icon

CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?

saralinda
15. bře 2008

Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.

nitenka
30. led 2009

saralinda to není hloupá otázka ale chupatá otázka 🙂 já byla vždy oholena,ale vím,že některé holky ne uplně ale nevybavuju si že by se mě nikdo ptal...
nebo mě to nařídil,ale kámoška byla na laparce a tam musela uplně do hola,ale to je asi jen na operační sál

saralinda
autor
30. led 2009

Chupatá otázka 😀 Jsem se nasmála

saralinda
autor
30. led 2009

holky, jdu se připravit na píchání 😀

len
30. led 2009

Já byla úplně dohola naposled při slepáku, to mě holili sami a doteď si pamatuju, jak to bylo hnusný, když to strniště dorůstalo 😒

Jinak Faita jsem viděla jednou, přišel mi trochu mimo, ale na sále určitě nebude, neboj 😀

nitenka
30. led 2009

holky jdu se natáhnout k telce, všem děkuji za podporu a přeji hezký večer už se těším na vaše testíky..po OPU to pak dost utíká..tak se držte a nebojte já patřím k Apolenkám takže na vás koukat budu furt i když se vše zadaří do 15 dne ten test prý stejně tolik neznamená až ten 15 den je too víc jistota že je vše ok.. říkala mi to sestra v caru proto si ho dřív dělat nemáme,ale já jsem zlobidlo 🙂 tak pa 😉

saralinda
autor
30. led 2009

Len, nestraš s mimoněm 😀 ☹
jj, mi tomu dorůstajícímu strništi říkali s ženskejma na pokoji "suchý zip". Se na to lepila košile, povlečení, trhal se toaleťák,... 😀

len
30. led 2009

Jo, tak nějak... Proto se i normálně neholím zcela, prostě potud, kam až to nebolí vytrhávacím strojkem, abych to nemusela opakovat denně 😉 Téda, manžel tu krouží, kdyby mi kouknul přes rameno, co píšu, asi by padnul 😀 Snad vás nepohoršuju 😉

saralinda
autor
30. led 2009

Nepohoršuješ, to byla moje chlupatá otázka, ta jsi v tom nevině 🙂

len
30. led 2009

Ale já se nechala unést 😉 Kdyže přesně to jdeš - v pondělí?

saralinda
autor
30. led 2009

V úterý.
len, co je to to KYMO?

len
30. led 2009

Profuk.. Vlastně kontrola průchodnosti vejcovodu plynem, pokud máš laparku, tak už to pochopitelně nedělají 🙂
V úterý... to je fajn, to pak budeš mít po transferu víkend a pěkně s přítelem klid 🙂

len
30. led 2009

Vlastně kymo je zkratka od kymoinsuflace 🙂

nitenka
30. led 2009

holky mě profuk vejcovodů dělali v caru a bylo to vše OK a při laparce se zjistil vaječník neprůchodný 🙂 😒

len
30. led 2009

Fakt? Mně říkali, že když to takhle krásně probublává, tak je určitě všecko OK. Ale kdyby to nebylo tak vzorné, radši by mi pak laparku doporučili. I když ta je samozřejmě mnohem přesnější, protože umí odhalit i endometriózu a jiný podobný chuťovky.

larri
30. led 2009

Nitenko,to je dobre,ze na ten ples nejdes a odpocivas.Ja doufam,ze budes s nami chodit i na sraziky,kdyz jsou nekuracke. 🙂
Sari,ja si nepichnu ani spendlik,natoz tyhle injekce.
jeje,v telce je svatba,to jsem zvedava,kdy si mne muj drahy vezme.Holky,ja zacinam mit rymu a lechta mne v krku.Doufam,ze nebudu nemocna.

Padaji mi ocicka,jdu do sprchy a lehnout.DOBROU NOC 🙂

nitenka
30. led 2009

larii neboj když tě v krku kehtá tak je to ok normálně v krku škrábe 🙂 určitě budu jen se tam víc natáhnu 🙂 to už nás tam bude třeba těhulek víc 🙂 stoprocentně 🙂

tulipanekps
30. led 2009

larri, v pondělí jdu na kontrolu až v 16:15, tak to se neuvidíme...

tulipanekps
30. led 2009

nitenko, tak to je bájo, potichoučku gratuluju....

nitenka
30. led 2009

saralinda díky za pochvalu tatky 🙂 jen škoda že se zanim moc nedostanu a vidíme se tak jednou za 4 roky..dneska jsem mu volala že mám // a řeknu vám legraci 🙂 říkám mu že mám 2 embryjka a on mi moc nerozuměl a odpověděl hezké jmeno to už jste ho tak ryhle vybrali 🙂))
😀

lenkacar
30. led 2009

hele tuli koukej zajít

larri
30. led 2009

Nitenko,na to nejde reagovat,opravdu mate vybrane pekne jmeno 😀 Pekne si mne rozesmala.

nitenka
30. led 2009

embryjka pro holčičku 😀 je dobrý ne 🙂 tátovi se to líbilo 🙂

tulipanekps
30. led 2009

nítěnko a vůbec ti neva, že nikam nejdeš a lenošíš, viď? dočítám pomalu, tak ještě něco budu psát..

nitenka
30. led 2009

holky už fakt jdu ..musím venčit a pošolichat to tu a natáhnout se tak dobrou noc všem 😎

len
30. led 2009

Jo, Nitenko, ještě jsem si vzpomněla, jak jsme byli v Helsingoru v námořním muzeu a tam měli vystavenou nejstarší lodní sušenku na světě - to jsou asociace, viď? 😀

nitenka
30. led 2009

tuli já mám pocit že jsem po opici nebo po nějakem mejdanu já jsem uplně mimo... na kávovaru mi sedí dva testy// tak furt chodim okolo jako ten Pešek.. 😉 a usmívam se jako blbec 🙂

nitenka
30. led 2009

holky fakt už jdu zítra za váma dorazim snad už budu normálnější 🙂 tak dobrou 😅

tulipanekps
30. led 2009

niti, to je sqělý, si ten pocit užívej!!!!

nitenka
30. led 2009

jinak pro ostatní čekatelky na // já neměla žádné příznaky a dělala vše uplně nornálně i žehlila a byl i sexík 7 den vše uplně v pohodě..chodila do práce ,takže podle mě nemá cenu se sledovat..nikde mě nepíchalo prostě nevím jak jinak to poznat než z testu ...takže těch 14 dní fakt nemá cenu se sledovat.. akorát možná od včera cítim trochu podbříšek,ale malinko..tak pa a všem co jdou do boje hodně štěstíčka

len
30. led 2009

Nitenko, naprostý souhlas, já to taky poznala až z testu a chovala jsem se normálně 🙂

Strana