icon

CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?

saralinda
15. bře 2008

Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.

petulak1988
1. dub 2013

@streghina jinak se mam skvele uzivame si vylety..byli jsme na Krivoklate na velikonocnich slavnostech v sobotu,v nedeli odvezt ladi maminku do msenych lazni...tak jsme se prosli ,dosli si na obed a dnes jsme byli po praze...od nabrezi na Kampu okolu karlovyho mostu na ten dalsi z neho pres palackeho namesti na staromak k orloji a dal na vaclavske namesti opkolo narodniho divadla zpet na nabrezi...je to fajn...rano jsem byla vyplacena 🙂 a ted si dame kaficko a bochanek co jsem vcera pekla

petulak1988
1. dub 2013

@consti jj take uz se snazim 4roky....tak snad uz se na me brzicko usmeje stesti...jeste jednou gratuluji

ifus
1. dub 2013

Holky, jak se dari..dlouho jsem tu nebyla..jentak spis procitam🙂)))

mooncaa
2. dub 2013

@japro Ahoj, UZ už byl, bylo i srdíčko, ale už je to děsně dlouho, tak už zase jen doufám. Na další UZ jdu 8.4. Teď mám nějakou virozu, tak jen přežívám.

mooncaa
2. dub 2013

@ifus Co ty? Kdy začínáš další stimulaci?

ifus
2. dub 2013

@mooncaa Ja začínám zase až v červnu...no a co ty? Zatím teda vše v pořádku? Kromě tvy virózy🙂

mooncaa
2. dub 2013

@ifus Doufám, že vše v pořádku, UZ byl, ale už je to dlouho, tak se zase bojím.

ifus
2. dub 2013

@mooncaa To chapu....tak drzim palce, at vse probiha tak, jak ma🙂 a podavej info..sice tu sem ted nepisu, ale ctu vetsinou vse od vas holek🙂 Ja budu podavat info az to bude aktualni🙂

japro
2. dub 2013

@mooncaa paráada tak at se tě brzo pustí ta chřipka a opatruj se 🙂

petulak1988
3. dub 2013

@ifus ahojky tak to budeme drzet pesticky.. 🙂
@mooncaa urcite bude srdicko...prckovi se u tebe musi libit 🙂

ifus
3. dub 2013

@japro
@petulak1988 no a co vy holky?? Jen ve zkratce napište,jak jste na tom..Petul ty bys měla někdy teď na KET nebo je ještě čas?

petulak1988
3. dub 2013

@ifus ahojky byvala bych uz stimulovala sliznici na ket ale bohuzel se mi udelala cysta na vajecniku ☹ tak ted se modlim aby zmizela jinak by mi ji punktovali jako tu vodu z bricha ☹ takze KET se odklada

ifus
3. dub 2013

@petulak1988 Tyyy jo,tak to nezávidím..ja se teď taky bála,že mám cystu,ptze jsem měla týden zpoždění..dostala jsi na to něco? Většinou po antikoncepci cysta zmizí...

petulak1988
3. dub 2013

@ifus jj dostla jsem antikoncepci..dostala jsem ji na mesic....tak nevim myslis ze to muze tak rychle zmizet????

ifus
3. dub 2013

@petulak1988 Jasne,takhle jsem to už jednou měla..stačí na to i jeden cyklus...mne teda tenkrát praskla po HA a to jsem myslela,že umřu bolesti...ale taky mi třeba samovolně praskla a ani jsem to nezaregistrovala..jen to poznal Dr. podle utz

holanci
4. dub 2013

Dobré ránko holky, tak zítra budu volat na výsledky krví atd. z první konzultace a objednávat nás na genetiku, doufám, že výsledky budou OK 🙂

petulak1988
4. dub 2013

@holanci drzim pesticky 🙂

petulak1988
4. dub 2013

@ifus no tak snad zmizi..nechci na tu punkci to byla strasna bolest ☹

holanci
4. dub 2013

@petulak1988 Děkuju 😵

holanci
4. dub 2013

@petulak1988 Já ti také držím pěstičky, aby cysta co nejdříve zmizela sama a mohla jsi brzo stimulovat na KET 😵

petulak1988
4. dub 2013

@holanci jsi zlata dekuji moc... 🙂

holanci
5. dub 2013

Tak výsledky v pořádku, imunologie dopadla dobře. Teď nás čeká genetika, doufejme, že bude taky v pořádku a pak zvesela rozjedeme IVF 😵

mavo
5. dub 2013

@holanci to je super, že jsou výsledky v pořádku... nás na genetiku vůbec dát nechtějí :-/ I když manžel včera řekl, že nevyrůstal s biologickými rodiči..

U nás se to zase hnulo, za 14 dní jdu na injekci, za dalších 14 dní na ultrazvuk a potom začneme zase injekcemi hormonů. Prý to vypadá kolem 12.5. na OPU ... doufám, že se tam s některou z vás potkám 🙂

petulak1988
5. dub 2013

@holanci gratuluji... neboj i dalsi vysledky budou v poradku...me sel pritel vcera do nemocnice a dnes v pul 11na sal..a jeste se neozval..chjo ...jsem nervozni...uklidila jsem cely byt a ted se snazim ucit ale moc mi to nejde

petulak1988
5. dub 2013

@ifus
@mavo
@holanci holky uz je to 5hodin co ho odvezli na sal a jeste se mi neozval ...uz jsem nervozni nevim jestli tam mam zavolat nebo cekat az zavola on...rikal ze se ozve hned jak bude moci

mooncaa
5. dub 2013

@petulak1988 Co se mu stalo, nebo jde na plánovanou operaci? Není na JIP? Tam nemůže být telefon. Nebo má telefon někde jinde a pro něj nemůže, já byla jen na laparce a s postele jsem pak ani nemohla vstát (a ani nesměla). Zkus zavolat do té nemocnice. Nebo spí po narkoze.

petulak1988
5. dub 2013

@mooncaa uz mi volal byl 5hodin na sale...uz byl jednou na operaci..mel varikokelu...a ikdyz uz mu neproudi krev do varlat tak ta bulka mu tam zustala a naplnila se vodou hydrokela...tak to museli odstranit uplne.. pry ho to hrozne boli... ☹ no uvidime...hlavne ze uz se mi ozval.. uz abych ho mela doma... 🙂 je mi to bez nej smutno..je to tu takovy divny... sama v posteli a tak...proste divny

petulak1988
5. dub 2013

@mooncaa ja na jipce mohla mit mobil....sice jen na psani pokud tam lezel nekdo jiny...ale mohl tam byt coz mi prislo divne

holanci
5. dub 2013

@petulak1988 tak to je dobře, že se ti už ozval, zrovna jsem ti chtěla psát, at si tam zavoláš a oni by ti řekli než být v nejistotě a nevědět, co s ním je 😒 Ou ou to musel být asi nepříjemný zákrok ☹ ☹ hlavně, že už o něm víš a je v pořádku 🙂 Věřím, že je ti smutno... Mě jde zrovna manžel na noční, tak budu také sama samotinká

petulak1988
5. dub 2013

@holanci no nic moc...zacalo mu to krvacet tak mu s tim neco delali...hrozne ho to pry bolelo tak mu dali dalsi prasky.. ☹ chjo bud trpim ja v nemocnici nebo on....snad uz mame vybrano ☹

Strana