icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
leniii25
21. pro 2017

@dailik tady jde vidět jak krásně sílí čárka 🙂 takže super! 🙂 já testovala vždycky kolem 4-5rano s tím že jsem se vzbudila poprvé od noci a pak už to nemohla vydržet zvědavosti 🙂 takže jakoby první ranní moc 🙂... Jinak já jsem měla silné pco, takže mi udělali laparoskopii, kde mi propichali cysty a zbavili mě ložisek endometriozy a bylo 🙂 já totiž vůbec nemenstruovala ani neovulovala

dailik
autor
21. pro 2017

@leniii25 Aha.Dekuju.Ja mam prave taky PCO,ale slabe,protoze normalne menstruuju,ale mam delso cyklus a tak 2xdo roka mi to vynecha uplne.Vajicko nekdy mam,ale ne pokazde.Takze s tou ovulkou jsem taky na stiru.Takze proto mam ted ket s estrofemem a utrogestanem.Zatim mi zadne vysetreni nedelali.Mam 8leteho syna,u ktereho jsemmotehotnela hned treti mesic snazeni prirozene.Ted se snazime uz tri roky i pres ivf a takovehle problemy.Dokzor mi rekl,ze to ze mam syna prirozene je zazrak!A do ktereho caru jsi chodila?Ja nevim,jak to se mnou dopadne,zase jsem mela trochu krve.Ach jo.To jsou nervy.Proc to bud hned normalne nedostanu nebo nespinim vubec...

pxtulka
21. pro 2017

@dailik přijde mi že čárka je výraznější 🙂 Juchuu 🙂 hlavně že i krvácení ustalo a jestli je to jenom maličko, tak to bych neviděla jako problém 🙂 Já 10. den neměla zdaleka takovou čárku jako ty. Já měla 10. den jenom v podstatě ducha a 11 den byla taková jakou jsi měla ty 9. den. No a 13. den jsem měla v krvi HCG kolem 1000...a čárka na testu byla, ale určitě to nebyla dálnice. Určitě to vypadá nadějně a budeš mít krásný dáreček pod stromeček 🙂

dailik
autor
21. pro 2017

@pxtulka Zase jsem jednorazove zakrvacela rano a od te doby nic.Jen takovy pruhledny vytok.Moc to sice nechapu,ale snad to nic vaznejo neznamena.Ted jsem dokonce dala prat pradlo a delala obed a zatim dobry.Tak kez by to uz prestalo a zitrejsi rano byl klid.Je to fakt zahada😊Mluvila jsem s kamaradkou gynekolozkou a ta mi rikala,ze spineni ma spoustu tehotnych.To krvaceni ze uz je horsi,ale ja proste nekrvacim v kuse.Vzdy jen jednorazove takovy splouch a dost.Tak budu doufat dal!!

dailik
autor
21. pro 2017

@pxtulka Kazdy se me pta,co bych chtela k vanocum,tak jsem si delala srandu.ze chci byt tehotna🙂Tak treba se mi to fakt splni!!!!!To by bylo to nejvic,co si preju.

dixiee
21. pro 2017

@dailik rika se,ze hcg stoupa ob den a kdyz porovnas test ze 7. a 9.dne,tak krasne vidis jak zesilila!! 🙂 Urcite to neni biochemicky.. proste se mimco tak silne zavrtava do sliznice az to vzdycky spusti trosku krve..

pxtulka
21. pro 2017

@dailik já jsem tohle říkala když se mě ptali co chci k narozeninám 🙂 a taky se mi to splnilo 🙂 takže je důležitý i pozitivní přístup 🙂 A prcek se asi fakt zavrtává 🙂 a asi se trefuje do nějaké žilky, proto to krvácení.....

dailik
autor
21. pro 2017

@dixiee
@pxtulka Moc dekuju za vase nauory a podporu🙂Musela jsem odpoledne do mesta a pred chvilku jsem se vratila a nastesti jsem nekrvacela.Tak jsem rada,ze jsem to ustala.A uz zase lezim🙂Rekla jsem mimcu,ze se nic nedeje a ze to spolu zvladnem.Verim mu,ze to bude ok!!

