CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@malinka_02 Paráda!! Jen ať se hezky hnízdí 😉
@adriene no mohla by 😀
@maraida dekuju snad jo 😉
@malinka_02 určo bude,tak jsi to stihla v pohodě viď?kdo ti dělal ket?
@petulet delal Darebny a prijeli sme pozde ale vzali me v klidu 😉
Jo a ta skvela embyolozka mi rekla ze mame zkouset po dvou ze ta sance je lepsi..
@malinka_02 tak to je super, mě dělala ket Řezáčová. to čekání na výsledek je děsný. 🙂
@petulet no prave..,budu ut a str dona a pak radsi do prace..
@malinka_02 já celý víkend polehávala. dnes ještě taky trochu. a co v práci ti dali v poho volno?
@petulet no nakonec mam 2 dny dovolenou, rict to nemuzu..
@malinka_02 jasně.tak aspoň,že ti dovču dali vid? 🙂
@petulet tak to mi daji ale to vis 20 dni na rok, uz 4 transfer.. Pak v lete kdyby nebylo mimco ani dovca tak to s clovekem sekne!
@petulet ta studie je husta! Ale ja mam za sebou teprve 1 ivf.
@malinka_02 držím palce,aby to mimčo vyšlo 🙂
@malinka_02
Mě už je 38 let, takže studie pro mě není a nevím, zda bych do toho šla. a apolinář asi neee-nechtěla bych jít do dalšího státního Caru-myslela jsem spíš Gest, Gennet nebo Pronatal-ale nemám moc přehled-na diskuzích si vždy každý něco najde
@malinka_02 ahojky držim silno palceky holky prelomte tu smolu!!! 😉
Holky, jen jsem mrkla na tu studii, je jen pro ty, kteří nikdy neotěhotněly...a to my se Sofí ano.
@nelfilka no to ja ne, ale mam za sebou jedno ivf a tam chteji 2-4..
Přesně tak, nejméně dvě IVF, také jsem to nestudovala...bylo tam asi 7 bodů a ty jsem prolítla očima 😀
@sofie1974 ahoj......přemýšlím o Genettu Liberec.....
Praha je pro mě prostě daleko....my když jsme začínali tak Liberec ještě nebyl......mám to 2O minut autem,Praha hodina a půl.....jen ty cesty mě kolikrát stresovaly....
Všem po ketu držím palečky 😵
Já lehla......mám antibiotika a je mi ouvej

@pikusa dekuju si hodna 😉
Ja taky frt resim co pak..