CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
@petulak1988 Peti, cítím se docela ok. Mám nateklá a bolestivá prsa, ale to asi pořád z těch hormonů, to jsem měla i před OPU 😝 . Občas pobolívá bříško a dost mě teda bolí záda. Jinak nic, uvidíme. Test asi o víkendu, ale nevím, měla bych být cca 12 den po OPU, tak už by mohlo být asi něco vidět. 😉 A taky se bojím, že uvidím zase bílý test 😝 😅 ...a snažím se taky co nejvíc zabavit a myslet pozitivně 😎 .
@petulak1988 a sakra to mi je líto já chápala že jsi doma ......
ahoj holky 🙂 tak sem doma mám přidané na další 3 dny injekce hormony mám ty nejlevnější ale mé tělo si žádá velkou dávku tak už mě to stálo 7000kč :D :( mazec v pondělí jdu na odběr...... chi se zeptat jestli se platí něco v den odběru? a nebo až při transferu? předem moc díky...... jinak mě hrozně už tak bolí břicho a to ještě píchání na další tři dny no ale zase uděláme pro dobro vše co holky 🙂
@petulak1988 tak snad brzo pujdeš domu a vše se zadaří 🙂
@japro kolik mas vajicek???
@petulak1988 to nevím ale méně jak 10 to nebude povím ti až v pondělí...... neřikala mě počet....
@petulak1988 není mě dobře jdu se natáhnout at se daří Péto opatruj se 🙂
@japro aha a k jake doktorce chodis??? pokazde k jine???Me chteji brat zitra nebo v patek hcg tak uz mam strach a zda se mi to brzy....
@consti tak nakonec chteji hcg zitra nebo v patek neni to brzy??
@petulak1988 Hele, tak oni ví, co dělají. A z krve by to poznat měli, ne? Zítra budeš 9DPO, je to tak? Ty jsi šla na odběr po mně, takže 22.? 😉
@consti no ale od transferu budu teprve 6den neni to malo???
Ahojky holky.... Moc na vas myslim, aby se vam vsem zadarilo!!! Sama vim, jake jsou to silene nervy , ach jo ☹ ☹
@petulak1988 neboj a dej pak vědět, mně chtěli brát na štítnou žlázu, ale já byla po potratu v září na odběrech, tak jsem dneska jela pro zprávu ke gynekologovi, aby mně nebrali krev znovu, výsledky jsou měla opravdu dobrý, tak u nás snažení asi začne zítra 😉 určitě to dopadne dobře, buď v klidu 😎
@petulak1988 Troška HCG by tam už měla být, vajíčko se hnízdí cca od 7 DPO až 10 DPO a ty zítra budeš 10 DPO.
@japro A co máš za hormony a jaký máš rozpis? Kolik dní čeho a kolik? Ty doplatky jsou dost velké, já doufám, že nic platit nebudu, ale mám teď předepsáno vyšší dávky než minule. Já mám zatím fostimon 3x4 (300j) a 3x3 (225j).
Jo a v den odběru se platí ISCI podle toho kolik budou oplodňovat vajíček (to se dozvíš po 13. hodině po propuštění v ordinaci), teda pokud budete mít ISCI. Mražení se platí až v den ET, kdy už ví, jestli se bude mrazit nebo ne.
@mooncaa no nic neřikali ale vím že o víkendy a svátky je to asi zlé...... mám fostimon na 7 dní po 4 práškách pak mě přidali na další dva dny a ted na další 3 leden prášek stojí necelé 400kč no a má pojištovna platila jen 30ks to víš to máš hned prej to mám vše moc fajn jen potřebuju více hormonu.... jinak za vše moooooooc děkuji
@mooncaa na Fostimon by se prave doplacet nemelo, nejak do pulky lonskyho roku se pak doplacelo, ale ted uz je bez omezeni, mi rikali....
A OPU delaji i v sobotu, ale v nedeli ne 😉
@martinka87 Díky za info, takže ty nedělní buď v pondělí nebo v sobotu.
@mooncaa no ono asi každá pojištovna to má jinak víš...... na tom mém je psáno 384 tuším tak nák....... to víš a to sem si brala léky bez doplatku 😀 snad to bude k něčemu dobré. ted je ráno 4.56 a já tu sedím u kávy .... poslední dobou toho moc nenaspím pořád mám v hlavě samé injekce a jehly a tak....... tak přeji krásný den .......
@petulak1988 Peti záleží taky na tom, jak dlouho jsi měla kultivaci, já myslím, že z krve by to už poznat být mělo 😉 . Ale vidím, že už jdeš asi domů, tak super!! 😉
@consti no v utery odbeer a v patek transfer....ale asi budu testovat 🙂
@petulak1988 No to jsi měla fakt stejně jak já, jen já vše o den dřív 😉 ! Taky jsem zvědavá na testování, ale nedokážu říct, jak dlouho se u mě může držet Pregnyl, dnes je to 12 den od Pregnylu...co jsem měla u IUI menší dávku Pregnylu, tak už po pár dnech v krvi nebyl 😎.
@consti no tak ja budu testovat az po tobe 🙂 tak mi rekni kdy ja mam desnej strach

@mooncaa no zhorsi nebo trva dyl nez to prejde....jsem 8dni po OPU a 6dni po ET pry chteji az v utery...hrozne se bojim ze to nevyslo snazim se si to nepripoustet hledam na netu kocarek snazim se zabavit ale jde to tu tezko 🙂