7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@dailik budeme vypadat úplně stejně. Zrovna dnes jsem říkala manželovi že musíme dojet nakoupit at jím i ovoce a zeleninu 🙂 mě na nevolnosti pomáhá ovocná přesnídávka.já piju vodu, občas šťávu a pořád usrkávám colu- ta mi zabírá. Mimi bude dobré určitě. Tak ty prsa ti závidím.- mě přijde že je mám pořád stejné- i když podle manžela ne( ten je s nima nadšenej ) 😀
@pipinka Jo,vychlazene presnidavky jsem jedla po ranu se synem.Ale ted na ne moc chut nemam.Me ted na ty nevolnosti fakt zabira ovoce-jabka,mango,hroznove vino.A zrovna dneska jsem na netu nasla,jak jsou dulezite jabla,banany,merunky,hroznove vino a mango!Tak to nejak intuitivne vim a presne to jim🙂Pak jim bilou kulatou redkev a chroupu mrkev.Mam porad hlad,tak se to snazim tim ovocem trochu vyplnit.
Hlavne,ze je nadsenej manzel,to je dulezity🙂
@dailik
@pipinka holky a chute mate? ja teda krom vyvaru vcera na nic chute moc nemam. a kdyz uz tak na neco slanyho, sladky me ted moc nebere (nastesti). rohliky uz nemuzu ani videt, ale bojim se cokoli jist aby mi nebylo blbe... dobre mi delaji jabka a banan ale nesmim to mit casto jinak je to jak s tema rohlikama ☹ ale na vaze to krom jednoho kila videt moc neni 😲
@hribek chutě teda mám, nejvíc na medovník 🙂 dvakrát týdně peču buchtu.ale hodně záleží na tom jak mi je, když je mi dobře, spleskám všechno ale když je mi zle, opradu se musím nutit. jinak já už mám skoro 2 kg dole a to manžel říká že pořád žeru 😀
@dailik přiznám se že jsem mango nikdy neměla, ani nevím jak chutná.
@pipinka Me chutna moc.Kupuju v bille zrale mango-ma oznaceno billa premium.Jinak ldyz neni zrale,tak neni dobre.Je to fakt moc dobre,takove trochu tuzsi nez treba merunka nebo mekci hruska.Takove oranzove a ja ho miluju🙂Jinak medovnik jsem si koupila tsky.Me je nejhur vzdycka v podvecer a vecer.Treba ted.Potrebovala bych se naveceret a nevim,co jist.
@dailik
@pipinka jo no mi je taky blivno a jak rikas kdyz je mi dobre zplacam vse a pak je mi zle a nadavam si 🙂 mango je vyborny, nejlepsi je koupit na asijske trznici, mivaji zluty mango a to je jeste jemnejsi nez to klasicky co se kupuje v obchode. nema takovej ten stiplavej konec kterej obcas ty nezraly manga maji.... uz se tesim az se preklene ten 10-12 tt aby se udelalo dobre, vysadila jsem prasky a uzivala si 🙂
@hribek Tak to se taky tesim.Az mi bude lip a vysadim prasky.A taky budu klidnejsi,ze preklenem to nejrizikovejsi obdobi.Ted je syn uz druhy den nemocny,ma teploty a kasel,tak jsem taky uz zacala kaslat.Tak z toho mam trochu nervy,aby to miminku neco neudelalo.Uz aby bylo utery a videla jsem,ze je ok.A kdy Ty mas tu kontrolu?V pondeli?
@dailik jj v pondeli. ja snad ted preklenula to nejhorsi (aspon doufam) nastesti dcera byla na horach, dneska se vraci. manzel je nachcipanej, takze parada. no na to pondeli jsem zvedava, rano hodim malou do skoly, pak do caru na 1.utz a pak jedu zkouset plesovy saty na patek. dcerina skola porada ples a my jdem s manzelem poprvy co jsme spolu (14let) 😀 no bude to sranda
@dailik no kdyz sem se 3. objednavala a sestra mi rekla termin 22. tak jsem zalapala po dechu, ale zase sem si rikala, ze uz bych mela byt 7+2tt takze uz bych mela videt i srdicko. takze jo nakonec to uteklo celkem rychle.
no a ples, nevim no uvidim, chceme se seznamit s rodicema a tohle je vlastne nejlepsi prilezitost 🙂 tak snad na me budou mit nejaky saty mam vel 44/46 😲
@lucifervlkova No vidis🙂Mela jsi zbytecny strach.Tak ted uz bud hezky v klidu a setri se par dnu.At pro to udelas maximum.A co leky,dali Ti neco?
@dailik dali mi 3*2 tablety utrogestanu a 2.2.na krev
@lucifervlkova super, tak odpocivej a nech se opecovavat 🙂
Ahoj holky,tak me dneska skolila viroza,chytla jsem to od syna.Mam zatim 37.2 a mam kasel,ale mam strach,aby to neovlivnilo vyvoj mimi.Mate s tim nekdo zkusenost?Citim se dost bidne,boli me cele telo.A boli vas jeste obcas bricho nebo uz spis jen roste🙂?
@dailik me obcas bricho zaboli.jinak s virozou nevim i kdyz bych moc rada poradila
@lucifervlkova odpocivej a hlavne zadny stres
@lucifervlkova tak vidíš 🙂 naordinovala sis klidový režim nebo jsi naskočila normálně do rytmu ...?
@rosalline Klidovy režim.Nechci riskovat.
@pipinka Snažím se.Jen dnes ráno mě lehce pobolivalo břicho
Holky měly ste po trensferu taky návaly horka?
@lucifervlkova Ahojda,ja jo.I jsem se dost potila.A bolelo me bricho.
@dailik Já mám hrozné návaly horka.
@lucifervlkova v noci jsem se potila 9 dní a to jako fest
Holky který DC ste byly na Ket?Já 18 a přijde mi to dost pozdě
@lucifervlkova já byla 17.dc a ještě mi nabídli i 19.dc. Záleží jestli máš řízený nebi přirozený cyklus.
@pxtulka Měla sem přirozený
@lucifervlkova byla jsem 18dc

@pipinka Tak to ja uz tehu rifle nosim.A asi budu potrebovat i vetsi podprsenku.Nejak to ted vsechno povyskocilo🙂Zavidim Ti,ze mas mimi vysetrene.Nas to teprve ceka.Ale nepripoustim si,ze by to nemelo dobre dopadnout.Taky obcas zaspinim,ale vubec to neni krev.Spis takovy hlen.A s pitim mam taky problem.Piju jen magnezku nebo dzus.Moc nemuzu teple napoje.Jim nejvic suche pecivo a uz mam problem co na to.Nejim syry,ty mi smrdi.Obcas sunku,ale zadny zazrak.Celkove mam problem co jist.Jim hodne jabka a mango.A loupaky nebo kolace.To bude postavicka😁