icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

pikusa
30. zář 2010

Macous....máme to už po tolikáté,že nepočítám.....
A vy jdete s varlátkem???to bude dobré,uvidíš.....taky jsem byla s matesem na pokoji,jink bych ho tam nenechala

macous
30. zář 2010

Piku, teď mi manža ještě volal, tak jsem se ho ptala, jak dlouho tam pobudeme a prý týden! Takže to nebude jen o tom to varlátko stáhnout, to je hospitalizace na 2 dny ☹ už teď se bojím, to budou nervi, až bude na sále 😔 ale hlavně aby bylo varlátko ok a nepřišel o něj....

pikusa
30. zář 2010

Tak to chápu,nervíky to budou šílený.....ale budu moc moc držet palce.....

macous
30. zář 2010

Díky Piku, zatím je to za 6 týdnů, tak se na snad i psychicky nachystám .......holt je to potřeba, co mají říkat maminky, když má miminko třeba srdeční vadu apod., to je teprve masakr

pikusa
30. zář 2010

Hele,to jsem si říkala ted v té nemocnici...my s laryngitidou a co pak maminky třeba s dětma s leukémií a podobně....

macous
30. zář 2010

Piku viď, máte to ještě dobrý, já nemám hrůzu z té operace jako takové, ale z té narkózy 😖 je ještě malinkej 😕 a pak jsem četla propozice po operaci a nebude moc 2 dny vůbec jíst a pak jen jejich stravu, tak to mi bude plakat hlady 😔

pikusa
30. zář 2010

Macous.....já jsem zašla do krámku nakoupit něco k jídlu,to co tam měli mates taky moc nechtěl...
naštěstí jsem měla křupky,to on rád...

macous
30. zář 2010

jejda Piku, je mi z toho až úzko, ale jak tam stoluje mě rozesmálo 😵 ten náš budulín taky baští jen příkrmy ve skleničkách, snažím se mu podstkovat naše jídlo, ale zarputile odmítá a dokonce má pak i průjem a to mu to nekořením nic, i babičky se už pokoušely a k tomu nesnáší rýži 😖 takže sebou vezmu naše a uvidíme, zda mi něco z toho pak dovolí 🙂

pikusa
30. zář 2010

Macous...taky tam moc nejedl.....spíš suché rohlíky....ono ho bolelo polykání.....ale tady to tak nevypadá vid 😀

macous
1. říj 2010

Piku, no to nevypadá 🙂 ale oni se ty prďata ze všeho rychle vyhrabou - naštěstí, nejhůř to neseme mi 😀 na rohlíky taky kdyžtak spoléhám, ale kdo bude ty drobky uklízet? 😀

macous
1. říj 2010

já se snad udusím nebo co 🙄

pikusa
1. říj 2010

No uklízečka ne?????kdo jinej 😀
Jak udusíš?????

macous
1. říj 2010

no ta viroza mi padla na průdušky a jsem totálně dušná, krátký dech a záchvaty kašle, malej je opět u babičky, už mám i z toho depku, že nebude vědět, kdo je máma ☹ beru na ty průdušky všechno možný, i průduškový čaj piju, tak snad už to povolí a začnu odkašlávat 😅

macous
1. říj 2010

tak jsme zaplatili mrazáčky na další rok a počítám, že příští rok v září bysme si je kdyžtak vyzvedli, pokud budou života schopné 🙂

pikusa
1. říj 2010

Tak mě je taky blbě,plnej nos,kašel a rýma jako hrom....no co se dá dělat že....

macous
1. říj 2010

Piku, tak vítám do klubu chcíplotin 😠 mě už to trochu polevuje, ale ten kašel, děs a děs, nějak se mi nedaří odkašlávat a to už piju i vincentku s mlíkem a medem, což mi vážně nechutná 😕

pikusa
2. říj 2010

mac....taky chrmlám jak tuberák.....snad nás to brzy přejde 🙂

macous
2. říj 2010

Tak mě už to trošku polevilo, ale pořád spim, ještě že si malýho bere buď manžel nebo babičky, moc mě to mrzí, ale chrmlám v jednom kuse, tak bych na něj pořád jen prskala 😅

pikusa
2. říj 2010

No my prskáme oba..... 😒

macous
3. říj 2010

Matyášek chrchlá jenom v noci, to má podle mě ještě k té viroze, co měl před 14 dny 😖 já už konečně odkašlávám a i rýma je na ústupu 🙂

