7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@lucifervlkova ne, bere se už před Ket. U iui se bere po, protože embryo máš od začátku oplození u sebe. Nepotřebuješ ho na přeměnu sliznice.. kdežto u Ket dáš embryjko defacto do úplně nepřioraveného těla. Co jsi brala za léky v průběhu Ivf?
@rosalline A kterým dnem se začíná brát prosím?
@rosalline Pregnyl,Menopur,ovitrelle
@rosalline Že by sem to sama začala užívat
@lucifervlkova U Tebe si myslim,ze pokud mas endometriozu,tak urcite moc leku brat něuzes.A mela jsi svoji ovulaci?Konttoloval Te a pichala sis treba pregnyl nebo ovitrelle?A jak stare budes mit embryo?U nas je to tak,ze zacnes brat 3xdenne 2tablety-zavadis do pochvy ode dne,jak stare mas embryo.Ja jsem mela petidenni a transfer byl 11.12., takze utrogestan jsem brala od 6.12.,na pripravu a zmekceni sliznice.A tak to budu brat do 12.tydne tehotenstvi.Ale utrogedtan je na predpis.A nenervuj se,musis byt co nejvic v klidu.Treba foktor bi,proc to dela.
@dailik Pregnyl a Ovitrelle sem měla.Když sem byla po opu tak sem měla brát 3 krát denně 2 tablety,ale nakonec sem.nebrala protože mudr moje řekla,že tento měsíc nepůjdu na transfer.Měla sem prodlouženou kultivaci a pak šlo na zmrazení.Dnes sem 13 den.Zítra ráno zavolám a zeptám se.V každém případě si utrogestan sama nasadim mám ho doma.Tak.jak mi říkali po opu a ráno mi řekne.
@dailik Nemůžu si ublizit ne?
@lucifervlkova nejsme doktoři, ale já bych do toho taky šla. Zkus si najít téma endometrioza a Utrogestan ..
@rosalline Já ho vždy brala po iui.Sem ráda,že se mnou souhlasis.Myslím si,že mi nemůže ublížit.Moc děkuju za rady.Ráno do Caru stejně zavolám
@lucifervlkova když ti ho předepisovali po iui, tak snad je vše ok
@rosalline Po každé iui sem měla utrogestan 1-0-1,ale tehdy po opu 2-2-2 ale nakonec sem nebyla,tak myslíš,že mám brát tu první nebo druhou?Spíše druhou asi že?
@lucifervlkova já mám 2-2-2, jestli máš dostatek léků alespoň na 4 týdny... nicméně brát by se měli dál
@lucifervlkova Myslim,ze ublizit by sis nemela.Jestli Ti ho uz nekdy predepisovali.Taky mohl doktor zapomenout.Me se to jednou po iui stalo.
@lucifervlkova tohohle doktora beru jako autoritu: http://sanatoriumhelios.cz/podavani-utrogestanu...
@rosalline momentálně mám tři a půl krabičky
@dailik Zítra ráno zavolám
@pipinka ačkoli, prim. Texl preferuje Ket v přirozeném cyklu bez estrofemu... a sliznice mi stačí 6 mm, moje doktorka mi vypla ovulaci a řídí mi hormony uměle... ono mi totiž naposledy nastalo jednorázové ovulační krvácení, při kterém se trocha sliznice uvolnilo...temzko říct, co je lepší
@lucifervlkova co ty na to?
@rosalline Ja nevím,co dělat.Prý utrogestan budu brát po Ketu.Co si o tom myslíš?
@lucifervlkova Tak to je zvlastni.Ale asi bych jim verila.Jsou to doktori a znaji Te jako pacientku.Tak to udelej,jak rikaji.To je muj nazor.
@lucifervlkova budeš ho brát po KETu, tak alespoň tak. Snad vědí, co dělají.
@lucifervlkova Tak vidis,uz se tim netrap.Maji svuj postup.Snaz se byt pozitivne naladena,at se u Tebe miminku libi a uvidis,ze to klapne🙂
@dailik Moc děkuji za podporu
Dnešní kontrola dopadla na jedničku. Odpovídáme 7+4, srdíčko krásně bije a krev proudí jak má. Na utz už mi mudr ukazoval kde má drobeček hlavičku a prdelku -jsem z toho na měkko 🙂
@lucifervlkova ničeho se neboj., já ho začala brát také až po ketu a je vše pořádku. věř doktorům a neplaš. Oni moc dobře í co dělají. a věř že dělají vše proto aby se prckovi u tebe líbilo

@lucifervlkova asi budeš muset hrát na citlivou strunu a trvat si na něm
http://www.lekari-online.cz/lecba-neplodnosti/d...