CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
@mufinka26 Mufinko, jak to prosím tě u Apoli chodí. Objednám se na krev, sestra mi jí vezme a kdy se dozvím výsledky? A potom se zase objednáváš k doktorovi, abyste se domluvili na dalším postupu? Moc děkuji za odpověď, nevím, jaký je postup po neúspěšném KETu.
@kvetinka84 po neúspěšném KETu jdeš na krev, sruhý den si voláš na výsledek a tam ti rovnou sestřička řekne, co a jak, já pak vysadila léky dorazila mrcha a mohla sem začít hnedka stymulovat na další KET 🙂 jakmile sem to dostala objednala sem se na UTZ 11.DC 🙂
ahoj holky 🙂 jsem tu po dlouhe dobe jsem porad nemocna mam chripajznu ☹ jinak v patek jdu na posledni kontrolu do caru.Jinak jak se mate moje devcatka 😉
@mirunka_cz ahojky, tak to už budeš propuštěná z CARu, to je skvělí, mě čeká ted ve středu ultrazvuk 😀
Ahoj holky, já jdu ve čtvrtek na krev. Zároveň jsem si domluvila konzultaci s doktorkou, abychom se domluvili na dalším postupu. Kéž by bylo vše v pořáku a já mohla hned další cyklus stimulovat na další IVF. Už jsem se smířila s tím, že KET nevyšel, ale pořád ve mě hlodá malilinkatý červík pochybností, protože mě pořád bolí v podbřišku jako na MS a občas mě tam píchne. Dost mě bolí prsa a 8-12 den po KETu jsem špinila. To mi přijde jako příznaky, ale test negativní. Je to hloupost, co?
@kvetinka84 Ahojky, uvidíš, co řekne krev, ale spíš počítej z tou neg.variantou ☹ Ikdyž kolikrát se to neukáže na testíku, ale v krvi, jak já říkám, naděje umírá poslední, já sem taky vždycky věřila, až do krve, 😉
Ahoj holky, chci se zeptat jak jste spokojený u Apolináře? Můj gyndař pracuje v Gyncentru v Hloubětíně a a žene mě tam, ale stejně scháním info i o jiných centrech...
@petra273 Ahojky, já Apolináře navštěvuji už od února tohoto roku, sme moc spokojený, jak z přístupm, tak z péčí 🙂 zbytečně netahají peníze, v květnu sme podstoupily naše 1.IVF, jelikož jiná možnost pro nás nebyla, nemám vůbec ovulaci, ani po clostíku. zůstalo nám i pět mrazáčků a z těh pěti mám ted toho posledního brouka v bříšku a zítra nás čeká první UTZ 😀
@mufinka26 Tak to uz se nemuzes dockat vid 🙂 je skoda ze je to posledni navsteva byli strasne hodny to se malo kde vidi.Co jinak je ti spatne nebo zvracis?Ja obcas zvracim a mam uz strasny chute,a kdyz se nenajim je mi ned spatne.Prsa ty me bolej porad hlavne vecer.
@petra273 oni zavádějí většinou jedno, ale můžeš si nechat i dvě 😉 je to na domluvě 😉 Jinak první transfér byl v květnu a povedlo se nám miminko ted v říjnu 😉 ale třeba mirunce se zadařilo hnedka na poprvé 🙂 Nechávaly sme zavádět ted jedno naše poslední a vyšlo to, pořád si z mužem děláme srandu, že tam ti ostatní nechtěly nechávat toho posledního 😀
@mirunka_cz holka na jednu stranu mám trošíčku strach 😅 dneska je my zle už od rána, ale nezvracím, spíš jenom takový pocit na zvracení 😅 ale chodím pořád na malou, v noci jdu třeba čtyřikrát 🙂 no a už tři dny mě začínají pobolívat i prsa 🙂 takže nosím už i doma podprdu, aby to nebylo tak hrozný 🙂 ty se už určitě taky nemůžeš dočkat na pátek vid? 😉
@mufinka26 Ja kdyz muzu tak nenosim podprdu jinak se tesim i netesim ☹ mam strach abych zase nekrvacela.Dnes mi zase boli brico jako na menstruaci tak se porad bojim.
@mirunka_cz dneska je asi blbej tlak, taky mě pobolívá bříško, ale jenom trošičku, asi jak se tam roztahuje 😉 neboj 😉
Já jsem chodila k Apolinářovi na praxi. Byla jsem tam u novorozenců, na JIP, na lůžkovém a i u jednoho porodu císařem a veškerý personál byl k pacientkám moc milý a trpělivý, až jsem se divila 🙂 Škoda, že nebydlím v Praze, protože bych tam jednou chtěla rodit 🙂 Třeba se do Prahy ještě vrátím.... uvidíme....
@mirunka_cz ahojky srdíčko ještě nee, je brzy sme 5+5tt, ale dostaly sme od pani doktorky nááádhernou fotečku našeho zlatíčka, dokonce sme ani neplatily, prý až za ty dva týdny, to jdeme na srdíčko 😀 😀 ale miminko je tam kde má 😀 😀
@mufinka26 Tak velka gratulace 🙂 taky mame fotecku 🙂 az pujdes za 2tydny na srdicko budes platit za fotku nebo ultrazvuk?
tak já jen hlásím že příští středu jdu na ult. IUIčko nám vychází zase na víkend... se pos....... možná ho udělají v pátek. to bude 11.11.2011 a to je prý podle numerologů štestný den.... tak uvidíme.......

@fori ahoj fori, díky za vysvětlení, někdo tedy má po laparce 1 vpich a někdo více, asi když se něco zjistí a hned operuje, uvidím výsledek v pondělí, hned napíšu, jak jsou na tom folíci bez clostíku a asi bych se objednala rovnou k Apoli, ať neztrácím čas a neberu clostík jen tam zbytečně, rozhodně to není moc dobrej hormon a doufám, že někdy v budoucnosti nebudu mí díky němu problémy. O tom testu ani slechu, jsem zvědavá, jestli mě pozve na UTZ, když mi předepíše ten clostík, nebo jestli to bude jen pokus 😒 uvažovala jsem i o té transvaginální hydrolaparoskopii, ale tu asi u Apolináře zatím nedělají, no uvidíme 😉 aspoň že se tu můžu s vámi poradit 🙂