CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Takže si tam mám zavolat až dostanu ms?Je Novotná hodná?
@tygr21 to je na tobě kdy tam zavoláš,my chceme s manželem první schůzku takovou informativní domluvit se co a jak jestli se bude něco řešit a tak.Nemušís se objednáv k Novotný,je tam i Provozník.Já jsem Novotnou měla na posledním Ketu a byla příjemná aholky jí chválí ale i toho Provazníka,
Tak to tam příjdem,sednem do čekárny a co mám říct sestřičkám,dobrý den 😀
Rvas.....nepicej se kvůli mě,nějaký vzrůšo,né?Mě moje gyndařka mě tam poslala.
rvas....tak promin 😕 .A jak se máš?
Rvas.....můžu se stavit?My zkusíme sporák o víkendu,takže potom hurá na vaření.Já jsem měla párek.Taky jsem dostala zapékací mísu,ale mě se líbila spíš bílá,ale skleněná je taky pěkná.Viděla jsem někde z husama,ale nevím kde.
Ahoj holky, tak vidím, že skoro všechny míříte do Pardubic 🙂 já si myslím, že jak ten dr. ví, že už jdete z jiného centra a máte něco za sebou, tak se víc snaží přijít na to, včem je problém.
@madlina koukám jak ti krásně naskakujou týdny, to je fofr 🙂
@rvasata to by jsi si nechala ty embryjka co ti zbývají, převézt do Pardubic?
Madli.....já se nezlibím,ale budu mít svátek 😀
Holky,můžu se zeptat,co je to screening?
Ahoj všem 🙂
Koukám, kolik holek míří do Pardubic 🙂 Dobrá volba 🙂 ALe aby tam pak zase ne byly fronty na Šárku 😀
@madlina - kdy jdeš na screeening?
@rvasata - tobě nikdo ani z krve nezjistil,jestli máš ok štítku?Tak to teda čumím.... 😖
To je nejběžnější vyšetření z krve,když se nedaří.Pokud má někdo hodnotu vyšší a nebo nižší,
než 2 -tak se mu otěhotnět nepodaří.A nebo hrozej potraty a nebo předčasný porody... 😒
Možná, ti to nedělali proto,že jsi už otěhotněla...
Jen teda já musím zítra zavolat a předobjednat se.Manžel nedostane dovču 😠
@rvasata - tak to opravdu koukám... 😕
Ještě,že my nejeli do Hk - mě kámoška doporučila Šilhána -ale
pak jsem tam nějak volala,že mě není dobře.To jsme tam měli
jet a jakoby mě něco osvítilo a něco mě řeklo,
nejezdi tam - tak jsem to zrušila na poslední chvli
a radči jsem se objednala k Šárce... 🙂
A zatím jsem za to moc ráda...
to je dobrej nápad s tou kávičkou - když se teď budem potkávat v čekárně 😎
Jo oni tě přeobjednaj -. my tam byli poprvé odpo, nějak kolem 15h...

Tak mě Rvas předběhla.Jo a jinak jsem byla v porřadně.Mrňous je v pořádku,zrovna si dával rozcvičku bo co,takže se kroutil jak blázen.Ho dr.přemlouvala aby se natočil tak jak ona potřebuje.Nakonec se nechal přemluvit.A je o týden větší.