icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

zulik
12. bře 2009

Ahojky,
na zítra držím palečky, ať je vše OK 😉
Macoušku, typuji holčičku 😉
Kalko, prsa bolí i po Utroši, mne tedy pokaždé, když ho beru, takže to není ukazatel. Některou bolí bříško, některou ne, každá jsme jiná. Poprvé jsem se hodně pozorovala, teď vím, že je to stejně k ničemu a nemůžu to srovnávat ani se svým prvním těhu-každé je prý jiné.
Včera jsem vyrazila pěšky odpoledne s holkou na malý nákup jídla jen tady kousek, přišla jsem unavená a měla jsem nějakou teplotu, navíc mne včera strašně bolela noha 😢 Asi budu předpovídat počasí 😀

georgik
12. bře 2009

ahojky holky
brundik pocitam ze tam budem chvilku po osme
jinak mam pocit, ze zacinam trosku spinit, takze to vypada, ze je to totalne v haji ☹
nu coz, pujdem na KET 🙂

pikusa
12. bře 2009

Ahoj holky....
dnes Mates řádí od rána..... 🙂 tak jsem zvědavá,až nás zase za týden napojí na monitor,co bude dělat 😀
jinak jsem strávila dopoledne u kamarádky,má ročního prcka,tak snad pak budou kluci kámoši 😉
Georgik.....špinění nic neznamená,,,,mysli pozitivně jo???? 😀

zulik
12. bře 2009

Ahoj Piku,
četla jsem na jiné diskuzi, že máš nějaké pochybnosti o porodu.Já si to začala uvědomovat vlastně taky až ke konci, že to nějak musí ven 😉 Navíc se mi ke konci těhu zdály sny o tom, že vidím nějakou zelenou záři, slyším brečet mimino ale než jsem tam došla, abych zjistila, co to je /nevěděla jsem pohlaví/, probudila jsem se.Tvoje pocity jsou naprosto normální. 😉 Víš, jak se říká:Dovnitř může, ven musí 😉

pikusa
12. bře 2009

Zulik...taky to teprve ted nějak ta moje hlava probírá,,,že prostě budu rodit...jsem si asi dřív myslela,že tam bude pořád 😀
No asi si teda zbalím tašku,když už mám takový pocity............no o snech ani nemluvím 😀

zulik
12. bře 2009

Neboj, bude to dobrý, navíc budeš mít sebou oporu v podobě nejbližšího, to já tenkrát nemohla a to si myslím, že hodně chybělo. /úpřimně ale, v případě, že k tomu u nás někdy dojde, musíme si stanovit určitá pravidla.nesnesu útrpné pohledy a nějaké komandování, jak mám co dělat.to by letěl za dveře 😀 /

pikusa
12. bře 2009

No já si myslím,že ještě budu miláčka uklidnovat.....on sám říkal,že až mě to bbude "bolet"tak bude sám z toho v pr....a ještě když mi nebude moct pomoci....tak jsem na to zvědavá 😀

zulik
12. bře 2009

To jako když mi povídala kdysi kámoška o tom, jak se její manžel dostal takovou náhodou k porodu jejich dcery.Tak to povyprávěla a pak řekla, ať se ho na to někdy zeptám, že mi řekni svoji verzi. A na jedné z dalších návštěch jsem nadhodila toto téma, no byl v tom svém vyprávění hotový gynekolog a vůbec se nebál a bylo to úplně v poho 😀 😀 😀 Hrdinové 😀

pikusa
12. bře 2009

No já jsem na toho mýo zvědavá....ale jsem toho názoru,že tam ten chlap má být a vidět,co si ženská prožije....,
A pak si cením chlapa,který po tom všem ženský poděkuje a sám uzná,že to není žádný med.......

zulik
12. bře 2009

Myslela jsem si, že si pak třeba i víc partnerky váží a neutíkají při prvním větším problému, ale jak to sleduji kolem, je to asi fuk 😒 Já bych zase nechtěla nikoho nutit, chceš, nechceš, ctíš se na to anebo ne? Četla jsem tuhle nějaký článek, že chlap po zážitku s porodem nechtěl nic se ženou mít, že ji vlastně on způsobil tu velkou bolest.Taky se to může stát.Prostě k tomu musí dojít každý chlap sám 😉

pikusa
12. bře 2009

Jo jo,to asi ano....
Dnes mě třeba jen rozbrečelo.když jsem slyšela v rádiu,jak Vlasta Korec říká.....mám tu čest být otcem už 3 měsíce......a mě to normálně rpzbrečelo....ale to je u mne ted normální... 😀

brundik
12. bře 2009

Holky, kamaradky manzel je takovej hubenour, co vypada, ze se hned zkaci, k porodu moc nechtel jit, bal se, jak mu bude spatne, ale u porodu byl prej vybornej 🙂 Takze chlapi dokazou prekvapit 😉

zulik
12. bře 2009

Hlavně aby pak zvládli i to slavení. Když jsem byla v porodce, tak jedný holky z pokoje manžel tak slavil, že chtěl podlézat na silnici půlící čáru 😀 😀 😀

pikusa
12. bře 2009

No slavení bude velký,to už vím a je mi to jasný.....navíc.1.syn 😀 teda pokud nevyleze Adélka 😀

