CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
@martinka87 ahojky holky nevite nejaky dobry recept na lososa??¨
@mooncaa jak ti je??Muj tatka faral v dolech 🙂
@petulak1988 ja ho delam v paraku... A tam ho delam s korenim na ryby, citronem a maslem... 😉
@martinka87 jj ja asi udelam peceny alobalu s korenim a citronem..🙂
@petulak1988 Hrozně, ráno mě trochu zabolelo břicho a teď už zase nic. Proč já se tak moc pozoruji.
Lososa neumím, ale mohla bych ho někdy zkusit. Můj táta byl v dolech jen na brigádě, za to děda tam byl pořád.
ahoj holky, tak já si dnes volala do laborky, jak se vyvíjí embrijka... a prý pomalu, nic moc.. takže mám prodlouženou kultivaci, naplánované ET na středu, ale v úterý si mám radši ještě zavolat... jsem z toho dost v háji... nepočítala jsem, že by první IVF vyšlo, ale myslela jsem si, že se nechytí embrijko u mě... ale že to bude až takhle špatný, s tím jsem teda nepočítala.. napadá mě, jestli to je tím, že je únor a ne moc plodný měsíc, nebo CARem? :(
@mooncaa Moni doufám, že alespoň u tebe se zakousává prcek pořádně!
@petulak1988 já chodím v Praze, tedy na kraj Prahy, ale je skvělý. MUDr. Martin Charvát - www.gynera.cz
ještě dotaz... kdy si mám brát ten utrogestran? Ráno, v poledne, večer... nějaký přesný čas? jako třeba po 6ti hod?
@mavo ja brala 2rano 2v poledne a 2vecer no psal tam ze tak po 8hodinach ale pry staci hned po probuzeni pak pred spanim a neco mezi tim tu treti....je to srozumitelne???neboj podari se nam...Apolinar je jako car hodne chvaleny tak mu verim....odesla jsem z Pronatalu protoze tam byl pristup doktrou i sester nic moc
@mavo jj urcite se nam podari...a ty jeste nehazej flintu do zita hm?🙂
@mooncaa tobe moc moc drzim pesticky kdy tak budes testovat??Bude uz brezen??
@petulak1988 Možná už ve středu.
@mooncaa nechces pockat na patek??To uz bude prvniho 😀 verim ze ti to vyslo...musis tto tu prolomit...🙂
@petulak1988
@japro
@mooncaa Holkyyyy, tak jak valcime???🙂 Ja ted byla po takovy dobe praci..no nic moc :D Uz vite, jak budete na tom nebo neco, co ted prijde?
Ahoj holky, držím vám pěstičky na druhé kolo a určitě bude o 100%lepší 🙂 A věřím, že už konečně budete hlásit super výsledky a hlavně to nejdůležitější na testíku dvě 🙂
@mavo Držím pěstičky. A hlavně se snaž prosím myslete pozitivně.
@mooncaa Ahoj Mončo, co ty jak se máš a jak se cítíš? Doufám, že depky jsou pryč 🙂 Určitě tě to klapne cítím to v kostech 🙂
@martinka87 Ahoj, tak jak se ti daří? ¨Co bříško jak roste? Už se ti to hezky krátí 🙂
Jinak holky mé rodné město je Dobříš (jezdím tam pořád mám tam rodinku) 🙂 Což je kousek od Pb 🙂
Přeji krásný den
holky, je normální že mě po OPU bolí levý vaječník? Nemůžu se vysmrkat, vždycky mě v tom píchne, ani zasmát, dělá rychlý pohyby...

@mooncaa no tak to uz je masakr 😀 😀