CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
Holky myslíte, že se přes kortikoidy může snažit? Mám ted nasazen Metypredem 16mg na zaleceni s postupným snižováním po po 2 týdnech o 4mg. Mám to na autoimunitu -protilátky. Co by se stalo kdybych otěhotněla teď při takové dávce....co myslíte?
Ahojky, chodim do Podoli a jsem pred icsi, muzu se k Vam pridat? Dekuji S ;)
Ahoj, chodím do Podolí, máme po testech a teď máme antibiotika a už se těším co bude dál 🙂 Bude to naše 3 IVF a já doufám že tentokrát bude úspěšné 🙂
A jak to zatím vypadá? a jaká je tam komunikace s personálem?díky a držim palce
@pajdika17 tak v noci jsem DIKY BOHU dostala ms, takze dnes den plny stesti, ze od zitra uz zacinam pichat pero, rano v 7 jsem uz volala do Ivf Podoli, dali mi terminek na pristi stredu rano na ultrazvuk, kde uvidime co a jak a rekne mi pan doktor, jak pokracovat. Jsem tam moc spokojena
prosím o přidání do skupiny podolí děkuji 🙂
Ahojky, mam jen 7 vajicek, odber v utery, tak nevim teda :(
Ahoj, ja jsem pk, jen ty nervy.. Vcera odber, 4 vajicka a z toho prezilo dnes jen jedno :( tak se modlim aby bylo i rano a vratili mi ho
Pri sonu rekli 7, odber nasli jen 4, ze 4 prezilo prvni noc jen jedno. Dnes mam volat co a jak a bud jeste dnes si pro nej pojedu nebo zitra, prodluzovat to pry nema cenu, ze mu nebude lip nez u me
Ahoj, tak jsem dnes volala a zadny posun, pry mam pockat do odpoledne, jestli se to jedno probere a zacne detit. Nikdo pry nechape , ze moje vajicka nereagovali dobre na ty hormony

Ahoj všem, také prosím o vložení do skupiny 🙂 Také plánuji jít do Podolí, tak snad tu pochytím nějaké užitečné informace..... 🙂