zulik
12. bře 2009

😀 😀 😀 zázraky se dějí 😀 😀 😀

brundik
12. bře 2009

Podlezat pulici caru, jezis to je vtipny 😀 Tak to byla oslava opravdu velkolepa 🙂

pikusa
12. bře 2009

Tak s tou půlící čarou to je síla 😀 😀 😀

macous
12. bře 2009

Ahoj holky,
tak jsem se konečně dostala na net 😀
Utz dopadl dobře - jupíííí 😀 Vody dost, místa dost, placenta na přední straně. Byla tam totálně mladá Dr. pořád něco zapomínala měřit a sestřička jí to musela připomínat, ale mimi všechno má a váží cca půl kilča. Délku z těch papírů vyčíst neumím - mám je do poradny doma 😵 Jinak mi Dr. pěkně porýpala břicho, prckovi se nechtělo hýbat nožičkama - taky spinkal, páč vzhůru je zásadně v noci a večer 🙂 , takže nemohla změřit dolní končetiny, nezdálo se mi, že by se to změnilo, ale pak najednou řekla, že jsou ok a bylo to, tak budeme věřit 😵

Jinak jsem si taky přesně říkala, noooo a teď už je prcek velký, a až bude muset ven 😲 no to bude teda 😵 jinak ten můj chlap k porodu chce, tak jsem na něj taky zvědavá 😀

brundik
12. bře 2009

Macous, to jsou super zpravy 😵

pikusa
12. bře 2009

Macous super.....a co máte mezi nožičkama nevíš?????,,

macous
12. bře 2009

Díky holky 😀
No Piku, zatím to není jistota 😀 😀 Tu tašku už máš doufám teď fakt zabalenou 😉 abys pak neměla honičku - Piku, už se to blíží, se vidím, jak si v 36 tt budu říkat, "a co se jako blíží" "to je ještě čas" a pak fakt "já budu máma" - jejda 😅

Holky jinak, s tou půlící čárou mě to vážně dostalo 😀

pikusa
13. bře 2009

Ahojík 🙂
Macous,tašku nemám 😀 pořád si říkám ještě měsíc........ale pak si řeknu 30 dní a to zní jako že za chvíli 😀
Ale pořád si říkám.....ještě čas 😉

brundik
13. bře 2009

Dobre rano 🙂
Dnesni ranni test jsem mela negativni, takze uz v tom mam jasno, ale prijde mi srandovni, jak sestricy porad rikaji, pockame na vysledky z krve 😀 Musim rict, ze mi spadl velkej sutrak ze srdce, ze to nebylo mimodelozni, mela jsem velky obavy.

brundik
13. bře 2009

Macous, vy jeste nevite pohlavi, nebo to nechces prozradit 😉
Piku, vzdyt ono je to za chvili 😉

brundik
13. bře 2009

sestricy=sestricky 😀

vendi1
13. bře 2009

Ahoj holky🙂,
Brundiku priste to urco vyjde ju 😉
Macous pajada, to byla mozna ta sama mudr co ja ji mela minule a co me tak vydesila.....a to pohlaviiii Macku sup, my vime, ze uz to vis 🙂 😉 😀
Jj oslavy, to ja se ptala Peti jestli bude zapijet svobodu a on mne rekl, ze to pak vezme jednim vrzem s mimisem, tak to bude myslim taky podlezat pulici caru 😀 😀
Tedka lezi moje kamaradka v Motole s dvojcaty uz 14 dni a do norm terminu ji chybi jeste mesic, ale vcera rano za ni prisli doktori, ze uz porod vyvolaji, ze jeden chlapecek bere vyzivu tomu druhemu a tak ona se psychicky pripravila a odpo prisli, ze je porodnice narvana az na pudu, ze se jeste pocka....si rikam, ze ji davaji po psychicke strance teda pekne zabrat 😠

brundik
13. bře 2009

Ale bylo to napinave
http://www.fertilityfriend.com/home/184eeb
Ted jen doufam, ze se mi ms nerozjede ted o vikendu, kdyz budu na horach, bude asi daleko vyzivnejsi nez jsem zvykla 😝

brundik
13. bře 2009

Vendi, tak to bude velka zapijecka, tak na tydenni dovolenou, kdyz se do toho zapocita i strizliveni 😀
Teda chuderka kamoska, a to se ji dvojcatka povedly prirozene? Tak preju, aby to mela brzo za sebou a mela 2 krasny zdravy mimca 😉

pikusa
13. bře 2009

Brundik...zase je kamarádka hlídaná,to je dobře 🙂
A v grafech se moc nevyznám 😒

macous
13. bře 2009

Ahoj holky,
Brundiku, kdy budeš volat na ty výsledky z krve?
A kde máme Georgika?
A holky potkaly jste se tam vlastně????
Vendi, tak to se manžel pak pěkně upraví pod obraz - asi 😀 😀 😀

Holky, jestli mi to potvrdí příště, tak vám to kdyžtak písnu do IP - to pohlaví, rozhodli jsme se s manžou, že to nebudeme říkat, aby bylo překvápko, že to bude naše tajemství, jenže tady taky nevím, kdo může být, dost kamarádek ví, že chodím na koníka, tak by to nemuselo dopadnout 😀

Piku, a ty už si zabal 😀 😀 😀

Strana