icon

8. den po ket. Je někdo? Jaké máte pocity, apod.?

alik20
8. říj 2020

Ahoj holky, je tady nekdo jako já, 8. Den po ket? Jake mate pocity apod. Cekani na // je dlouhe. Ja uz zkouseka testovat a nic 🙄 tak si chci s nekym pokecat, kdo je na tom stejne ☺️

Strana
z2
worena
16. říj 2020

@n_ikola Já jsem srab a ještě si ho neudělala....🤔🤦😃 Jako jsem zvědavá ale na druhou stranu je i obava....Je to zvláštní,ale to nutkání co jsem měla dříve (už 4x to nedopadlo),tak to nyní nemám,vůbec....Já se vnímám jako tahu,asi jsem cvok,ale mám to tam.🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀🍀😍😍😀🤰

worena
16. říj 2020

@n_ikola Nechci se rouhat,chraň bůh...Ale nemůžu si pomoci.🍀🍀🙏🙏🙏Vnimam to tak...🍀🍀🙏😍

n_ikola
16. říj 2020

@worena držím palce ❤️
Nevyšlo jakoze bílo na testu a nebo ze se nepovedlo donosit ? 😢

worena
17. říj 2020

@n_ikola Bílo na testu...

worena
17. říj 2020

@n_ikola A teď už je zas břicho v pohodě a pro změnu mě berou záda mezi lopatka a citlivější prsa..🤦😀😃🙏🙏🙏🍀🍀Ja už nevím,začínám mít trochu steach

n_ikola
17. říj 2020

@worena to bude dobrý 🙂 ja tomu taky věřím, ja být tebou tak zkusím fakt ten test 😀

alik20
autor
17. říj 2020

No me to taky uklidnovalo kdyz jsem videla na testu ty carky 🤣

worena
18. říj 2020

@alik20 A jak ty teda dál,už víš?

n_ikola
19. říj 2020

@worena tak cooo ? Jak to s tebou vypadá ? 🥰

alik20
autor
19. říj 2020

@worena no beru už estrofen a 27 jdu na utz pak se uvidi, kdy bude ket. Ale snad nebudeme v karantene 🤣

worena
19. říj 2020

@alik20 To bude dobrý uvidiš😉Je to náročné ale teď to jistě vyjde🙏🙏🍀🍀

worena
19. říj 2020

@n_ikola No ještě nevím😀Nechce se mi do toho...Kdo se bojí sere v síni😂😁😁jsem hrozná a nevím co dělat.Na jednu stranu bych testovala jako divá na druhou....Mám testovat 24.10.....🙏🍀🍀🙏🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☺

alik20
autor
19. říj 2020

@worena 24.10 to bude 14 den?

n_ikola
20. říj 2020

@worena ahaaa, no ja správně 21. Takže zítra 🥰😀

worena
20. říj 2020

@alik20 ,14 den to bude ve čtvrtek...Tučným písmem nám (matkám) ve zprávě bylo kladeno na srdce že testovat 24.10..Čili u to už bude 16 dní...Jistě že někdo chce vědět dříve,i já to tak tehdy měla...Teď nějak nemám důvod...Láká to,ano,ale nutně to nepotřebuju...Zatím je vše v pohodě.Cítím stále vaječníky,prsa a únava...
Ale jinak je mi dobře🙏🙏🙏🍀🍀Nevim čeho je to známka...Mám 3x denně utrogestan a 2x denně estrofem...Může to dělat ten lék ale taky nemusí..Estrofem nyní beru poprvé..Ket předtím pouze utrogestan...Takže vůbec nemám zkušenost jak kombinace těch dvou léků funguje na tělo,samozřejmě vím k čemu se užívají..No jsou to hormony tak či tak..A to udělá své....A je mi pořád zima od rána mě studí nohy a to mám dvoje teplé fusky,mikču,svetr a teplou deku😁😁🤦🍀🍀🙏🙏

worena
20. říj 2020

@n_ikola Mamino,mám radost 🍀🙏😍Tenhle test,je v pohodě?No,já tady mám asi 3 ale ten co je fakt citlivost dostatečná si mohu jen domyslet že....Tak hlavně že je mám a netestuju....Nejen že mi je furt zima atd...Navíc začínám být na hlavu🙏🍀🍀🙏🤦😁😁😁😁😁😁😁

