icon

CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?

saralinda
15. bře 2008

Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.

mufinka26
20. říj 2011

@streghina u nás taky manžel spermijo na 1+ ale nakonec se zjistilo, že vůbec neovuluju, naštěstí na to v CARu přišly hnedka 😉 a ty máš pravidelnou menstruaci nebo ne? já jí bez léků neměla vůbec

streghina
20. říj 2011

@mufinka26 menstruaci jsem měla vždy, ale nepravidelnou a dlouhou, cca 45 dní, tak proto teď beru ten utroš a estrofem, ten clostík na ovulku, při folikumetrii jsem měla jeden cyklus dobrej a další už ne, ale tam někde bude problém, ale po 3 měsících ten clostík nezabral, ovulku jsem měla tak 17-19DC dle testů i bolesti, ale od 17DC jsem brala utroš a estrofem, nevím, jestli to nemůže kazit

mufinka26
20. říj 2011

@streghina utroš a estrofem to určitě nekazí, to já beru ted taky, ale pokud máš takhle špatný cyklus tak do CARu můžeš dřív než za rok 😉 dokonce doporučují na nic nečekat a konat 😉

streghina
20. říj 2011

@mufinka26 asi máš pravdu, dám vědět, co se dozvím od své doktorky v úterý a pak se objednám taky, to bude stejně v novém roce, prosinec si nechat volný na dovču a hezký Vánoce a pak se do toho znovu vrhnu 😉 držím ti pěstičky, ať se mimčo pěkně drží 🙂

mufinka26
21. říj 2011

@streghina moc děkuji 😉 a já tobě at se brzy zadaří 😉 😀

fori
21. říj 2011

@streghina zavolej do caru, řekni jim že se snažíte už přes rok, oni vědí prd, a je to. kdyžtak tě na imuno poslají sami. nebud z toho zklamaná a volej tam. my máme spermio, taky docela o.k. tedy jak kdy a skoro 2 roky nic ☹

mirunka_cz
21. říj 2011

Ahoj zravim vsechny,tak dnes jsem byla u Apolinare p.Jarosova mi delala ultrazvuk a rekla i ze jedno mimi tam je a je vse v poradku dostala jsem ultrogestan 1-0-1 kazdy den.Jenze co jsem odesla tak jsem za pul hodky zacala strasne krvacet ☹ ☹ ned jsem tam volala a rekli mi ze to treba prejde po ultrosi a kdyz ne tak do nemocnice.Vubec nevim jak to poznam ze je neco spatne kdyz ted uz krvacim.

mufinka26
21. říj 2011

@mirunka_cz tak šup no nemocnice

mirunka_cz
21. říj 2011

nejdu jeste pockam treba to prejde po ultrosi

mufinka26
21. říj 2011

@mirunka_cz tak uvidíš, ono taky záleží jak je to silném

mosvo
21. říj 2011

@mirunka_cz hezky si lehni, pusť si něco v telce a když se to do večera nezlepší, tak šup na pohotovost. lepší tam zajet a být za cíťu než něco podcenit

mufinka26
21. říj 2011

holky právě sem opět navštívyla kamarádku mísu, je my trošičku lépe, teda ten náš brouček my dá hodně zabrat, u Danielky sem tohle neznala

mirunka_cz
21. říj 2011

Uz lezim a snad to prejde 😒

mosvo
21. říj 2011

@mirunka_cz ono je možný, že jak ti dělala ultrazvuk, že tě trošku poranila. přecijenom je to tam teď všechno takový překrvený.

cajticka
21. říj 2011

Ahojky ve spolek.Jsem tu nová a potřebovala bych poradit.V uterý jsem začala stimulovat,píchám si menopur a zítra si mám začít píchat orgalutran,ale nebylo mi řečeno kam se ten orgalutran píchá.V příbalovém letáku píší,že do stehna.Budu moc ráda když mi některá poradíte.Děkuji

evulatko
21. říj 2011

@cajticka, picha se pod kuzi, treba do toho stehna nebo do bricha... co ja si pamatuji, davali mi k tomu letacek, kde to bylo presne popsane🙂 Hodne stesti🙂

mirunka_cz
21. říj 2011

@mosvo Taky jsem na to myslela snad mas pravdu.Ale docela jsem se lekla krvacela jsem doct a vzala jsem si ultrogestan a prestalo to.

