CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
holky, já těch jmen na holčičku nakonec vymyslela, je jich tolik pěkných 😀 nakonec jsme se s Petrem shodli jen na Viktorii a Anežce, tak to bude na 90% Anežka, Leontýnka mi neprošla, že prý je to moc dlouhé, přitom se jí dá říkat všelijak zkráceně a vždycky hezky 😵
Zítra odjíždíme na týden na Šumavu, tak se tady opatrujte a snad se i to počasí umoudří 😵
@pikusa tfuj, tfuj, tfuj 😉
@loretana koukám, že už ti skočilo 14 tt, to jsou fofry 😀
Tak holky....v půl 12 tam mám být,embroušek je prý ukázkový
Anežka je krásné jméno......ale to my nemůžeme,když Pepa má Anetku.....to by se pletlo
@pikusa dnes jsem na Tebe myslela a jsem ráda za tak pozitivní zprávy, určitě to vyjde 🙂
@tygrisek09 musí 😀 😀 😀
Ahoj ahoj. tak jsem tu dlouho nebyla a koukám tady to stále frčí. Za nedlouho se k Vám přidám a doufám, že i k těm budoucím maminám 😀
ahoj prosim vas delaji v podoli nativ ivf?
@pikusa musím říct, že neschopenka přišla v pravý čas... není mi moc dobře, dopoledne ležím, tak je mi nejlíp, ale dlouho stát a někdy i sedět znamená, že je mi hned na zvracení, nebo se mi motá hlava.... ale co, když si můžu den uspůsobit podle sebe, je to v pohodě, a jsem šťastnáááááá🙂🙂🙂
ahoj holky, tak máme za sebou druhou konzultaci u Darebného, zase nás tak příjemně naladil, všechny výsledky jsou v pořádku, takže za 14 dní (ke konci cyklu) jdu na UTZ, že tam není žádná cysta, která by dělala neplechu a 2 DC začínám stimulovaaaaaaaaaat 🙂 hurá
@loretana jo to je super,když nic nemusíš a děláš si vše dle svého 😉
@tygrisek09 taky paráda......tak držím palce at můžete jít na věc 😉
@tygrisek09 gratuluji!!!!🙂
@loretana přesně tak, nejlepší je zůstat doma, když je potřeba
@pikusa myslím na Tebe a těším se na výsledek
@tygrisek09 je to tak, cítím to na sobě, už bych asi těch každodenních 9 hodin v práci nezvládla... moc držím palečky, ať na to brzy vlítnete!!!🙂🙂🙂
ahoj holky, mám další dotaz 🙂 jak jinak, chtěla jsem se zeptat na prodlouženou kultivaci, jestli jste jí měli nebo ne, jestli jste se na ní domlouvali předem, nebo vám jí doporučil až embryolog? díky
@tygrisek09 ahojík......ono taky záleží na tom,kolik bude vajíček....
Já měla PK na 5embryí,zbytek šel hned k ledu....takže to vše se pak domluví s embryoložkou...
@pikusa ahoj, díky moc za rychlou odpověď, dnes v práci mě to napadlo a už nepustilo 🙂
@pikusa a jak se daří Tobě?

@macous máme hodně podobný výběr🙂 Ondra a Nela, Terezka a dneska mi mamka říká - a co třeba Viktorie? A já na to - hmmm, to není špatný🙂🙂🙂