icon

CAR Sanus

dasty79
5. zář 2010

Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

dasty79
autor
16. říj 2010

Ahoj holky - vy jste toho zase popsaly 🙂

@rvasata - to jsou nervy,viď?Ale pak budou dobré zprávičky,neboj 🙂

@lenda01 - tak to gratuluju moc ke 2 folíkům 🙂 Tak ty budeš po holkách další těhulka 🙂

@spimy vítej 😎

lintea
16. říj 2010

Zdravím holky, @rvasata to dopadne, já jsem vždycky byla vyklepaná jak ratlík než jsem tam volala 😀 Jinak jdu dneska dělat tu koprovku, ale vůbec jsem nemohla sehna kopr.Byli jsme v HK v tescu, pak u nás v albertu a nakonce jsem ho sehnala v penny, nedostatkový zboží 🙂

rvasata
16. říj 2010

já se picnu tak mám volat až v těch 11,že ještě nerozmrazovali.Se fakt picnu.A tehle byla taková difná do telefonu.To není ta co vždycky.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dasty79
autor
16. říj 2010

@lintea - gratuluju ke dvojčátkům 😲 😲 To je nádhera.Moc ti to přeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tak už nepůjdeš do práce?Budeš si to pěkně užívat doma?

dasty79
autor
16. říj 2010

@rvasata - to už je necelá hodinka, to uteče...Pak uslyšíš jen dobré zprávy.Na utz ses taky bála a vidíš, jak máš krásnou sliznici 🙂

dasty79
autor
16. říj 2010

Já mám upečenou buchtu na ty trojhránky, udělanej puding s tvarohem a čekám až to vystydne,ať to můžu dodělat 😝
A k obídku dělám hrachovou polívku a chlupačky s houbama - to si můj manža přál 😝

rvasata
16. říj 2010

@dasty79 no jo já vím,ale to je hrůza.Jedna řekne tohle a druhá zase ěnco jiného a takovým divním tonem.SE fakt zblázním

rvasata
16. říj 2010

@dasty79 páááni ty ses do toho dala.Já ležím a potím se,ale už je mi líp

rvasata
16. říj 2010

jo a co myslíte z toho strachu mám zase srajdu. 😀

dasty79
autor
16. říj 2010

@rvasata - věřím, ti to - že seš na nervy.To já taky byla, když jsem tam každej den po OPU měla volat.
Bude to v poho, neboj 😎 Bojovníček na tebe čekááááááááááá,až si pro něj zítra pojedeš 🙂

lintea
16. říj 2010

@rvasata ty tě teda napínaj 🙂
@dasty79 asi nepůjdu, ještě uvidím co na to můj gynekolog, ale v Sanusu jsem se ptala na neschopenku a oni říkali, že mi ji pak jen převedou.

dasty79
autor
16. říj 2010

Srajdu,jo 😀 Chudáku,ale za hodku už budeš vědět, jak to je...
Jsou to hrozný nervy.Hlavně, že má ženská být před ET v pohodě,ale
copak to jde, když to jsou takový nervy...

dasty79
autor
16. říj 2010

@lintea - co v práci, že?Ještě se po mateřský naděláme 😀 Tak si to vychutnej doma 🙂
A teď tě čeká jaká kontrola?Ten screening?

rvasata
16. říj 2010

@lintea A byla tam nějaká nepříjemná nebo nevím.tu neznám.Já chci tu svoji.Jako kdybych jí obtěžovala.Ach jo.

rvasata
16. říj 2010

@dasty79 jo a začala sjem díky téhle strašně bát

lintea
16. říj 2010

@rvasata poprvé se mnou mluvila Faltusová, černovlasá, určitě jsi ji tam někdy viděla.Nebyla vůbec sdílná,a pak už vždycky ta příjemná, nevím jak se jmenuje, ale všechno řekla a byla taková pozitivní.

dasty79
autor
16. říj 2010

@rvasata - neboj, už to bude za půl hodiny....a bude to ok 🙂

rvasata
16. říj 2010

@lintea jooo zvedla to Faltusová,prožoe se představila to jsem nikdy neviděla a nemluvila až teďka.Jsem se jukla na stránky jak vypadá.No semnou vždycky mluvila a byla i u transaféru to je asi sestřička na fotce stojí vedle faltusové černovlsáka a jmenuje se taky Renatka jako já.Jsme si ve středu přáli.Já chci tuhleeeeee ☹

rvasata
16. říj 2010

@dasty79 Díky moc radši zavolám dýl.oni mají moje telefonní číslo

madlina
16. říj 2010

To ti věřím.Tohle čekání je nejhorší.Uvidíš že ti řeknou jen příjemný věci.

rvasata
16. říj 2010

@madlina Snad jo.víš kdyby to zvedla ta "hodná" tu co zná a řekla mi to samé tak to vezmu v pohodě,ale tahle to řekla tak hnusně a ještě,že jí obtěžuju a jak si dovolili mi říct,ať volám takhle 😒

rvasata
16. říj 2010

Jsem myslela,že tam bude jiná a chtěla jse se zeptat,zda tam může být i manžel?ET jsem tam ležela takže nic a při KET jsem tam byla sama a byla to hrůaz.Může tam být?Paní měla sebou kamarádku 😕

rvasata
16. říj 2010

jo a čaj se slivovačkou tens i ale píše.Mám už druhý a to je pošušnání.Je mi horko ale neívm,nevím,jestli to buded tím,že jsem zatopila 😀

madlina
16. říj 2010

@rvas,manžel může být s tebou po zavedení.Zavádět ti je budou na sále ,převezou tě na pokoj a pustěj k tobě manžela.Já byla pokaždý sama.Buď byl Petr v práci nebo hlídal Adélku.Myslím na tebe.

rvasata
16. říj 2010

@madlina no to já vím,že na sál ne,šlo mi o ten pokoj.Chtěl by tam být.Tak to jsem ráda.Protože týhle se ptát nebudu a ani sem i volat nechce

dasty79
autor
16. říj 2010

@rvasata - tak co?????????Jo a já když byla na ET,tak tam 1 paní poprosila, jestli s ní může manža na sál a mohl 🙂 Dali mu zelenej obleček - vypadal jak dr. a u hlavy s ní byl a pak si tam z něj sestry utahovali, že se pořád usmíval jako sluníčko 😵

madlina
16. říj 2010

Ju ju,na pokoj může.Jak je to s tím sálem,nevím.Asi to záleží na dohodě.

rvasata
16. říj 2010

☹ tak rozmrazuje další pejetu

madlina
16. říj 2010

Neboj,ještě není nic ztraceno.Nám rozmrazovali 4 eskymáčky a vydržel jeden.

rvasata
16. říj 2010

@madlina Však ne,zbyl jeden,ale nemá tolik rýhování nebo co.no bude volat aj eště ke všemu táta misto toho aby se zeptal,mě seřval,že mu psala místostarostka odsud,proč nejdu k volbám atd a ani se nezeptal,co a jak a jestli má teda hlídat malou zítra a ví,že mi není i dobře. ☹

Strana