Bolesti po embryotransferu. Je to v pořádku?
jsem třetí den po ET a bříško mě bolí jako před ms..je to v pořádku? 😢 díky 😔
@misula29 u mě taky dobrý..Jen ty prsa už si budu muset koupit větší podprsenku.. 😉😉😉
Taky jsem byla venku..Bylo nádherně tak mi to dodalo pozitivní náladu..
Na kontrolu jdu až příští úterý 14.3. vůbec to neutika...😐
To už by mělo být vidět a slyšet srdíčko..😉😉😉 snad bude vše v pořádku...
Ahoj holky, stále si Vás pročítám a konečně jsem se i registrovala.... 🙂
Byla jsem na KET 27.2. Takže dnes 9 den po... Máme dva poslední bojovníčky.
(v sobotu rozmrazili a v pondělí transferovali). Jedno osmibuněčné a jedno sedmibuněčné.
Od prvního dne mi docela dost bolelo v podbřišku ale jen na levé straně.Poslední dva dny už nebolí nic, dnes jsem si udělala obyčejný test a pod nějakým úhlem na denním světle po mém důkladném prozkoumání 🙂 tam asi druhá čárka prosvítá-nevím, nevím....
V pondělí jdu na krev. To čekání, jak všechny jistě víte je strašně dlouhé....
Když se tady dočítám, že se někomu zadaří úplně mě to potěší a s každým vyčteným úspěchem tady se mi tajně zvětší naděje,že to snad potká i mě. Takže Vám všem držím strašně palce ❤
Ahoj.holky... Jsem teprve 3 den po Et. 5 ti denní blastocysty a mam v podstate od 1. Dne bolesti v.podbrisku jako.na.menzes.Beru estroferm v davce 2-1-2, Clexane na redeni krve a Crinone (Progesteron) ...ET bylo bez stimulace jen s pripravou sliznice estrofermem ... Muze to byt u Crinone ? To je to same.co utrogestan jen.utrogestan ja spatne snaselaz tak.mi.lekarka napsala tenhle gel ...
Ahoj.holky... Jsem teprve 3 den po Et. 5 ti denní blastocysty a mam v podstate od 1. Dne bolesti v.podbrisku jako.na.menzes.Beru estroferm v davce 2-1-2, Clexane na redeni krve a Crinone (Progesteron) ...ET bylo bez stimulace jen s pripravou sliznice estrofermem ... Muze to byt u Crinone ? To je to same.co utrogestan jen.utrogestan ja spatne snaselaz tak.mi.lekarka napsala tenhle gel ...
@princezna22 ahojky 🙂 já myslím, že může, přece jen je těch prášků hodně a dělá to s tělem o dělá no...Jsem na tom stejně jako ty, dnes 3 den, jen po KET teda. Já beru estrimax, na ředění krve taky něco, utroš klasický a ještě k tomu medrol. Mně zatím vůbec nic není, jen je mi občas na omdlení, ale to právě přisuzuju těm práškám. Minulý pokus mi bylo blbě dost už od transferu, tlak mi kolísal, podbřišek a kříže bolely a stejně nic, test bílý ☹
@catchulinecka na ředění krve beru Clexane - injekci na noc a ještě ráno anopiryn 200 ale já jsem po lehké mrtvici - následek užívání metypredu ☹ tedy IVF ☹ až po té mi zjistili z krve nějaký faktor elevace 8 což je lehce zvýšená indikace k tomu, že mohu víc srážet krev ☹ což se ale běžně nikdy nikde nezjištuje a Metypred, Medrol apod. a všechny hormony krev zhuštují ... takže proto už nemůžu mít normální IVF ale jen darovaná vajíčka ... krom toho že má vajíčka stála za prd ☹ prostě další stimulace je pro mne příliš nebezpečná ... takže teď když mám v sobě poprvé blastocystu doufám v zázrak a pozoruji se o to víc ... nehledě na ty peníze ... a prostě nechápu jak mě může bolet břicho na menzes tři dny po ET .. když to ani dostat nemám ... tak jen doufám tiše doufám, že je to Crinone ... ale prostě ty pocity jsou stejné jako u předešlých nepovedených IVf
@princezna22 jejda, taky sis toho prožila hodně ☹ to mě mrzí a o to víc přeju pozitivní test!!! at se nám podaří 🙂

@misula29 ahojky,tak Jakpak ti je? Máš už nějaké příznaky? Ja zatím dobrý,viróza už ustupuje, naštěstí..😉😉😉