vas myslim! kdyztak skocte zitra k dr.

pipinka
7. led 2018

@hribek já věřím že mimi se drží. máme ho vyšetřené metodou PGD tak vím že je v pořádku. Pořád to beru to špinění tak, že se tam malej zabydluje a dělá si místo.

hribek
7. led 2018

@pipinka jj taky to mame, verim ze to bude vse ok. jen to cekani je dlouhy, jeste 14 dni ☹

pipinka
7. led 2018

@hribek jj já mám jít na kontrolu také za 14 dní. pokud by se mi něco nezdálo, hned jedeme. myslíš že je možné, když je embryjko vyšetřené že se může něco stát? třeba že se mu u mě nebude líbit apod? Blbá otázka,ale právě mě to napadlo.víš co budete mít? chlapečka nebo holčičku?

dailik
autor
7. led 2018

@pipinka A Ty to vis,co budete mit?To uz z toho vysetreni vite hned od zacatku?

emiliajana
7. led 2018

ahojte tiez máme vyšetření pgd.vam povedali co vám vkládají?Mala som to len 1 krat čerství krva pak už nic.Som objednana az na 22.1.Ale pojdem po lieky a tak sa stavím v utorok u mojeho gynekologa.Pokial by sa to změnilo tak naklusem hned zajtra.Myslite ze to spinenie by mohlo být aj tym ze sme sa pohádali a já som sa neskutečně nas*al a....mna teď vytočí úplně vsetko

pipinka
7. led 2018

@dailik co gty ještě špiníš?
@emiliajana ano víme. bude to chlapeček 🙂 nám to řekli hned jak volali výsledky PGD.špinění může být určitě od stresu. Chce to klid,ale bohužel to někdy nejde. Jak to s tebou vypadá teď? polevilo špinění?

hribek
7. led 2018

@pipinka fakt? me prave napadlo ze by se to pri tom melo dat zjistit, ale nenapadlo me se zeptat, no zkusim se zeptat na kontrole. No hele muze se stat cokoli. ale je lepsi na to ted nemyslet a zbytecne se nenervovat.

pipinka
7. led 2018

@hribek jj když mi volali výsledky vyšetření, tak mi povídala zda chci vědět pohlaví. Sama od sebe a já že chci tak věřím že drobek se pořádně zabydlí a dá pokoj ať můžu jít i ven 🙂 neříkám že teď nemohu 🙂 mám nařízený klidový režim a ven chodit můžu,ale chci co nejvíc ležet ať se tam pořádně zavrtá
máš to i v papírech o výsledcích pgd...XY je chlapeček a XX je holčička 🙂

dailik
autor
7. led 2018

@emiliajana Myslim,ze urcite.Stresem se Ti zvedne tlak a vic se prokrvis,podle me.Taky jsem zacla spinit,kdyz jsem tu zustala sama a bojim se🙂Nemam to rada.Ale ted uz je to lepsi.Snaz se byt v klidu a urcite to bude dobry.

dailik
autor
7. led 2018

@pipinka Tak to je dobry,ze to vis uz takhle hned od zacatku.My nemame zatim vysetreni zadne a u embryi taky ne.Takze ja doufam,ze kdyz uz to takhle zatim dopadlo dobre,ze uz to vydrzime fo zdarneho konce🙂Verim tomu.

pipinka
7. led 2018

@dailik taky tomu věřím. říkám si že se brouček zahlodává hlouběji do dělohy a dělá si pohodlí. četla jsem že po IVF není špinění nic neobvyklého

dailik
autor
7. led 2018

@pipinka Uz me nekolikrat napadlo,jestli to spineni a krvaceni nemuze byt i tema lekama.Treba tim estrofemem.Jako nejake hormolni krvaceni,kdyz ten ket je vlastne v umelem cyklu.Taky diky nemu muze byt vyssi sliznice nez normalne.Co myslis?Zkusim se zeptat v utery v caru,snad mi na to odpovi.

pipinka
7. led 2018

@dailik jj taky to je možné. jsme nastimulované hormony a pořád je do sebe rveme.Já do sebe ještě píchala injekce na podporu růstu sliznice aby byla patřičně vysoká. A taky si píchám injekce na ředění krve a to může být také od toho. pak mi dej vědět co ti řeknou, také mě to zajímá

dailik
autor
7. led 2018

@pipinka Jojo dam🙂S prvnim synem jsem mela v 5.tt hematom a mela jsem taky klidovy rezim.A to jsem jen jednou uplne minimalne zaspinila.A pak uz nic.Ted nemam prokazany zadny a takhle porad spinim a krvacim.Tak ro je fakt zajimavy.Rikam si,ze kdybych vedela pricinu,asi bych byla klidnejsi.Ale co,hlavni je,ze mimi prospiva.Tak si asi dela vetsi bejvak😁Doktorka to nazvala,ze zurive niduje😉

pipinka
7. led 2018

@dailik tak vidíš vše je v pořádku. mě mimi pořádně zkoukne až za 14 dní. šla jsem tam 3 dny po vyšetření na pohotovosti a nechtěl do mě moc vrtat abych nezačala moc špinit nebo nedej bože krvácet.Tak prcka rychle změřil , zkouknul srdíčko a bylo to. u mě se také zatím o žádném hematomu neví

emiliajana
8. led 2018

@dailik Dobre rano v ktorom si tyzdni?počítá sa to od poslednej ms.alebo inak?

hribek
8. led 2018

@emiliajana kdyz pocitam od posledni MS (3.12., KET 21.12.) bych dnes mela byt 5+1tt
@pipinka tak ja ve zprave z PGS pohlavi vypsany nemam ☹ ale neva, bud mi rekne dr na kontrole nebo si holt pockame 🙂

dailik
autor
8. led 2018

@emiliajana Ahojda,ja bych podle KET mela byt 6+6.Normalne se to pocita tak,ze vezmes jako 1.den 1.den Tvoji MS.Ale u KETu to je podle me tak,ze je dulezitejsi 1.den embrya.Muj priklad.KET jsem mela 11.12.,ale uz 5.ti denniho embrya.Takze jakoby 6.12.bylo oplodneni.A to zacinas 3.tyden.Zkus si dat na internet vypocet terminu porodu a zadej jako datum oplodujici souloze den,kdy oplodnili embryo.Jak stare embryjko Ti zavadeli?

dailik
autor
8. led 2018

@hribek Aspon to budete mit napinavejsi🙂

emiliajana
8. led 2018

ms bola 1.12. ket 18.12.a 5 denní mozno 6

emiliajana
8. led 2018

počítám 18 -6 =12 pak zadam 12.12.ako poslednu ms?

emiliajana
8. led 2018

este mám dotaz keby sa niečo děje. musí žena krvacat?

dailik
autor
8. led 2018

@emiliajana Bohuzel nemusi...Kolikrat probehne zamlkle tehotenstvi a holky to zjisti az na gynde pri utz.Ale na to vubec nemysli,urcite jsi v poradku.Jsounto nervy,co?Ja uz se snazim porad necim zabavit,abych se nezblaznila.Uz nemuzu vydrzet do zitrka,az mi potvrdi,ze se nic nestalo a vsechno se vyviji tak jak ma.

hribek
8. led 2018

@emiliajana nemusi. ja mela 5ZT a ani u jednoho jsem nekrvacela. dej na svuj pocit a pripadne skoc na gyndu. ale tim nechci strasit.

dailik
autor
8. led 2018

@emiliajana No podle me zadas ms 28.11.,protoze toho 12.12. by byla jako ovulace 14.den.

dailik
autor
8. led 2018

@hribek Tak to sis koukam taky uzila...

Strana