CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@tygrisek09 no tak prostě uvidíš......ale toto se opravdu tak nehrotí....kor když jdou pak stejně dávky dle UTZ upravit
@tygrisek09 držím pěsti, i já na prvním pokusu netušila jaký den cyklu začít a to se mi to lámalo na víkend... je dobře, že se to dá dle UTZ upravovat 🙂.
ahoj, tak nakonec se to s časem vyřešilo samo, ms přišla ráno v sedm 🙂 zítra začínám píchat, myslíte, že by byl problém nechat si první dávku píchnout v Podolí u sestřiček? Jak jste to dělali s Gonalem v takovýchto vysokých teplotách? Děkuju
@tygrisek09 no já měla Puregon, a píchala jsem si to sama v jakémkoliv počasí a bylo to v pohodě, ale jestli máš strach, tak ti to podle mě sestřičky píchnou bez problémů.....
@macous díky za info, ono ani nejde o strach, ale o to poprvé, aby třeba nečekaně necukla, podruhé už budu vědět, co mě čeká 🙂 s tím počasím jsem to myslela tak, že jsou teď teploty přes 30 a gonal má být do 25 stupňů, tak jak to převážet do práce a z práce
@tygrisek09 hele já píchala taky puregon.....
být tebou jdu za sestřičkama,ale píchni si to u nich sama....ono totiž jde opravdu o tu první injekci...pak už je to pohoda.
No já měla Puregon v lednici....gonal tam má být taky???kdyby jo,tak tu cestu do práce zvládne 😀
co třeba vyndat z lednice a zabalit do alobalu a jet??
Dekuju za odpoved, prave planuju, ze si to tam pichnu u nich sama, jj, gonal ma byt take v lednici, s tim alobalem je to super napad, diky moc za tip 🙂
@tygrisek09 no vidíš....to zmákneš...
Já píchala vždy večer,šlo o to poprvé a nic to není 😵
@pikusa ja mam pichat mezi 14-16 hodinou, takze budu pichat ve 14, volala jsem do Podoli, takze me budou ve 14 cekat 🙂
@tygrisek09 super.....tak na tebe budu myslet 😀
Ted tady ctu papiry z Podoli o OHSS, taky "lahudka"
ahoj holky, píši po dovče a koukám, jak se to tady rozjelo🙂
@pikusa Piku, tak ses rozhodla pro pauzu?
@tygrisek09 moc držím palce, aby to dobře dopadlo!!!
@macous jeee a jsou to takové slabounké fialové jžilky (nevystouplé) a když se kůže natáhne, jsou vidět víc? to mám taky, a udělali se mi i na tváři:( nejsou nijak zvlášť vidět, ale jsou tam:( Myslíš, že to zmizí...
Jinak holky, od předevčíra víme, co to bude - to naše podolňátko bude kluk🙂🙂🙂
@pikusa @ loretana diky moc, holky, podpora vzdy potesi, hlavne kdyz clovek nevi, do ceho jde, ale dulezitejsi je vedet, ceho chce dosahnout
@tygrisek09 o OHSS nečti......
při stimulaci hodně pij,jez jogurty a dost bílkovin......
Kolik budeš píchat jednotek???
mě první stimulaci kvuli OHSS stopli tehdá
Mam 150 jednotek po dobu 7 dni, 7. den utz, denne dam tak 3 litry vody, nekde jsem cetla o nutridrincich
@tygrisek09 jojo ty taky pij......a fakt to do sebe lej........
Já poprvé měla taky 150 jednotek.....a na mě to bylo moc
Při další jsme začali na 75ti jednotkách
@tygrisek09 Já měla Puregon a první píchanec mi daly sestřičky. Pak už jsem věděla, že to nc nenÍ a zvládla sem to sama v pohodě.
Tak mam za sebou prvni pichanec 🙂 zvladla jsem to sama pod uklidnujicim pohledem sestricky
@tygrisek09 sikulka 😵 😵 😵 se mi jednou ucpala jehlička, ale než jsem na to přišla, tak jsem plašila doma jak šílenec, čas běžel, já kroutila perem jak cvok a nic nešlo, ani jsem nevěděla, kolik mi to už píchlo, no nátěr, nakonec jsem vyměnila jehlu a dobrý, píchla jsem něco od oka a nic se nestalo 😀 😀 ale ten pocit zoufalství - dneska se tomu směju, ale tenkrát 😀 😀 Teď už budeš píchat sama joko frajerka 😉
@loretana jojo, říká se tomu metličky a trochu to pak zmizí, ale ne úplně, já třeba skočím na operaci, takovýhle nohy mít rozhodně nechci - modelka, s.r.o. 😀
jo a dneska jsem si vyjela na nákupy a utratila opět parádních 5 tis., nakupuji už něco na vánoce, ale je to teda síla, koupila jsem dvě věci po tisícovce a pak pár drobností a je to hned 😅 🙂
Ahojík holky...
Vánoce zase pořeším asi po netu 😀
taky jsem jednou píchla tak nějak od oka......musela jsem dopíhnout z druhé ampule a zapoměla jsem kolik 😀
přesně tak, ať žije internet 😀
@macous tak jsi měla pravdu, už píchám jak frajerka 🙂
ve středu utz, tak jsem zvědavá, ještě mám předběžně v protokolu cetrotide inj. to je jednorázově nebo taky si píchat průběžně? díky
@tygrisek09 to neznám,to jsem neměla....
tak uvidím ve středu, co se dozvím

mám začít 2. den cyklu píchat gonal 150 jednotek