CAR Sanus v Hradci Králové, 7000,- je na 1 cyklus?
Ahoj byl jste někdo teď v car v HK?Mám anovulacni cykly tak mě čeká buď iui nebo ivf a máme si připravit 7000 na gonadotropiny nevíte jestli to je jako na 1cyklus a pak se to zas hradí? Mám se objednat na příští tyden tak,abych věděla co mě čeká nějak jsem nebyla schopná se na nic zeptat car řeší jiná dr.Moc děkuji všem za odpovědi 🙂
Ahoj holky, taky chodím teď do sanusu hk. Bohužel mi mešká ms i po vyvolávací injekci. Takže tam asi budu dnes volat co s tím. Jinak už mám doma v lednici 2 pera puregonu. Platila jsem 6500 :( Chodím k Dejmkovi.
Myšková je hodná všechno řekne na rovinu.Já jsem zmatkař hroznej a chová se perfektně.Má trpělivost.Dojíždí taky do Trutnova má tu ordinaci takže pro mě super mám to blíž,ale stejně na to IVF jsme museli do Hradce.Prvotně s tebou probere alternativa a pak samotnou léčbu pokud se rozhodnete pro to IVF je to rychlost blesku 🙂 Manžel taky napřed trochu odporoval ale když nic jiného nezbude tak to jinak prostě nejde.A věř že kdykoliv jsme tam přišli tak bylo nejmíň 6 párů co řeší to samé.Je to dnes naprosto běžná věc a nikdo to moc neřeší.Hodně štěstí 🙂
Aha aha, tak u mě první kontrola spočívala v tom, že si se mnou sepsal všchny problémy co mám, moji minulost - porody, kdy začala MS a taková ta klasika, udělal mi UZ a naplánoval vyšetření. Odběry krve na horm. profil atd a pak mě nějakou dobu pozorovali.. Ale ty máš asi už potvrzené, že OVU nemáš, to můj dr mě ani pořádně nevyšetřil, proto se to protáhlo a až za měsíc jsem věděla že neovuluju a že mám nízkou děl. sliznici.. S tebou asi jen sepíšou anamnézu atd, na vše se vyptají, udělají odběry krve a řeknou Ti jaké jsou možnosti.. Buď zkusit stimulaci a když vaječníky zareagují, tak třeba párkrát zkusit IUI a pak teprve IVF..
@87nika já se snažím skoro rok a ty cykly habrovali v létě jsem musela na agolutin pac se mi to zblaznilo uplne no a pak ty cykly proste bez ovu tak od rijna mi pak nasadil clostil nic,dalsi cyklus tam neco narostlo a stejně nevyslo no a ted jsem zas byla po clostilu a nic...takze me proto žene dopredu uz protoze se mi to ne nijak dramaticky,ale horsi tam dole.uz mam po 3operacich
@sunny222 Takhle to bylo když jsme jeli do toho Sanusu už s těma prašulema tak manža šel napřed na spermiogram a pak jsme šli oba za dr.Musíš mít ale termín pro manžela na ten spermiogram nás objednali ve stejný den manžel šel o dvě hodiny dřív ale to asi máte ne?Když nám doktorka řekla že je vše ok tak bylo definitivní IVF a já jsem odešla s těma injekcema.Když jsem podstoupila tu léčbu pak odběr vajíček manžel šel zase poskytnout mimíse a tam se zjistilo že je má pomalejší takže nám embryoložka řekla rovnou ICSI což je přímo zavedení spermie do vajíčka to stálo 7tis.Ale to jsme
Chci napsat že spermiogram se každým dnem mění my jsme napřed byli naprosto úúúúžasní a pak diagnoza pomalé spermie ☹
No šel tam až jsme dodělaly ten můj cyklus a odebrání vajíček takže necelý měsíc je fakt že byl ale nastydlej teklo mu z nosu, ale teplotu neměl.Myslíš že to mohlo být z toho?
@kubikubi mě to stačilo měla jsem ze začátku 225j a pak se to snížilo na 150 měla jsem protokol 9 dnů tušim vzala mi ho dr takže přesně nevim ale měla jsem krátký protokol a stačilo mi to v pohodě ty pera a injekce za těch 6000tis.Nakonec jsme měla 10 vajíček z toho 7 oplodněných a 3 mražáky a jedno zavedený všechny jsou prý pěkný 🙂 Jo ty ženský na tý embryologii jsou moc příjemný.Bylo nám trapně a hned nás vyvedly z omylu a chovaly se naprosto profesionálně.Asi jsou zvyklý na takový zmatkaře 😀

@87nika poslala jsem ti poštu tak se nelekni já jsem se lekla 😀 když jsem si to pak otevřela jsou hrozně velký ty fotky 😀 Pokusim se dát taky nějakou na profil jestli se mi to ovšem povede 😅