CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@pikusa tak to máš v pohodě, tak uvidíš co ti v pondělí řeknou a podle toho, co jsi doteď psala, tak do toho půjdete hned, jakmile dostaneš požehnání od doktora 😵
@loretana to víš že jo, to půjde, proč by taky nemělo, je to jen otázka času a když k tomu budeš i tak přistupovat, tak půjde všechno jako po drátkách 😉
holky, dneska mi teda zase bylo zle, měla jsem mít dvě návštěvy a obě jsem odvolala, i čípek jsem si vzala 😅
Ahoj holky...
bacha at dnes někam meodletíte a nebo at vás neupálej 😀
Ahoj,
tak mě neupálili a dneska ani nepolíbili, byla jsem od rána u našich a Petr doma makal na zahradě, takže jsme doma cca hodinku a to byl fofr, aby Maty zalehl, a teďka už hledat rozkvetlý strom nejdeme, stejně už jsou třešně a jabloně odkvetlé 😀 😝 😀
Mamka vyvářela a já si rozhodila žaludek, ona dělala hovězí vývar, řízky a pekla kuře, takže jsem to tam od rána čuchala a pak už jen lítala na wc 😖 ale teď jsem snědla řízek, už na to kašlu, blbě neblbě, fungovat musím a miminku něco k jídlu posílat taky 🙂 přinejhorším ho zase vrátí 😀
Tak 9.5. ráno tam mám být
@pikusa ty jo, tak to už je za dveřma 😵 já tam jedu v pátek, budu tam trávit asi celé dopoledne, protože musím čekat na výsedky laborky na PAP a teprve pak jdu na screen. utz. 😅 🙂 ty výsledky z krve, co jsem tam jela minule budou stornovat, vzhledem k tomu, že mysleli, že jsem 10 tt a já byla už 11 tt 😅 hlavně aby to vyšlo dobře....
Ahoj holky, jak jsem slíbila, objevuji se až po první konzultaci v CARu 😀
@tygrisek09 no aaaaaaaaaaaaaaa??????????????????? 🙂
@macous máš pradu, musí se k tomu přistupovat tak nějak pragmaticky a je fakt, že kdykoliv jsem v Podolí, mám hrozně dobrý pocit, že se to podaří, že nám pomůžou!!!! jen mě někdy nesmí přepadnout ty chmury:(
Snad se to brzy srovná a bude ti líp! výsledky určitě dopadnou dobře, jinak to být nemůže!🙂
@pikusa tak to je skvělá zpráva, tak uvidíš, co ti řeknou, ale já věřím, že to bude pozitvní zpráva!!!
Ahoj holky, je tu někdo?
Ahojík holky....
@tygrisek09 tak povídej 😵
holky, mám akutné dotaz - probírala jsem totiž naší sitaci s jednou lékařkou a ta se zděsila, že jsme ještě nebyli na imunibiologii... chtěla jsem se proto zeptat, jestli Vás hned jak jste přišli do Podolí, poslali na imunobiologii, nebo až v nějaké jiné fázi léčby, nebo vůbec???
Ahoj
Tak u nás je to tak, že máme málo spermií, takže opravdu jediná možnost je ICSI, teď čekám na ms, znovu na hormonální profil, a začátkem června na genetiku (co to obnáší?), a potom máme opět schůzku
@loretana to se dělá až když třeba otěhotníš a potratíš myslím....nebo až po neúspěchu....ale zeptej se,za to nic nedáš
a jdeš v pátek????měla jsem taky jít v pátek,ale nakonec jedu v pondělí
@tygrisek09 genetika je pohovor,kde se ptají na rodinné nemoci z tvé i partnerovo strany,dr.si kreslí jakýsi rodokmen,tak se na to připrav 😀 já si v tu chvíli nemohla na nic vzpomenout a to mám malou rodinu
Ptají se na cukrovku,astma,rakovinu a tak..
A pak vám obou vezmou krev,ta se někam posílá a čeká se na výsledky skoro 6 týdnů

@macous děkuji moc... je to tak, spíš asi pro pocit, že jsem udělala všechno.... a uvidíme, co mi řeknou vp átek, mám z toho torchu strach, nevím, jaké zazní resumé... ale taky jsem ráda, že to zkoušíme přirozeně, že nás nikdo hned netlačil do IVF a opravdu zkusíme všechny možnosti... a já prostě věřím, že to klapne, musí, musí, musí!!!!!🙂