leniii25
21. pro 2017

@dailik tak to je super!! Uvidíš, že všechno bude ok 😘 hezky promlouvej k miminku do bříška a uvidíš, že to spolu zvládnete ❤
Jinak já chodila do pronatalu necelé dva roky 🙂

dailik
autor
21. pro 2017

@leniii25 Dekuju!🙂Leni,myslis,ze bych si mohla nebo spis mela zitra udelat test?Bojim se,abych nebyla zklamana,kdyby carka nesilila.Asi dam jen na svou intuici a budu cekat.Ale to se zase bojim,ze se zblaznim nervama,co se deje s mimcem.A hlavne nevim,jestli by mela byt carka silnejsi.kdyz si ten test udelam.

leniii25
21. pro 2017

@dailik všichni by ti asi říkali, že je zbytečný testovat každý den ale naprosto tě chápu a vím jaký to je, takže z mé zkušenosti jsem testovala každý den🙈 i když mi za to přítel nadával, já to prostě potřebovala vědět a nikdo a nic mi v tom nemohlo zabránit, pokud budeš zítra testovat, porovnej to s testikem ze vcera, ať vidíš jak hezky sílí a já věřím, že sílit bude ❤ uvidíš zítra až se vzbudis jak zrovna budeš naladena, když budeš chtít udělat test udělej, když se na to cítit nebudeš vyčkej ❤...

leniii25
21. pro 2017

@dailik pro mě osobně by bylo lepší testovat každý den a radovat se z toho, že test sílí, než aby jsem na to celý den myslela a říkala si jaka čárka by asi byla .. Stejně to z hlavy nevypustis, takže pro tvůj klid bych klidně testla 🙂

leniii25
21. pro 2017

@dailik čárka by měla být buďto stejná jako třeba dneska ráno nebo nejlépe ještě víc vybarvena, rozhodně by neměla slabnout 🙂

pipinka
21. pro 2017

@dailik ahojky,koukám že jsme na tom skoro stejně.Na ET jsem byla 12.12. a zítra budu desátý den a testy mám stejné jako ty 🙂 věřím že tam prcka máš

dailik
autor
21. pro 2017

@pipinka A taky spinis?Nebo mas jen stejne testy?Ja uz jsem z toho trochu silena🙊Ja nyla na KETu 11.12.,tak to mame fakt skoro na stejno🙂

dailik
autor
21. pro 2017

@leniii25 Ja do taky myslim,ze to nevydrzim.Jen se bojim,ze kdyz bude carka slabsi,ze zo nedam....A kdyz jsi mela zo biochemicky,tak jsi spinila?Nebo au psk po vysazeni utrogestanu?Proˇin,ze Te tak zpovidam,ale moc mi tim pomahas🙂

leniii25
21. pro 2017

@dailik vůbec nic se neděje a pokud mám nějakou zkušenost určitě se o ní ráda s tebou podělím 🙂 já neměla ani to špinění ani krvácení, jen slably testy 🙂 rozhodně jsem neměla takhle silnou čárku 🙂

dailik
autor
22. pro 2017

@leniii25 Tak jsem v noci delala test.Asi me to ale uz nespasi,protoze jsem uz v novi trochu zakrvacela a myslim ze po zom,co jsem mela ted rano uz se to asi nezastavi a prijdou mesicky...😢Asi bude hcg teprve pomalu klesat.Uz fakt nevim,co mam udelat,aby nam nejaky transfer konecne vysel....Tak jsem tomu verila,ale asi je to ztraceny.Ted budu do odberu zbytecne brat leky a pak zase dalsi cyklus znovu.Uz mi vadi,ze do sebe cpu hormony a porad jen zbytecne.

dailik
autor
22. pro 2017

Test z noci.

