icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
dailik
autor
28. pro 2017

@pipinka Taky moc gratuluji😊Super!

pipinka
28. pro 2017

@dailik ano jedno embryjko.taky se mi to zda moc uvidim zitra na utz

dailik
autor
28. pro 2017

@hribek No tak to vypada nadejne🙂Tak at testik sili.Tak dej vedet,jak pokracujes👍

hribek
28. pro 2017

@dailik dekuju, drzim pesti na kontrolu!

dailik
autor
28. pro 2017

@emiliajana Tak to uz by na testu melo byt neco videt.Taky jsem spinila i krvacela a zatim to vypada nadejne.Nechces zkusit test?A jak moc a jak dlouho spinis?

emiliajana
28. pro 2017

@dailik ja nespinim ja nemám žiadne příznaky.

dailik
autor
28. pro 2017

@pipinka Tak uz bude macek🙂To je dobre,ze jdes zitra,jsem moc zvedava🙂To uz bude hezky,kdyz mas takove hcg.A rikalas,ze spinis?Doktorka mi dnes rikala,ze to muze byt z toho,jak se tvori placenticka.😉

dailik
autor
28. pro 2017

@emiliajana Promin,ja jsem nepochopila ze stale cekas😁Ja myslela,ze cakat je spinit.😂Promin.

dailik
autor
28. pro 2017

@emiliajana Kazdy ale nema hned proznaky.Jsou holky,kterym neni vubec nic.Tak zkus testnout a budes vedet na cem jsi.

emiliajana
28. pro 2017

@hribek ahoj to si teda dobra...a nebala si sa?Máš alebo pociťujes niejaku změnu?Já nemám žiadne příznaky.

emiliajana
28. pro 2017

Nemám doma ani tehotensky test.Neviem asi počkám do 2.bojim sa výsledků....

hribek
28. pro 2017

@emiliajana bala, ale rikala jsem si ze to muselo vyjit 🙂 a carka zatim sili 🙂

pipinka
28. pro 2017

@dailik jj rikala jsem mu to ze spinim a mam zitra prijit ze se na me podiva

emiliajana
28. pro 2017

krásné

hribek
28. pro 2017

@emiliajana ale bojim se hodne. mam za sebou 5 ZT ☹ kazda navsteva u dr bude ocistec

emiliajana
28. pro 2017

zt?

emiliajana
28. pro 2017

@hribek a ty si po Ketu?

dailik
autor
28. pro 2017

@pipinka Uvidis,ze to nic nebude.Urcite to bude v poradku.Tak dej vedet🙂

emiliajana
28. pro 2017

už som sa rozhodla testovat budem na konci roku aby som věděla na čom som a co nás caka čeká v novom roku

hribek
28. pro 2017

@emiliajana budu moc drzet palce!

hribek
28. pro 2017

@emiliajana zamlkly tehotenstvi. 3x ve 12tydnu a 2x hned v zacatku. Jj meli jsme prodlouzenou kultivaci a pak testy PGS na vysledky se cekalo mesic. Proto KET.

emiliajana
28. pro 2017

@hribek tiez sme to tak mali. akurat sa to posunulo este o mesiac lebo som mala cystu a to sa pak cakalo na další mesiac

emiliajana
28. pro 2017

@hribek kolko ste mali blastocyst a kolko vám vyšli ze su zdravé?

lucifervlkova
29. pro 2017

@emiliajana Mám pouze jedno zamrazeno

hribek
29. pro 2017

@emiliajana z opu jsme meli 10. Oplodnili 7. Prvni den vydrzelo 5. Posledni 5.den zustaly dve. Jedno je kompletne v poradku a druhy ma nejakou mozaiku ale po dohode s genetickou jsme zamraziili jelikoz ta mozaika je uplne minimalni a riziko postizeni je tam asi 4%.

hribek
29. pro 2017

Sili!!!!

pxtulka
29. pro 2017

@dailik
@pipinka Holky moc vám gratuluju🙂 to jsou suprové hodnoty HCG🙂 Držím palce ať je všechno v pořádku i nadale🙂

emiliajana
29. pro 2017

@hribek ahoj to je jasné že bude dálnice.nam vzaly 16.13 bolo zralych,z toho 9 bolo dobrých a skončili 6 morul a pak 4 blastocysty a z tych máme len 2 dobre,tym dvom chybal niejaky chromozon 15 tuším.A kolko ste platili za celý cyklus?my 13600 a este sme dali před zavedením to embryo blu (kyselina hyarunova) za 3000kc .

hribek
29. pro 2017

@emiliajana celkem 46tis😕

emiliajana
29. pro 2017

coze?

Strana