icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

lucietkaa1
4. bře 2016

Ahoj všem, také prosím o vložení do skupiny 🙂 Také plánuji jít do Podolí, tak snad tu pochytím nějaké užitečné informace..... 🙂

ratata
11. bře 2016

@pikusa mohla bych poprosit o přidání do skupiny 😀 dekuji

pikusa
13. bře 2016

@ratata jsi tam
holky.......mělo by to být......zkuste je to tady,kdyžtak napište

lisianne
26. bře 2016

Holky myslíte, že se přes kortikoidy může snažit? Mám ted nasazen Metypredem 16mg na zaleceni s postupným snižováním po po 2 týdnech o 4mg. Mám to na autoimunitu -protilátky. Co by se stalo kdybych otěhotněla teď při takové dávce....co myslíte?

filfinka
5. čer 2016

Ahojky, chodim do Podoli a jsem pred icsi, muzu se k Vam pridat? Dekuji S ;)

megara
5. čer 2016

Ahoj, chodím do Podolí, máme po testech a teď máme antibiotika a už se těším co bude dál 🙂 Bude to naše 3 IVF a já doufám že tentokrát bude úspěšné 🙂

megara
5. čer 2016

@filfinka a jak daleko už jsi? Můžu se zeptat čím stimuluješ?

filfinka
6. čer 2016

@megara ahoj, nase prvni a doufam posledni. Zatim jsem jen na acidum folicum a nasledne zacnu pichat gonal pero, pak ostatni. Ted cekam, az to dostanu :(

megara
6. čer 2016

@filfinka Ahoj, téda to je zásobárna, já taky doufám že už to tentokrát vyjde 😀

pajdika17
9. čer 2016

A jak to zatím vypadá? a jaká je tam komunikace s personálem?díky a držim palce

filfinka
9. čer 2016

@pajdika17 tak v noci jsem DIKY BOHU dostala ms, takze dnes den plny stesti, ze od zitra uz zacinam pichat pero, rano v 7 jsem uz volala do Ivf Podoli, dali mi terminek na pristi stredu rano na ultrazvuk, kde uvidime co a jak a rekne mi pan doktor, jak pokracovat. Jsem tam moc spokojena

megara
11. čer 2016

@filfinka tak to je dobře že už to u tebe vypuklo 🙂 Mám dotaz,dal ti Darebný před stimulací antikoncepci? 🙂🙂

filfinka
12. čer 2016

@megara ahoj, nedal, jen injekce 🙂 dnes picham 3 den, ve stedu mam kontrolu a rekne co dal

megara
12. čer 2016

@filfinka díky za info 🙂 Držím pěsti na kontrole. 🙂

miiisule
14. čer 2016

prosím o přidání do skupiny podolí děkuji 🙂

megara
16. čer 2016

@filfinka ahoj, tak jak dopadla kontrola?

filfinka
17. čer 2016

Ahojky, mam jen 7 vajicek, odber v utery, tak nevim teda :(

megara
17. čer 2016

@filfinka třeba to ještě nějací folíci dotáhnou a bude jich víc při tom finálním odběru 🙂

megara
22. čer 2016

@filfinka Tak jak se cítíš?

filfinka
22. čer 2016

Ahoj, ja jsem pk, jen ty nervy.. Vcera odber, 4 vajicka a z toho prezilo dnes jen jedno :( tak se modlim aby bylo i rano a vratili mi ho

megara
22. čer 2016

@filfinka já myslela že jich máš 7, a nakonec z toho zůstalo jen jedno, jako to?

megara
22. čer 2016

@filfinka budete tedy dávat prodlouženou kultivaci?

filfinka
23. čer 2016

Pri sonu rekli 7, odber nasli jen 4, ze 4 prezilo prvni noc jen jedno. Dnes mam volat co a jak a bud jeste dnes si pro nej pojedu nebo zitra, prodluzovat to pry nema cenu, ze mu nebude lip nez u me

filfinka
23. čer 2016

Ahoj, tak jsem dnes volala a zadny posun, pry mam pockat do odpoledne, jestli se to jedno probere a zacne detit. Nikdo pry nechape , ze moje vajicka nereagovali dobre na ty hormony

megara
23. čer 2016

@filfinka určítě se probere 🙂 ja měla zase hodně prázdných folikulů a velkou úmrtnost embryek

filfinka
23. čer 2016

@megara je mi to lito, pry se vsichni divi, jak jsem reagovala na ten gonal, tak nevim :(

megara
23. čer 2016
megara
23. čer 2016

@filfinka u druhého IVF jsem měla 24 folikulů z toho bylo 12 oocytů a zbyla nám 4 embrya a nic z toho nebylo

filfinka
23. čer 2016

@megara ted jsem volala znova a chytlo druhy dech, tak porad je nadeje

megara
23. čer 2016

@filfinka no vidíš hold někomu to dýl trvá než se rozhoupe 😀 , to bude dobrý 🙂

Strana