CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@maja1111111 tak uvidíš. třeba bylo ještě brzy testovat. uvidíš co z ti řeknou z krve.držím palce všechny. 🙂
@petulet dekujiiii 🙂
@maja1111111 dneska si netestovala?
@malinka_02 neee už nebudu,počkám na krev
@maja1111111 možná je lepší počkat na krev než se nervíkovat testama 🙂
@maja1111111 Ahoj mojka neboj nadej umiera posledna a ak to zase bude bez uspechu bojuj dalej a nevzdavaj to!!budeme raz tehulky a basta 😉
@darazv 🙂
Tak já ted naposled yž ani na krev nešla...
To jsem ani před tím do podolí nejezdila,jen sem k nám......aa ted ani to ne.....
Holky tak jsem měla včera OPU.Mám 2 vajíčka,obě se oplodnily a zatím se prý krásně vyvíjí 🙂
@maraida a uz to ctu 😉 Super!
Holky děkuji 🙂
@maraida a das 1 nebo 2 ? 😀
@malinka_02 dobrá otázka 😉
@pikusa jj,dámzítra zase vědět
@danci70 měla jsem narkozu,ale u IVF je v ceně.U minimálky není,ale snad by se mohla nechat připlatit
@malinka_02 pokud vydrží,tak si nechám zavést obě
No mě teda holky v Podolí odběr 6 vajíček při IVF v narkóze neudělali... bylo to v analgosedaci. Hlavně že chtěli komplet předoperační vyšetření...
@danci70 No předoperační nesmí být starší 14 dnů před výkonem: musíš mít odběry včetně krevní skupiny, interní vyš. + EKG. Asi by se to zvládnout dalo... ale byl by to spěch 😉 A ty máš teď minimálku? Oni při nativu narkózu dávat nechtějí... prý je to přirozené bez narkózy, tak to odebírají bez. A bolí-nebolí to podle toho, kdo to dělá (vím od kamarádky... )
Nejdříve jsem kulila oči, když mě neuspali a řekli, že mě spíš jen tak oblbnou, že s nima budu celou dobu komunikovat... a opravdu se mě darebný průběžně ptal jestli ok a říkal co dělá... to si pamatuju. Nic mě při tom nebolelo a byla jsem doooost spavá a to i po výkonu.
@adriene jj to je ono,není to v úpné narkoze,ale v analgosedaci.Nicméně předoperační mít musíš,protože je tomu už přotomen anesteziolog a prostě nějaký oblbováky dostaneš.
@danci70 oni ty vajíčka nějak odsávají.Předoperační trvá u nás 2 dny,byla jsem v pondělí u Dr,na krvi a EKG a ve středu pro výsledky.V CARu ti musí dát žádanku.A ty už něčím stimuluješ?

@maja1111111 chapu..