icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

nelfilka
30. led 2013

@petulet
Danci je už samoplátce...takže pěkně za plnou nebo...že by si sehnala léky přes net 😉

petulet
30. led 2013

@nelfilka jasně rozumím 🙂

petulet
30. led 2013

@danci70 jsi z Prahy? Mě ted napadlo,že bych ti mohla dát 1 Merional co mi zbyl doma a mám v lednici i 1 ovitrelle. Tak ti je klidně dám. 🙂

danci70
30. led 2013

@nelfilka ptala jsem se mudry,jestli nemohlo být pozdě,jestli vajíčko nebylo fuč,prý ne,folikuly odsála a byly prázdné. AMH jsem viděla na vlastní oči,opravdu tam bylo 1,62 asi budu mít nějaký problém s vajíčky,kterým se nechce do folikulu? jestli něco takového existuje....protože všechny výsledky ok a 2 roky nemůžu otěhotnět...jinak jak jsme se bavili v podolí,pokus jsme večer udělali,i když se mi zpočátku po tom zákroku nechtělo 😕 ale v zázraky nevěřím...

danci70
30. led 2013

@petulet jsem z prahy,ovitrelle potřebovat budu po clostíku.a tys ho neplatila?

nelfilka
30. led 2013

Ale vždyť ti řekla, že tam byl jenom jeden folikul ☹
O pokusu jsme se bavily právě na základě toho, že jeden folikl praskl a byl ti odsán jen 1 folík.

danci70
30. led 2013

@nelfilka jinak tedy nechápu základní cenu IVF 26tis,když v tom podstatě nic není,léky se platí zvlášť nadstandarty embriologovi taky...ale co nadělám,koukala jsem že je to ve všech centrech stejné

danci70
30. led 2013

@nelfilka mě teď při kontrole říkala že byly odsáté dva i ve zprávě jsem to měla,asi jsem se přeslechla...

petulet
30. led 2013

@danci70 já ti už ani fakt nevím,měla jsem to na rcept,já ti ho ráda přenechám. tak písni kdy ho potřebuješ a někde se sejdme. 🙂

nelfilka
30. led 2013

@danci70
Aha, tak to uvidíš teď, jak budeš reagovat a zda tam budou vajíčka. Já již dostala MS, tak už stimuluju.
26 tisíc...také nechápu, asi je to, když je víc vajíček. Takhle mi to vysvětlovali v Pronatalu. Když budete mít víc vajíček, tak vám budeme účtovat 26 tisíc.

petulet
30. led 2013

@danci70 car apolinář je o něco levnější.

danci70
30. led 2013

@petulet ok,tak to budeš hodná,jestli tě to nebude obtěžovat...já v pondělí čekám MS,tak by mi stačilo koncem příštího týdne.v jaké části prahy se pohybuješ?

danci70
30. led 2013

@nelfilka já se obávám,že i když budu mít málo vajíček,stejně budou počítat plnou cenu.. 😒

petulet
30. led 2013

@danci70 já jem z Prahy 10 Zahradní Město - Záběhlice a ty?

nelfilka
30. led 2013

@danci70
Minimálka je prostě zatím u nich za 10 tisíc Kč. Neboj, teď už vám to vyjde 🙂) Kdy jdeš na utz.? 2. nebo 3. den MS?

pikusa
30. led 2013

Tak já měla Puregon.....a největší položka bylo ICSI....10 000....měla jsem moc vajíček

nelfilka
30. led 2013

@pikusa
To mně se nemůže stát ☹
takže dvě vajíčka za 2000,- Kč, víc jak dvě za 7500,- Kč

danci70
30. led 2013

@petulet ajaj já jsem na druhém konci, praha 5

petulet
30. led 2013

@danci70 Někde Zličín, Stodůlky? Tak já nevím,tak co třeba na Můstku? 🙂

danci70
30. led 2013

@nelfilka děkuju,ale moc tomu nevěřím.na utz bych raději šla 2DC,i když to mám hodně silné,ale abych kdyžtak mohla 3DC vzít hned ráno clostík.MS čekám v pondělí.a kdy ty přibližně očekáváš punkci?

danci70
30. led 2013

@petulet jestli jezdíš na Zličín nakupovat,tak by jsme tam mohly dát kafe.ale já se přizpůsobím

danci70
30. led 2013

@petulet jo promiń,tys myslela jestli jsem ze Zličína,viď.já přijedu kam bude třeba

petulet
30. led 2013

@danci70 no právě,že na Zličín nejezdím. Mám to tam dost z ruky. 🙂 Tak mi právě napadl Můstek tak,že bychom to měly nastejno. 🙂

petulet
30. led 2013

@danci70 v pohodě. 🙂

danci70
30. led 2013

@pikusa jo jak ráda já bych zaplatila ICSI za hodně vajíček 🙂

petulet
30. led 2013

@petulet já se dopravuji všude jen mhd. autem nejezdím,neřídím. 🙂

petulet
30. led 2013

jé to je sranda,já jsem si poslala sama sobě zprávu 🙂 🙂
@danci70 já se dopravuji všude jen mhd. autem nejezdím,neřídím 🙂

danci70
30. led 2013

@petulet ok,tak jestli budeš mít v druhé půlce příštího týdne cestu někam do města,tak já tam dorazím.já tedy raději někam autem,kde se dá dobře zaparkovat,ale určitě zvládnu i metro na Můstek 🙂 nechám to na tobě,hlavně aby ti to vyhovovalo

petulet
30. led 2013

@danci70 tak já nevím kam by jsi mohla dorazit autem. jezdíš i někam sem směrem nakupovat? a vyhovuje ti víc dopoledne nebo odpoledne?

nelfilka
30. led 2013

@danci70
Chtěla bych jít na utz ve středu 6.2., ale já hloupá zapomněla zavolat...každý den si to říkám a večer si vzpomenu. OPU předpokládám někdy kolem 13.2.

Strana