pikusa
3. říj 2010

Macous.....Mates mi kašle i přes den,ale míň...
dnes je extra protivnej ale 😕
A mě je taky líp....tak to je dob ře,že se n ám to lepší vid 😉

macous
3. říj 2010

No to jo, malýho si teď zase vzala mamka a zítra jde na dopoledne k druhé babičce, ale pak už jsem řekla, že ho min. týden nikomu nepůjčím 😀

pikusa
3. říj 2010

Tak nám nějak kiksly obě auta...jsou tady holky,Anetka má teplotu,Mates byl celý den protiváček.....prima den 😝

loretana
5. říj 2010

Ahoj holky,
jsem tu nová a mám proto moc otázek🙂 S manželem se o miminko snažíme už skoro rok. Moje dr. mi říkala, že trpím zřejmě syndromem polycistických ovarií a nedochází k ovulaci. Beru zatím Panacea PMS Formula a Pregnium. Pokud to nevyjde do listopadu, rovnou mi doporučila IVF v Podolí, kam manžel půjde na konci října na spermiogram. V této souvislosti mám hned několik otázek:
1. Je nutná má přítomnost v CARu, když je tam objednán manžel na spermiogram?
2. Jak to celé v Podolí chodí? Jak probíhají prohlídky návštěvy, čeká se dlouho? prostě co nás čeká🙂
3. Moje dr. mi doporučila MUDr. Darebného, jde se objednat přímo k němu, popřípadě jací další lékaři jsou dobří?

Omlouvám se za spousty otázek, ale jsem z toho celá zmatená a zklamaná, že nám to nejde a vytoužené miminko je v nedohlednu:(

Moc děkuji....

pikusa
5. říj 2010

@loretana ahoj....
na spermio může manžel sám.....nám to vyšlo tak,že já šla zrovna na hormonální profil a on na spermio,tak jsme byl spolu....ale asi by jsme stejně byli spolu,měli jsme to 100 KM,TAKŽE jsme spolu jezdili i tak.
První je vstupní pohovor,tam by jste měli být oba...a to vy už asi budete vědět,jaký máte spermiogram,podle toho vám řeknou,co a jak.
Vždy vás pak nebo tebe objednají na čas,ale někdy se čeká...to neovlivníš....
Dr.darebný je super,chtěj k němu,pokud to půjde......
Já chodila k dr.řezáčové----odbornice,ale skoupá na slovo.....
A nebud smutná.....podívej,my máme miminka z Podolí,budeš mít taky 😉 když se vám to doma nepovede.

macous
5. říj 2010

@loretana ahoj, všechno už ti Pikuska napsala, neboj mimi bude a Podolí je opravdu dobrý, akorát v čekárně se občas teda déle čeká, ale úspěšnost mají výbornou 😵 Nejprve půjdete s manželem opravdu oba na vstupní pohovor a tam se všechno dozvíte, tak přeji hodně štěstí 😵

macous
5. říj 2010

Piku, teda s těma autama to je pech, když už, tak už, jako vždy že 🙄 a co dětičky, už je jim lepší?

Mě Mates poslal k šípku s žemlovkou, takže s tím jídlem co mu zkouším vařit opravdu blbý 😠 a ke všemu mi vyjel odpad pod dřezem, skříňka pod ním je opravdu nabobtnalá a to mám 2 roky starou kuchyň, kdoví, jak dlouho to teklo, než jsem si toho všimla, nakonec to dneska vylítlo plně, tak jsem si jaksi všimla - voda na zemi opravdu k nepřehlédnutí, až manža dorazí z práce, tak má co dělat, musí vymontovat i koš na odpadky, já to tady drbu a pořád všechno smrdí 😖

pikusa
5. říj 2010

@macous tak mě včera taky poslal se žemlovkou někam 😀 ale on na sladké není.....
Mates už celkem v poho,anetka je u mámy

macous
5. říj 2010

Hm, jenže on mě pošle do háje s čímkoliv co uvařím 😀

to je dobře, že je malej už v pohodě, já musím odpoledne do města, to se netěším, zase bude excempore na kočárku, že nemůže jít pěšky, jenže to bysme šli hodinu tam a druho zpátky a granule pro psa bych musela dát do baťohu 😀

pikusa
5. říj 2010

No já si pro obědy chodím k nám do školy 🙂
A ted jdeme na chvíli do družiny 😀

Strana