icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
pipinka
30. pro 2017

@lucifervlkova také věřím, krvácení ustalo tak se modlím aby to mimisek nevzdával.děkuji

hribek
30. pro 2017

@pipinka skvele zpravy!!!! To bude dobry neboj!odpocivej

lucifervlkova
30. pro 2017

@pipinka Vidíš držím pěsti✊

pipinka
30. pro 2017

@hribek odpočívám, krvácení ustalo, jen mě děsí hcg.Sice stoupá,ale ne tak jak by mělo

hribek
30. pro 2017

@pipinka jakoze by melo byt jeste vyssi? ale utz odpovidas ne?

pipinka
30. pro 2017

@hribek říkala že hcg se obden zdvojnásobí. když jsem volala na výsledky po cca 1,5h řekla mi tu hodnotu a že prý se uvidí. utz odpovídám

dailik
autor
30. pro 2017

@pipinka To bude dobre,nekdy se krvaceni objevuje a nevi se ani pricina.Ja jsem brala estrofem 1-0-1 a kdyz jsem zacala spinit,tak mi to doktor navysil na 1-1-1.K tomu ascorutin 3x1,utrogestan 2-2-2 a prednison 1-0-1/2.No a vitaminy s listovkou.

dailik
autor
30. pro 2017

@pipinka A rekli Ti,ze je to hcg spatne?Ja myslim,ze to bude dobre,dulezity je utz.A taky jsi byla vcera na utz,tak to tam mojli podrazdit.

pipinka
30. pro 2017

@dailik to přímo ne, jen mi řekla, že hcg roste pomalu,ale je důležíté že vůbec roste. prý mohu chodit obden na kontrolu hcg abych byla v klidu,ale vydržím do příštího týdne. Chodit obden bych se stresovala ještě víc

dailik
autor
30. pro 2017

@pipinka To by bylo psychicky narocny.Ja jdu na kontrolu az 9.ledna,tak mam pred sebou taky docela dlouhy cas,kdy budu na nervy.Ale snazim se verit,ze to je v poradku a byt v klidu.At se muze mimi dobre vyvijet.Tak zkus byt v klidu a uvidis,ze to bude dobry!!Myslim na Tebe.

pipinka
30. pro 2017

@dailik děkuji, já po výsledcích hcg jsem v klidu. věřím že se malému u mě líbí. na pohotovosti mi doporučili abych šla na kontrolu po týdnu a ne po 14 dnech jak mi říkal můj gynekolog. Jinak se mám báječně, válím se v posteli,manžel dělá večeři, vymýšlí oběd na zítra a děti uklízejí. a jak jsi na tom ty?

emiliajana
30. pro 2017

@pipinka nádhera a to hcg je super

emiliajana
30. pro 2017

@pipinka a co ste vymysleli na ten oběd?mohla by som sa inspirovat?

pipinka
30. pro 2017

@emiliajana vymysleli kuřecí vývar a poté rajskou omáčku s hovězím masem

dailik
autor
31. pro 2017

@pipinka Ja se taky snazim odpocivat,ale mam pritele na voziku,tak mi moc pomoct nemuze.Takze se staram o zbytek rodiny,musim uvarit a tak.Tak mi obcas tecou nervy,ze bych mela lezet a nemuzu.Ja spinim denne,vlastne tak nejak prubezne.Neldy je to lepsi a kdyz chvilku neco delam,tak vic.Ted rano jsem si dala sprchu a hned jsem zacla trochu krvacet.I ze me vypadl nejaky kousek...☹️Ach jo,vzdycky si rikam,ze uz se to zklidnuje a ted zas tohle.Ale ted lezim,tak se to snad zase uklidni.A Ty jedte dpinis nebo spis jen narazove?

gabcat
31. pro 2017

@dailik
@pipinka

Úplně jsem si tu připomněla svůj strach o mrňouska, když jsem na začátku dlouho špinila a pak i krvácela jeden den. Ono se hrozně jednoduše radí nemyslet na to a být v pohodě, takže to dělat nebudu. Kazdopádně jak můžete vidět, naše píďalka má dnes 10 týdnů a je úplně v pořádku ❤️ takže rozhodně není nic ztraceno. Věřím, že to u vás dopadne stejně, a držím palce.

