7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@emiliajana Tak to uz by na testu melo byt neco videt.Taky jsem spinila i krvacela a zatim to vypada nadejne.Nechces zkusit test?A jak moc a jak dlouho spinis?
@dailik ja nespinim ja nemám žiadne příznaky.
@emiliajana Promin,ja jsem nepochopila ze stale cekas😁Ja myslela,ze cakat je spinit.😂Promin.
@emiliajana Kazdy ale nema hned proznaky.Jsou holky,kterym neni vubec nic.Tak zkus testnout a budes vedet na cem jsi.
@hribek ahoj to si teda dobra...a nebala si sa?Máš alebo pociťujes niejaku změnu?Já nemám žiadne příznaky.
Nemám doma ani tehotensky test.Neviem asi počkám do 2.bojim sa výsledků....
@emiliajana bala, ale rikala jsem si ze to muselo vyjit 🙂 a carka zatim sili 🙂
krásné
@emiliajana ale bojim se hodne. mam za sebou 5 ZT ☹ kazda navsteva u dr bude ocistec
zt?
@hribek a ty si po Ketu?
už som sa rozhodla testovat budem na konci roku aby som věděla na čom som a co nás caka čeká v novom roku
@emiliajana budu moc drzet palce!
@emiliajana zamlkly tehotenstvi. 3x ve 12tydnu a 2x hned v zacatku. Jj meli jsme prodlouzenou kultivaci a pak testy PGS na vysledky se cekalo mesic. Proto KET.
@hribek tiez sme to tak mali. akurat sa to posunulo este o mesiac lebo som mala cystu a to sa pak cakalo na další mesiac
@hribek kolko ste mali blastocyst a kolko vám vyšli ze su zdravé?
@emiliajana Mám pouze jedno zamrazeno
@emiliajana z opu jsme meli 10. Oplodnili 7. Prvni den vydrzelo 5. Posledni 5.den zustaly dve. Jedno je kompletne v poradku a druhy ma nejakou mozaiku ale po dohode s genetickou jsme zamraziili jelikoz ta mozaika je uplne minimalni a riziko postizeni je tam asi 4%.
@hribek ahoj to je jasné že bude dálnice.nam vzaly 16.13 bolo zralych,z toho 9 bolo dobrých a skončili 6 morul a pak 4 blastocysty a z tych máme len 2 dobre,tym dvom chybal niejaky chromozon 15 tuším.A kolko ste platili za celý cyklus?my 13600 a este sme dali před zavedením to embryo blu (kyselina hyarunova) za 3000kc .
@emiliajana celkem 46tis😕
coze?

@pipinka Taky moc gratuluji😊Super!