7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@lucifervlkova já hlásím taky průjmy..tedy spíš minulý a předminulý týden....
@lucifervlkova bolesti břicha jsem neměla.....jen občasné intenzivní píchání....
@rosalline A ty si na tom jak?😉Mě břicho bolí jako u menzes.Chvílemi intenzivně a pak míň
@rosalline Do toho ještě zimnice chvílemi strašná a pak zase horko.Vůbec to nechápu
Holky,tak to jsem nemela...Tak to je asi nejaka viroza,ne?
@dailik Gtatuluju.Taky už by sem si přála.
@dailik To budou asi pracovat nervy.Chci se zeptat,když se po 14 dnech chodí na krev řeknou výsledky hned nebo později?Chodí se i na ultrazvuk?
@lucifervlkova se v tobě perou hormony. Já se zase v noci hrozně potím, jsem vždycky úplně mokrá...... Na utz jdu vlastně až 4 týdny po transferu
@rosalline 😁to doufám.Teď už mě břicho nebolí.Sou výsledky krve hned s hcg?
@lucifervlkova když jsem šla do té laboratoře, měli ty výsledky hotové do hodiny...
@lucifervlkova ale když jsem dávala krev u doktora, tak jsem měla výsledky druhý až třetí den...
@rosalline Ty jo tak to se zblaznim a ultrazvuk dělaji nebo nějaké vyšetření?
Ahoj všem vám držím pěsti štěstí jak tak nakukuji určitě to vyjde ✊😀
@lucifervlkova mně to čeká teprve až příští týden v úterý...
@rosalline Držím pěsti
Jinak jdu na kontrolu az za 4 tydny,uz na screening.Doktor ma totiz za 3tydny zrovna dovcu.A k nikomu jinemu nechci.
@lucifervlkova Me brali krev v caru rano a ve 14 hod byly vysledky.
@dailik Taky si myslím,že to asi tak bude.

@hribek Já mám opravdu hrozné bolení břicha.Pořád chodím kontroloval jestli sem to nedostala.No a do toho ten průjem.Snad to přejde.Jen aby ten utrogestan menzes opravdu nebrzdil