lucbra06
22. pro 2017

Moc drzim palecky, testiky bych rekla mas krasny✊😇

leniii25
22. pro 2017

@dailik testy jsou ale hezky pozitivní, nehazela bych určitě flintu do žita, jak to vypadá s tím krvácením??

dailik
autor
22. pro 2017

@leniii25 Tak jsem rano volala do caru a muj doktor me poslal na odber hcg.Tak mam hcg 188.Takze tehotenstvi potvrzene a hodnota pry odpovida dobe tehu.Tak ted mam kontrolu 28.,uvidime co do te doby bude a jaka bude dynamika hcg.Jeste mi zvysil estrofem na tri denne a ten ascorutin.Takze mam nervy jako spagaty!Pritel mi porad rika,at jsem v klidu,ze to bude ok a ustojime to.Ted jsem jeste zmovu delala testik🙂Jsem asi posedla!A srovnani vsech.Krvaceni je jen slabe,od rana to skoro ustalo.Tak cas ukaze,kam se to preklopi.Ale porad verim,ze to mimisek nevzda!!!!!

lucifervlkova
22. pro 2017

@dailik Moc držím pěsti aby to vyšlo.Mě čeká KET v lednu a moc se bojím.

dailik
autor
22. pro 2017

@lucifervlkova Neni se ceho bat!Snad jen tech nervu potom🙂A vysledku...🙂Ale samotny transfer je pohoda,skoro jako inseminace.A mas za sebou ET s cerstvym embryem?

lucifervlkova
22. pro 2017

@dailik S čerstvým nemám.Mám pouze jedno emryjko díky endomrše😔a taky sem po odběru dostala hyper.stim.syndrom:pensive: tak proto ne.

pxtulka
22. pro 2017

@dailik ty testy hezky sílí, prcek se určitě udrží i přes krvácení...třeba si embryo jenom dělá prostor aby se mohlo zabydlet 🙂

lucifervlkova
22. pro 2017

@dailik Jak dlouho to vlastně trvá?Je pravda,že hodinu po Ket musíš ležet?Si něčím před tím stimulovsna?Děkuji za odpověď

dailik
autor
22. pro 2017

@lucifervlkova Aha.No u nas to je tak,ze jsi nachystana normalne na pokoji,pak Te i s posteli prevezou na sal.No a pak je to jako pri vysetreni na gynde.Zavedou Ti ty zrcadla,aby se tam dostali a takovou trubickou Ti zavedou do delohy embryo.Zni to mozna slozite,ale je to fakt treba jako ster delozniho cipku.Jestli chodis.No a pak lezis v poloze na zadech s pokrcenyma nohama uz zase na pokoji.V mem caru to do ted bxlo tak,ue jsme lezeli 2hodky po transferu a pak muzes jit domu.Ja jsem dokonce jela domu sama hodinu autem.Pak doporucuji 3-4dny klidovy rezim,spis polehavat,nic moc nedelat a nezvedat.Ale vim,ue v nekterych centrech tam holky lezi po jen 15min.Pry stejne rozhodne tech prvnich 15min,jestli se mimi prichyti.

dailik
autor
22. pro 2017

@lucifervlkova No a stimulace zalezi na kazdem individualne.Ja jsem treba minuly mesic mela ket v prirozenem cyklu.Sla jsem na kontrolu 12.den,pak jsem si 14.den pichla pregnyl a zacala brat utrogestan.To je hormon na udrzeni embrya.A pak uz jen zavedli a hotovo.Ale to mi nevyslo

dailik
autor
22. pro 2017

@lucifervlkova No a ted mi vubec nerostla sliznice,tak jsem dostala od 2.dne cyklu estrofem na rust sliznice a pak od 15.dne pridal zase utrogestan a jeste prednison kvuli snizeni imunity.Aby telo embryo nevypudilo hned.No a to vse beru doted a zatim vysledek neni jasny🙂 Ale vse to jsou jen tablety a nic si nepichas.Sice to jsou hormony,ale neni to nic dramatickeho.Myslim ze po stimulaci a hyperstimulaku je tohle uplna pojoda a fakt to neni nic narocneho.

Strana