CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
@maarina ahoj, tak já jsem taky s dr Jarošovou nad míru spokojená. Máme od ní Tobíka a teď s ní máme domluvené další IVF. Pokud jde o to vysvětlování, musíš se hodně ptát a ona Ti vše vysvětlí a hlavně Ti to vysvětlí lidsky a nehází žádný odborný pojmy a slova. Ale opravdu se musíš ptát Ty sama co Tě zajímá.
Jak píše verru, tak máš pokaždé jiného lékaře, ale taky si můžeš při objednání říct, ke komu chceš a oni se sestřičky vždycky snaží Tvému přání vyhovět 😉
Ahoj. Moc vam dekuji, za odpovedi. V gennetu bych snad mela byt celou dobu jen u jedne lekarky s kterou mame prvni konzultaci , tak sem rada , ze ma tato dr lidsky pristup. My se snazime uz 3 roky a letos jsem zmenila lekarku, ktera mela na vsechno dost casu za lekare ktery me hned doporucil do gennetu. Tak sem rada , ze uz se to konecne pohne a doufam, ze k lepsimu. Jsme objednani na cerven, tak snad to rychle utece a pak podam info jak pokracuji. Moc vam dekuji a drzim Vam palecky, at se vsem dari.
Ahoj holky,taky nemuzu otehotnet,a chci se obednat u Apolinare.Sice to mam dost daleko,jsem s Teplic.Byla jsem uz na inseminaci,ale rekly mi ze to uz nema cenu.Bylo by lepsi jit na umeli.Tak se chci zeptat kolik vas to stalo?Kazdy mi rika neco jineho.
@mirunka_cz Ahoj, já byla u Apolináře na třech IVF. Platila jsem pokaždé všehovšudy 30,- Kč. 🙂 Platí se za ICSI (to jsem neměla), za darované sperma nebo embrya a za některé léky na stimulaci (já měla Fostimon a ten se neplatí). Jinak prodloužená kultivace se u Apoli taky neplatí.
ahoj Jesterko,moc ti dekuji,jen nerozumin co je to ICSI ?Asi az tam pujdeme tak budu teprve vsechny skratky znat: 😀 Bylo mi receno ze mam malo hormonu,a nekterych zase moc ☹
@mirunka_cz Metoda spočívá v přímé injekci jedné spermie do cytoplazmy zralého vajíčka ženy. Za to se připlácí. Já metodu ICSI nepotřebovala.
@mirunka_cz Ahoj podle toho kolik máš vajíček první IVF jsem platila 6000 kč a druhé IVF jsem platila 8000 kč je to i na tobě jestli budeš chtít tuto metodu nebo ti jí sami doporučí.Přeji hodně štěstí.
Moc vam dekuji 🙂
Ahojky,tak jsem se obednala dnes.Jdeme 19.kvetna dost me to prekvapilo ze tak brzy 🙂 .Muzete mi nekdo napsat jak probehne prvni a dalsi navsteva?
@sponiarka Ahoj,na podruhe ti to uz konecne vyslo?
@mirunka_cz Ahoj ne nevišlo tet jdu na třetí KET mám ještě jedno zamražené jen čekám na mrchu a hnedka začnem.
Při první návštěvě nám brali krev a manžel musel dát sperma a sepsali s náma všechny papíry.Po druhé jsem šla na ULZ a pak jsme začli stimulovat ale podle toho jestli půjdeš na inseminaci nebo hned na umělé.
@sponiarka to je mi lito ☹ snad se vam to povede drzim palecky.Na inseminaci uz jsem byla unas v pronatalu.Tam mi doktor rekl ze to nema cenu delat dalsi inseminaci.Ja si myslela ze se to vetsinou povede hned na poprve ☹
@mirunka_cz Děkuji určitě se nám to všem jednou povede.
@sponiarka Ahoj tak co uz jsi byla na dalsim? 🙂
@mirunka_cz Ahoj ne ještě né dnes jsem to měla dostat a pořád nic a pak se musím objednat do Caru.
ahojky, tak sem dneska nafasovala injekce a za deset dní začínáme.. hurá na to 🙂 Akorád je vemě malá dušička, aby se to povedlo... Sice to bylo všechno hrozně rychlí.. první nácštěva byla v únoru a v květnu už budeme podstupovat první ivf.. Jinak doktory si nemohu vynachválit 🙂)
Ahoj tak to držím palce at všechno vyjde 😉 doufám ze i já brzy začnu. 😒
@sponiarka Tak drzim palecky,a dej vedet 😉
Ahojky, holky nevíte některá jak je to letos o prázdninách v CARu s volnem?? Do kdy se asi tak dělají IVF?? Zatím se ptám tady, jestli už nejste informované, jinak tam budu volat 🙂
@mirunka_cz Ahoj tak jsem to v sobotu dostala a dneska zavolala do Caru objednala se na 4.5. na ULZ a týden na to by mohl být KET už se těším konečně se něco děje.
@sponiarka Ahoj tak drzim palecky at to dopadne dobre 🙂
Jeste se chci zeptat,jsem obednana na 19.kvetna a zrovna to budu mit.Delaj prohlidky pri prvni navsteve?
@mirunka_cz Taky jsem to měla a prohlídku mi nedělali
vmirunka_cz já to taky měla a v pohodě.. ba naopak byly rádi, že my mohly vzít krev na hormony... 😉
Aha,tak to je dobre dekuji vam🙂
tak holky, už se to všechno blíží, v pátek by měl přijít menzes a hurá na injekce...
Ahoj holky, jsem tu nová. Dnes jsem byla u paní doktorky Malíčkový ( možná jí někdo znáte) a ta mě poslala k paní doktorce Jarošový k Apolináři do CARU ( jdu tam příští týden). Dva roky se snažíme s manželem o miminko a zatím to nejde ☹ takže teď musím podstoupit nějaká vyšetření a jedno z nich bude zjištění průchodnosti vejcovodů- bolí to? Jsem na to zvědavá o paní doktorce Jarošový jsem tady četla samá pozitiva tak jsem zvědavá.

@maarina Ahoj, chodím k Apolináři a Dr. Jarošovou jsem měla zatím asi 3x. Je moc milá, usměvavá, určitě své práci rozumí, všechno dělá pečlivě a nikde mě od ní nic nebolelo. Jen to pokaždé bylo celé takové ve spěchu bez nějakého speciálního vysvětlování a hned mě chtěla poslat na IVF. To je ale asi také dáno tím, kolik mají u Apolináře pacientek a že ne vždy mají lékaři čas se věnovat pacientkám tak, jak by chtěli.
Jinak nevím, jak to chodí v Gennetu, ale u Apolináře máš pokaždé jiného lékaře.