CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@teckovanaorchidej 😀 😀 😀 Jo tak to Tě uplně chápu!!!! Taky mi dost vadil.. 😝 😝 Moc Ti to přeju!! Dnes za námi byla v práci kolegyně, co má 6ti měsíční holčičku,..je to nádhera a nejkrásnější věc, co člověk může kdy mít. 🙂 Za chvilku už máš mimčo taky u sebe... Uteče to!!!! Necháte si říct co to bude???
@pampeliska36 Júúú júúú júúú ,..dopadne to dobře neboj! 😉 Vlastně všechno tentokrát dopadne dobře 🙂 😉
@mufinka0 vsak vis jak... ted ziju ultrazvukem... tak daleko na KET zatim vubec nevidim 😉 na to je jeste hodne casu!
@mufinka0 jo a co to ctu??? DEJ SE RYCHLE DOHROMADY 😉 (to nemyslim rozhodne nejak zle! to je spis skadleni 😉 )
@pampeliska36 Jasně,..a chápu 🙂 Já jdu v pátek taky do CARu. A pak ještě k dalšímu dr.,...no volno opravdu využiju... 😝
@mufinka0 😀 😉 ja jdu taky v patek do CARu 🙂 budeme na sebe myslet? ja uz sepisuju otazky na papirek 😅
@pampeliska36 Jasně 🙂 Jsem zvědavá, jak dopadneš 🙂 Ale určitě to bude všechno v pořádku 🙂 Zatím pa a pak dej vědět 😵

@raduza2 Jenže,..já nemám pocit, že mě to nějak zajímá... To máš jedno. Komu není rady, tomu není pomoci, ...to je přesně můj případ! 😉