emiliajana
31. pro 2017

ahojte tak som si robila test a zaciatok je úspěšný.

emiliajana
31. pro 2017

dnes som 14 den

dailik
autor
31. pro 2017

@emiliajana No tak to je nadherna zprava!!!!Uzasny testik👍Tak moc gratuluju!!To bude stastny novy rok🙂

pipinka
31. pro 2017

@dailik jejda to mě mrzí,úplně tě chápu, někdy to nejde ležet. já už ted jen semtam zašpiním. dnes ze mě vylítl zase nějaký kus, volala jsem do nemocnice a řekli mi, že pokud masivně nekrvácím, že se nic neděje a že se tohle stává

pipinka
31. pro 2017

@emiliajana paráda, je to tam. moc gratuluji 🙂

dailik
autor
31. pro 2017

@pipinka Taky vsude ctu,ze se to stava.Loni jsem v 9tt potratila,tak uz z toho mam strach.Ale to jsem spinila dva dny a treti uz jsem fakt dost krvacela a byl konec.Tak si rikam,ze kdyz spinim uz 14dni,ze to je tim,jak se mimi vyviji a zavrtava.

pipinka
31. pro 2017

@dailik určitě to tak je. vím jak se cítíš, já mám za sebou 4 potraty tak vím jak se cítíš. prý by to mohl být i nějaký hematom co odchází

dailik
autor
31. pro 2017

@pipinka No tak to je mazec.To Te obdivuju,zes to ustala.Tak ted uz nam to obema urcite dopadne!🙂

pipinka
31. pro 2017

@dailik věřím že ano. i kdybych měla celé těhu ležet 🙂

hribek
31. pro 2017

@emiliajana krasa! gratuluju! hned je ten konec roku krasnejsi co 🙂

dailik
autor
1. led 2018

@pipinka Ahojda,tak jsem zacla novy rok tim,ze jsem v noci zacala krvacet.Ne silne,ale kdyz se utru,tak uplne tmava krev.A uz to trva asi od 5rano.Zatim jsem nemela bolesti,ale bojim se,ze ted je to fakt konecna.Vcera skoro nic a bylo to dobry a najednou tohle...Je mi z toho na nic a jsem fakt smutna.Zitra mam jit ke sve doktorce,udela mi utz.Myslim,ze jestli je to spatny,tak se mnou stejne na pohotovosti nic neudelaji.A jestli dobry,tak to samo musi prejit.Ja uz to znova neustojim...

pipinka
1. led 2018

@dailik ahoj,to neee.vyraz na pohotovost treba ti daji neco na zastaveni.beres ascorutin? Me rikala mudr na pohotovosti ze pokud to neni jasne cervena krev a nejsou bolesti ze se to stava ze zakrvavis.jinak ja jsem v noci zas trochu zaspinila tmavou cervenou krvi-vypadala jako stará,ale ted uz jen svetle hnede spineni.obcas me píchne v pobrisku,ale ne křeče.lezim a prckovi verim ze se zakousava.nemela jsi treba hematom?

pipinka
1. led 2018

@dailik dej vedet jak to s tebou vypada.drz se kocko,myslim na tebe a drzim palce 🙏 ja jsem zjistila ze to spineni mam jen kdyz dlouho stojím nebo jsem dele na nohou.kdyz lezim je to ok

dailik
autor
1. led 2018

@pipinka No to ja jsem mela taky jen kdyz vstsnu a fakt jrn lehce tuzove zaspineni,kdyz se otru.Obcas hnedocervene.Ale dnes v novi hodne tmave cervena krev.A jen pri utreni,na vlozce ne.Ale je to mnohem vic nez normalne doted.Ascorutin beru,utrogestan 3x2.Nevim,co by mi jeste mohli dat na zastaveni.Mam prave kamaradku gyndarku,ke ktere chodim a volala jsem ji.Mam prijit zitra.Rika,ze leky uz beru a nic vic se takhle v zacatku stejne asi neudela.Rikam si,ze je lepsi lezet a byt v klidu nez ridit a nekam chodit.

Strana