8. den po ket. Je někdo? Jaké máte pocity, apod.?
Ahoj holky, je tady nekdo jako já, 8. Den po ket? Jake mate pocity apod. Cekani na // je dlouhe. Ja uz zkouseka testovat a nic 🙄 tak si chci s nekym pokecat, kdo je na tom stejne ☺️
No me to taky uklidnovalo kdyz jsem videla na testu ty carky 🤣
@alik20 ,14 den to bude ve čtvrtek...Tučným písmem nám (matkám) ve zprávě bylo kladeno na srdce že testovat 24.10..Čili u to už bude 16 dní...Jistě že někdo chce vědět dříve,i já to tak tehdy měla...Teď nějak nemám důvod...Láká to,ano,ale nutně to nepotřebuju...Zatím je vše v pohodě.Cítím stále vaječníky,prsa a únava...
Ale jinak je mi dobře🙏🙏🙏🍀🍀Nevim čeho je to známka...Mám 3x denně utrogestan a 2x denně estrofem...Může to dělat ten lék ale taky nemusí..Estrofem nyní beru poprvé..Ket předtím pouze utrogestan...Takže vůbec nemám zkušenost jak kombinace těch dvou léků funguje na tělo,samozřejmě vím k čemu se užívají..No jsou to hormony tak či tak..A to udělá své....A je mi pořád zima od rána mě studí nohy a to mám dvoje teplé fusky,mikču,svetr a teplou deku😁😁🤦🍀🍀🙏🙏
@worena no obyčejné jsem měla s citlivosti 10 a clearblue tady tento měl napsanou citlivost 25. Četla jsem o nem, ze je velmi spolehlivý 😇 na zítřek mám také clearblue ale digitální 😊😄 a hned ráno jedu na odběry krve. Výsledek hcg z krve je znatelný asi až následující den, ze ? 🙂 je to moje první zkušenost s konečně pozitivním testem, teď si jen říkám, ať je hcg v krvi dostatečně ( ale snad ano, když takto čárka sílí ☺️) no a pak to srdíčko ❤️
Aktuálně cítil tlak na levé straně, prsa na omak bolí no a ta pleť je jedna velká katastrofa 🤣
Držím ti neskutečně pěsti, ať to vyjde 🌻 je to naše první IVF a věřili jsme, ze nám to vyjde na poprvé a ono ... // 😇💕
@n_ikola Ano,i nám to na poprvé vyšlo,máme dcerku😍🍀🙏..Ale pak už se nedařilo...Vlastně už druhým rokem se snažíme o další dítě...Pokusů dost a nikdy to nedopadlo,MS přišla i navzdory utogestanu...Nebo ještě před datumem...Bylo to těžké období....Ale co.Život jde dál a já to nevzadávám.Jinak pleť....Tolik beďaru jsem měla asi v pubertě,😁😁....Jako neříkám,když mi to mělo přijít,udělal se mi třeba jeden dva aby se neřeklo....A teď.....Na bradě,na čele,dokonce na zádech.....🤦🤦🍀🍀🙏🙏🙏🍀🙏🙏🍀🍀🍀
@worena no já třeba beru utrogestan a estrofen a prednisol a nic necitim, vsichni vzdy psali jak je boli prsa atd, na mě to vliv nejak nema. A i kdyz jsem byla tehotna, tak mi nic nebolelo. Akorat jsem furt spala, ale to jsem mohla 🤣 a ted s dcerou nevim jak budu odpocivat, kor kdyz ted nechodi do skolky.no ted dame posledni pokus a pak pujdem az po novém roce, sice uz budu chodit do prace, ale co se da dělat 🤷
@n_ikola hcg ti reknou jeste ten den, odpoledne jsem si vzdy volala
Preji vsem hodne 🍀🍀🍀
Holky moc vam gratuluji ☺️ doufám, ze me to ted taky dopadne ☺️
@n_ikola V sobotu testuji,už mám žádanku na hCG a pak ultrazvuk.......🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀🍀uvidime v sobotu...😍🍀🍀..Zatím mě bolívá to břicho jako ale tak mě to bolelo i prvně když jsem čekala...Prý je to normální..Jsem unavená a co teda ještě,bolesti hlavy....To teda nepamatuju..A jak ty se cítíš,žádné bolesti,příznaky??
@worena mě jen sem tam zaboli břicho, jako bych měla dostat průjem 😀😀😀 a pak nic, jinak pořad to akné, teď už se mi zdá, ze když například dělám domácí úklid tak udělám jen něco a musím se jit na chvíli natáhnout, protože mě bere únava a začnu se potit. Bříško mám nafouklé, prsa mě bolí jen na zmáčknutí ... Jinak večer nemám spaní 🧐😀 zajímavé příznaky ne ? 😀
Ahoj chci se zeptat ja uz jsem 10. Den po ket. Tak se chci zeptat jestli jste měli nake priznaky jako třeba bolesti v podbřišku nebo jste nemohli v noci spát? Předem děkuji za odpověď

@n_ikola Já jsem srab a ještě si ho neudělala....🤔🤦😃 Jako jsem zvědavá ale na druhou stranu je i obava....Je to zvláštní,ale to nutkání co jsem měla dříve (už 4x to nedopadlo),tak to nyní nemám,vůbec....Já se vnímám jako tahu,asi jsem cvok,ale mám to tam.🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀🍀😍😍😀🤰