CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
nic moc bojim se porad no asi jsem vcera spatne slysela ale meli jsme jen 5 vajicek a z toho do dneska se vyviji spravne jen tri…a ve ctvrtek by mel byt transfer…to je ctvrty nebo paty den kdyz je vcera oplodnovali??Bojim se ze to nezvladnou…d
@petulak1988 3 se vyvíjejí, to budou silní bojovníčci, věř jim 😉
@petulak1988 Moc na Tebe myslím, určitě to vyjde 🙂
@holanci snad mas pravdu ale bojim se porad me dost boli levy vajecnik
@monyna83 dekuji moc
@petulak1988 To bude dobrý! Ty tři jsou siláci a doženou to hezky k cíli!!! Držím všechno co mám!
@mavo jsi zlata moc dekuji
@petulak1988 neboj, i tak je to dost, kamarádka měla nativní, 2 vajíčka a chytla se obe, tak dobrou ,-)
@petulak1988 Mysli pozitivně, já měla jen 2 vajíčka, do druhého dne se jedno přestalo vyvíjet. Smířila jsem se s tím, že trasfer nebude. Ale to jedno embryjko přežilo PK a dneska mi vedle v postýlce spinká nádherný klouček🙂 Držím palce
@streghina
@kvetinka84 dekuji vam moc holky...no porad mam nerviky ale neovlivnim to ☹
@streghina Tak Řežábek říkal, že manžel má hraniční spermiogram a příčinou může být to, že spermie nemají sílu se s vajíčkem spojit, takže pak udělají polovinu ICSI a polovinu zkusí samovolně, aby viděli, zda se vůbec samy jsou schopny oplodnit. Jinak jsem vyfasovala léky 🙂 Mám léky bez doplatku a dostala jsem nějakou novinku - Elonva, píchne se 2DC a působí 7 dní, že si nemusím píchat každý den, takže to je paráda, z toho jsem úplně nadšená 🙂 Dnes jsem 25DC a jsme domluveni tak, že když to dostanu nejpozději do 1.7. tak to ještě v červendi rozjedeme, když ne, tak až srpen/září. Tak jsem zvědavá.... Jsem z toho dnes hodně dobře naladěná až skoro nadšená 🙂 Mám fakt radost že už se něco děje 😉
@holanci Ahoj, díky za zprávu, to je tedy fofr, ale samé dobré zprávy, i mě si potěšila 😉 záleží, jak máš dlouhý cyklus, já mám tak 33dc, takže čekám ms příští víkend, takže u nás vyjde to září, tak se budu těšit na novinky, jestli to stihnete a hlavně na tu injekci, asi musí být silná, když působí 7 dní, ne? To je jasný, že každý posun nás nabije energií 😎 a bez doplatku, prostě pajááda 😉 já budu asi zítra volat na tu genetiku, bude to přesně 5 týdnů, ale spíš očekávám výsledky příští týden
@petulak1988 já vím, nervíky se těžko ovlivňují, nejde jim poručit. A jak je? Břicho lepší? 😉
@streghina jj to pracuji ale uz to neovlivnim jen mam strasny strach.. ☹
@streghina
Ahojky tak nam zbyl jeden jediny bojovnik..bohuzel nemame ani na zamrazeni tak drzim pesticky bojovnickovi co mam u sebe.....pry krasne osmibunecne embryo...coz odpovida stari 3denniho embrya... tak kez by zadne jine nemame...
@petulak1988 jéjda, už ho máš v bříšku, aspoň jedno než žádný, musíš mu věřit, když je takové pořádné 😉 ty ostatní jsou teda pěkný zlobidla, že to tak vzdaly
@holanci jo, určitě to uteče, po a út mám dlouhé v práci, takže to uteče jako voda 😎
@streghina ahojky jj uz ho mam v brisku dnes jsem teda akorat jela pro vysvedceni tak snad mu to neublizilo 🙂 vezl me tam pritel autem..uz jsem zase v posteli
@streghina
@petulak1988
holky tak já špiníííííííííííím, to vypadá, že zítra se mrcha rozjede a jdeme teda do IVF ještě teď.... Mám strašnou radost ale zároveň se trochu bojím z toho neznáma, odběru apod. No musím být pozitivně naladěná a snad to zvládneme 😉
Nevíte jestli dělají odběry i o víkendech a kolikátý den se +- odběr provádí? Je mi jasné, že je to u každé jiný den, ale tak jestli se dá říct nějaké rozmezí třeba 12 - 15 DC?
@holanci hele to dakt nevim zalezi jak rostou vajicka a ty mas kratky protokol nebo dlouhy...s kratkym vubec nevim
@petulak1988 já mám krátký.
@holanci Tak to ti neporadim ☹ holky myslite ze muzu jit nakoupit d obchodaku ??Nebudu nic tahat jela bych s pritelem autem .....uz se doma nudim...jsem druhy az treti den po ET bylo v uteryy..
@petulak1988 normálně ven si myslím můžeš, i na krátké procházky, nemělo by to vadit..

@petulak1988 Peti, určitě volej, radši ať jsi pod dohledem, radši se 10x zeptat, než něco zanedbat 😉 držím pěsti