CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@darazv trošku daleko odemě,, 😅
@maja1111111 no to je tá praha taká velka 😀
neee 😀 není
@maja1111111 a co děláš za práci?
@darazv a co děláš za práci?
@maja1111111 pracujem v jednej prevadzke kde sa balia zakazky veducu smeny.
@pikusa
Já jsem na štítnou žlázu ptala taky-Řezáčová mi říkala, že jí dělá automaticky z hormonálního profilu a že ji mám ok (tak snad je to pravda). Imuno si dej určitě, ale je pravda, že v Podolí Ti nic jiného než Prednison nedají (já už tam byla dvakrát a teď mě tam poslali po třetí, zda se to nezhoršilo-měla jsem mírnou "alergii" na spermijky). PDG embryií by mě taky zajímalo, tak prosím zjisti, co a jak a pískni🙂
@malinka_02
sliznice 7mm je super, já taky dost bojovala s výškou, měla jsem i 2x při KET Estrimax, a pak jsem začala pít kontryhel, a ejhle najednou byla 10mm. Já být tebou, tak do sebe další zbytečný hormony (pokud to není nezbytné) necpu.
@maja1111111
hele, musíme myslet pozitivně, mě už bylo 38, takže taky žádná hitparáda
@sofie1974 😀 no já moc optimista nejsem ,zvlášt ted kdy budu asi bez práce...nějak je toho moc špatného najednou..A kolik pokusu máš zasebou ?a dítě žádné nemáš
@maja1111111
žádné mimi zatím, do CAru chodím od podzimu 2008 (dříve nebyl ideální partner-manžel)🙂 A pokusů hodně-3IUI, 2IVF (poprvé asi 20 oocytů, po druhé 40!) oocytů, moře KETů,1Nativ-3 těhotná-1 biochem, 2 zamlklé. Takže příšerných historek dost:(, ale zatím to vzdát nechci-jasně, že si taky říkám, že je toho moc moc špatně najednou, ale štěstí taky jednou musí na nás sednout (jako na všechny, kdo to nevzdá). Měly bychom udělat nějaké mejdlo-koukám, že obyvatelky Prahy jsou zde asi v převaze🙂
@sofie1974 no páni kam se na Tebe hrabu...a jak to ovlivnuje Tvou práci...umě to skončilo takto,všichni si říkají ,že budu těhu ..tak jsem pro ně na posledním místě...
@pikusa no me to rekla sestra..
@maja1111111 no to nevim prave taky mi to prijde divny!!!a proc jdes tedy az v lednu kdyz mate mrazacky??
@darazv ja myslela ze pri ivf je jedno nejake srusty ne? No to si myslim s tou imunologii taky ze moje telo odmita embryjko ale pry se na to stejne dava jen prednison..
@sofie1974 me z HP stitku zjistili a poslali me na endokrinologii tam mi dali leky,pak sem byla na generrice tam mi nasli rrombofilni mutace a tak mam anopyrin a prave mimpri ketu dali pulku prednisonu. A tobe ho dali kolik? No ja prave pila kontryhel a jen 7mm.Kdyz ten ket nevysel tak to je jedin co me napada ten estrimax.. Tak myslis ze to je blbost? Ja se nemuzu rozhodnout..
@sofie1974 to je husty a to vsechno v podoli?
@malinka_02 kvuli endometrioze,mam tu hormonalni lecbu na pul roku,mela bych jit spis unor březen ,ale chci dřív...je to moc dlouho
@maja1111111 aha.. ☹
Holky tak ja nevim mam si nechat ten estrimax napsat?? Kdyz vetsina holek z jinych car o mela a otehotneli..
@darazv a ty jdeš do Gennetu a kam na Prahu 1 nebo na Prahu 7?
@maja1111111 sú dva?praha 7 🙂
@malinka_02
Tak si o něj řekni, když Tě to uklidní, já myslím, že Řezáčová s ním nemá problém, mě ho dávala sama, když viděla, že ta sliznice nebyla úplně ok.
@malinka_02
nejdřív jsem brala celý, a teď půlku-toho Prednisonu
@maja1111111
TAk práci to ovlivňuje asi každé z nás, já mám štěstí, že mohu mít částečně home office-práci z domova, ale je pravda, že dříve jsem řídila lidi a o tom se mi nyní může jen zdát🙂
@sofie1974 dnes sem s Rezacovou mluvila rekla mi ze je to zbytecne kdyz mam sliznici 7mm ze dni hranice je 6mm no tak to me fakt neuklinilo ze ji mam na spodni hranici..ach jo..
@malinka_02
To bude dobrý, uvidíš, pij ten kontryhel...kdypak půjdeš na KET?
@malinka_02 neboj bude to oki pi ten kontryhel a papaj cerveny grep 😉
Ahoj holky......tak dr.říkala,že by šla zase do KETU,že to je holt 50 na 50 a dostala jsem anopyrin a prednison....že na imunologii by to řešili stejně...tak uvidíme....budu jí zatím věřit......
tak dr.říkala,že by šla zase do KETU,že to je holt 50 na 50 a dostala jsem anopyrin a prednison....že na imunologii by to řešili stejně...tak uvidíme....budu jí zatím věřit......
Jak dlouho jste ho holky braly??????prednison myslím
@malinka_02 tys tam dneska byla????
@pikusa a t ymáš hotovou imunologii?

@maja1111111 4 háje 🙂