n_ikola
20. říj 2020

@worena no obyčejné jsem měla s citlivosti 10 a clearblue tady tento měl napsanou citlivost 25. Četla jsem o nem, ze je velmi spolehlivý 😇 na zítřek mám také clearblue ale digitální 😊😄 a hned ráno jedu na odběry krve. Výsledek hcg z krve je znatelný asi až následující den, ze ? 🙂 je to moje první zkušenost s konečně pozitivním testem, teď si jen říkám, ať je hcg v krvi dostatečně ( ale snad ano, když takto čárka sílí ☺️) no a pak to srdíčko ❤️
Aktuálně cítil tlak na levé straně, prsa na omak bolí no a ta pleť je jedna velká katastrofa 🤣
Držím ti neskutečně pěsti, ať to vyjde 🌻 je to naše první IVF a věřili jsme, ze nám to vyjde na poprvé a ono ... // 😇💕

worena
20. říj 2020

@n_ikola Ano,i nám to na poprvé vyšlo,máme dcerku😍🍀🙏..Ale pak už se nedařilo...Vlastně už druhým rokem se snažíme o další dítě...Pokusů dost a nikdy to nedopadlo,MS přišla i navzdory utogestanu...Nebo ještě před datumem...Bylo to těžké období....Ale co.Život jde dál a já to nevzadávám.Jinak pleť....Tolik beďaru jsem měla asi v pubertě,😁😁....Jako neříkám,když mi to mělo přijít,udělal se mi třeba jeden dva aby se neřeklo....A teď.....Na bradě,na čele,dokonce na zádech.....🤦🤦🍀🍀🙏🙏🙏🍀🙏🙏🍀🍀🍀

alik20
autor
21. říj 2020

@worena no já třeba beru utrogestan a estrofen a prednisol a nic necitim, vsichni vzdy psali jak je boli prsa atd, na mě to vliv nejak nema. A i kdyz jsem byla tehotna, tak mi nic nebolelo. Akorat jsem furt spala, ale to jsem mohla 🤣 a ted s dcerou nevim jak budu odpocivat, kor kdyz ted nechodi do skolky.no ted dame posledni pokus a pak pujdem az po novém roce, sice uz budu chodit do prace, ale co se da dělat 🤷
@n_ikola hcg ti reknou jeste ten den, odpoledne jsem si vzdy volala

Preji vsem hodne 🍀🍀🍀

n_ikola
22. říj 2020

@worena Tak co? Jak to u tebe vypadá? 🍀 ja mám potvrzeno hcg od lékařky, okolo 650 a za 14 dni jsem objednána na ultrazvuk ☺️

alik20
autor
22. říj 2020

Holky moc vam gratuluji ☺️ doufám, ze me to ted taky dopadne ☺️

n_ikola
22. říj 2020

@alik20 určitě ano 🍀🍀🍀na každou z nás ten malý hrášek čeká ❤️

worena
22. říj 2020

@alik20 Jasně že ti to dopadne,nic jiného ani nečekáme🍀🍀🙏🙏🙏😍

worena
22. říj 2020

@n_ikola V sobotu testuji,už mám žádanku na hCG a pak ultrazvuk.......🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀🍀uvidime v sobotu...😍🍀🍀..Zatím mě bolívá to břicho jako ale tak mě to bolelo i prvně když jsem čekala...Prý je to normální..Jsem unavená a co teda ještě,bolesti hlavy....To teda nepamatuju..A jak ty se cítíš,žádné bolesti,příznaky??

n_ikola
22. říj 2020

@worena mě jen sem tam zaboli břicho, jako bych měla dostat průjem 😀😀😀 a pak nic, jinak pořad to akné, teď už se mi zdá, ze když například dělám domácí úklid tak udělám jen něco a musím se jit na chvíli natáhnout, protože mě bere únava a začnu se potit. Bříško mám nafouklé, prsa mě bolí jen na zmáčknutí ... Jinak večer nemám spaní 🧐😀 zajímavé příznaky ne ? 😀

worena
22. říj 2020

@n_ikola Tak to máme stejné😀😀a jsem ještě hrozně plynatá😁😁😀😀💨💨 a futr je mi zima..

alik20
autor
26. říj 2020

@worena tak jak si dopadla?

lenicka1997
11. únor 2021

Ahoj chci se zeptat ja uz jsem 10. Den po ket. Tak se chci zeptat jestli jste měli nake priznaky jako třeba bolesti v podbřišku nebo jste nemohli v noci spát? Předem děkuji za odpověď

Strana
z2