CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
čau holky, spěchám, jenom nakukuju, všem všechno nej přeju, štěstí, embrya, a permie a tak, znáte to. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
VODNI, CO JSEM ŘÍKALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUDOU TAM A DVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MOŽNÁ,ŽE SE ROZDĚLÍ NA TŘI, CO?
GRATULUJU TI ZA VŠECH SIL A ZÍTRA PFUJ PFUJ TFUJ TFUJ ABY SE JIM V DOMKU MOC LÍBILO.
Lucinko, ty nás teda napínáš, to bude hošík za všechny drobný.
Zítra jdu na utz ve 20 tt tak mi držte palečky, pa pa mám moc naspěch
@vodni jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no SUPER ZPRAVA!!!! to je parada 🙂 a zitra ET jo? no pecka!!! 🙂
@teckovanaorchidej ahoj 😉 zitra se tesim, ze nam sem das nejakou fajnovou fotecku!!! at je vse v poradku!!! a ono bude 😉 tfuj tfuj tfuj 🙂
@luciiiie jeeeeeeee ahoj mamino... ty jsi jeste 2v1? 😀 teeeeeeeda si dava na cas... co? 😨
Čaukyyyyyyyyyyy holkyyyyyyyyyy, tak jsme konečně doma. Z pěti nám po rozmražení vydrželi dvě sluníčky - naše blastocystičky, tak snad se udrží třešničky moje. Jsem děsně unavená. Večer budou do zadečku dvě injekce. Ale snad to holky moje obě přežijou. Prostě musí!!!
Testovat mám 4!
jj 😀
Ahoj kočky! @tevi @pampeliska36 tak to bych mohla testit tak kolem 6.1. co? Mám zase 3x Pregnyl... Tevi moc moc moc štěstíčka pro ty tvé vánoční dárečky, uvidíš je ale až v září 😉
@teckovanaorchidej Díky 😵 Ty tři, no to už snad ani neeee... 😎 Na zítra budu virtuální mačkat ruku já tobě, když jsi mi při OPU tak pomohla 😉 A taky se mooooc těším na Gábinčinu fotečku 😉
@vodni taky jsem mela 3 x pregnyl... vcera ten posledni 🙂 UF
... jojo to ti tak vyjde kolem toho 6.1. testovani 😀 zitra se tesim, ze mas miminka uz u sebe!!!!!!
@pampeliska36 Taky se těším, to víš... 😵 Vlastně když tevi testuje 4., tak to bych mohla už 5., když jsem den po ní na ET... 😕 Ale asi to vidím opravdu na to, že testovat nebudu vůbec, pojedu hned na krev 😝
@vodni
@pampeliska36
@tevi tak už tu zítra budou tři maminky. No superrrr. 🙂 Holky já už se taky nemůžu dočkat. 😎
@vodni to jo... krev je rozumna 🙂 taky premyslim, ze bych nekam skakla 😉 treba nekdy v tydnu po vanocich 😀
@teckovanaorchidej ty jsi byla nekde na poliklinice u posty? to jsi jako prisla nekam do cekarny, jestli te nevezmou na krev, jestli jsi tehu a pak jsi zaplatila 300 kc? 😉
@ivetule taky te to za chvilecku ceka 😉
... UF!!! jsem prave dozehlila kupu pradla a jdu hodit na stul k TV 🙂
@pampeliska36 u mě je to tak, že ty dvě čáry prostě už nechci vidět 😔 teda bez toho, abych věděla, že hCG je tentokrát v pořádku... Po pozitivní krvi si test udělám jen pro radost a // ráda uvidím 😀
všem ahojky
@teckovanaorchidej už se těším na fotečku Gábinky
@pampeliska36 ahojyk

Kočky, vzdálím se. Trochu jsem vyměkla a půjdu koupit něco k těm vánocům 😝 Přece jen, od zítřka klidový režim 😎 takže nějaký vánoční nákupy už pak nepřipadají v úvahu...