CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Tak holky, nic. Menzes stále nic, těhotná taky nejsem. Tak nevím. Dneska ráno naprosto shodný duch jako předevčírem. Nijak se neztmavuje, je stále stejný. Takže moje tělo asi stávkuje a nejspíš to bude cysta. Ale chvíli mě bolí břicho na menzes, chvíli je mi špatně od žaludku ( dneska teda mi zrovna moc nechutnalo kafé). Tak já fakt nevím, kdyby to bylo těhu, tak ta čárka by se přece den ode dne ztmavila.
@hanysek.hanysek ale nechut na kafe je dobrej signal 🙂 nejlepsi bude, kdyz si zajdes na krev, to budes vedet na stopro... je mozny i to, ze jestli jsi bastila neco na rust vajicek, tak z toho se ta cysta taky udelat muze ☹ no prala bych ti to mimco ... jeste nehazej flintu do zita... 🙂
ahoj holky tak jsem zkoukla fotky všech a pochvala všem,ale že jste toho tu od rána naklábosily 😝
@lenda01 nene, nic na podporu růstu vajíček sem nepapkala. Já fakt nevím.
@lenda01 a můj doktor nebere krev, on počká až jestli v bříšku něco je. Takže stejně musím počkat a potom až třeba koncem týdne zajdu k lékaři. Vůbec nevím proč to tak je. Buď mě bolí břicho na menzes, nebo je mi špatně od žaludku a na testu nepatrný duch už tři dny stejný, bez toho, aby změnil svoji barvu a byl výraznější.
@hanysek.hanysek To můžeš mít. Nezbyde ti nic jinýho, než počkat a nebo si zajít třeba k obvodní, ať ti vezme krev. Ale to si budeš muset zaplatit.

@tygr21 no i ty by ses nam mohla vice odtajnit 🙂 at az te potkam v cekarne te aspon poznam 🙂