mosvo
21. říj 2011

@mirunka_cz tak to je dobře, že to ustalo. Hlavně to chce o víkendu klid a žádnou námahu. Já od středy pořád trochu špiním, takže odpočítávám hodiny do úterní kontroly. Bude to první kontrola od pozitivního testu, takže doufám, že je všechno tam kde má být a že to bude OK.

mufinka26
22. říj 2011

@mirunka_cz to sem ráda, že to ustalo, hlavně pěkně odpočívej 😉

kvetinka84
22. říj 2011

Ahoj holky, tak mě včera večer vzaly strašné křeče jako při MS. No a ráno mě křeče probudily už v 6 znovu. Trochu mě to vyděsilo. Ale MS jsem nedostala. Chtěla jsem se zeptat, máte některá zkušenost s problémem nadýmání po KETu? Já mám pocit, že prasknu, jak jsem nafouklá...

mufinka26
23. říj 2011

@kvetinka84 já mám zkušenosti s těma křečma 😀 5.den po KETu křeče jak na silnou mrchu a šestý den duch na těhu testu 😀 držím palečky, jinak to nadýmání, je taky dobrý příznak 😀

kvetinka84
23. říj 2011

@mufinka26 Jééé děkuji za podporu, ty křeče už polevily, zůstalo jen takové pobolívání. Koukala jsem, že už sis změnila status a přidala si fotečky sestavy krásných testíků. Kéž bych se taky takových dočkala. Už jsi byla na UZ?

kvetinka84
23. říj 2011

@mirunka_cz Jak se daří? Srovnalo se to po to utrogestanu? Chudáku pořád takové komplikace, to se nemůžeš ani naplno radovat, že tam mimi je, co?

mufinka26
23. říj 2011

@kvetinka84 UTZ mě teprve čeká 😉 dneska sem ještě testovala a na 25kovým testu je poz. čárka silnější než kontrolní 😀 a to sem teprve 12.den od KETu 😀 do CARu budu volat bud zítra nebo v úterý 😀 stejně mě objednají až na příští týden 😀

mirunka_cz
23. říj 2011

Ahoj holky prestalo to po ultrogestanu.Ale nevim jestli mam jit k doktorovi prptoze mi udela opet ultrazvuk a muzu zase krvacet ☹ tak nevim...ale zase mam strach jestli jsem nepotratila.Ale zase na jednu stranu bych asi krvacela porad ne??To mas pravdu ze clovek je tehotny a nema stoho vubec radost porad jen strach ach jo to je hrozny.

mufinka26
23. říj 2011

@mirunka_cz zlatí, kdyby si potratila tak budeš krvácet hodně a ještě by s tebe šly kousky, takže neboj bylo a je to určitě v pořádku 😉 mimísek je krásně zavrtanej 😉

mufinka26
24. říj 2011

ahojky holky tak 2.11 jdeme z manžou na ten náš první UTZ k dr. Jarošoví 😀

fori
24. říj 2011

@mufinka26 takže na potvzezení těhu jdeš ješte do caru jo?? a ty budeš chodit k Apoli i do poradny??
u mě dneska svitla trochu malinká neděje. já jsem 11 den po řízeném snažení doma, takže jsem 21dc a pěkně me pobolívá břuch. v toto období mě podbřišek nikdy nebolel...... tak doufáám.

mufinka26
24. říj 2011

@fori jojo budou my dělat ultrazvuk, to se dělá ikdyž otěhotníš přirozeně, jestly je mimísek tam kde má 😀 Ano budu se tam pak registrovat k porodu, máme apolinář deset min autem od baráku 😀 a manžel i švagrová na karláku dělají, švagřice, je zdarvotní sestřička 😀 do Caru se chodí do potvrzení srdíčka a pak dostaneš papíry a šup ke svý gyndařce 😀 na tebe budu moc myslet, a nezkoušela si testík, já měla toho dušíka 12DPO 😀 když to převedu na klasické početí 😀

fori
24. říj 2011

@mufinka26 já se bojím testovat. ale do ms mám ješte 8 dní a břicho mě v tuhle dbu fakt nebole - nikdy. vždy po IUI nebo před ms. tak uvidíme. kéééžby 😀 tak ti držím palce at je vše o.k. a Vám všem holky 😀

Strana