CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
ahoj holky, kde jste někdo? 🙂 🙂
@teckovanaorchidej kuk 😉
ahoj holky,
jsem od půl 4 vzhůru - už 3. den nemůžu spát. A to jsem šla spát v 23.45 hod. S tělem se něco děje -štítná žláza o sobě dává vědět - mám návaly horka/zimy a tak sedím u netu a čtu si vše možný i nemožný.
Myslíte, že je možný, že by tak tělo reagovalo na případné těhu? To bušení srdce stojí fakt za to. ☹ ☹
Jinak Vám přeji krásný den. 🙂
@pampeliska36 Ahooooj a gratuluju, tak to budem mít prcky od sebe jen několik týdnu 😀 😎 😵
@drndapetka čau ségra, do pytle, my se tady vždycky nějak míjíme 😠 No, až budu zas v čekárně, tak tu budu trčet nonstop 😝
@luciiiie jo to jsou noviny, kontyš za 37 korun, a do něj se hází jen jehly a ampule 😠 Stříkačky se musí házet zase jinam 😝 (tady jim stačí PETka jako vždycky). Jako kdybych doma neměla plnou lednici různých patáků, všude v poličkách nějaký injekce a tablety... a teď se mi tam ještě budou válet nádoby 2 a ne jedna... Navíc je ten kontyš celkem velkej - rozhodně teda celkem dost pro krátký protokol (tam jsem si vystačila i s agoušem s 2 malými petkami...)
jééé, já jsem tu sama samotinká ?😕
@jezulicka
Ahoj, dnes je to týden od Et, a fakt je to divný. Tělo se chová jinak. Ale může to být i tím nevyspáním. Protože mě to na netu nebavilo, začala jsem uklízet byt a docela jsem tím vyděsila přítele. Jsem už dost utahaná, 3. den nespím a přes den se mi spát chce - ale ta představa, co zase bude v noci - takže nespím. Včara jsem měla poslední pregnyla a už mám jen 15 agolutinů 🙂
Test si mám dělat až 5.12.

@jezulicka zdarec prťavec 😀 😀 😀