CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Chudák Čim-čim, ještě teď mě to bere... 😀 😀 😀
Ahooooooj maminy a čekatelky 🙂 🙂
tak hádejte, jak jsme dopadli 🙂 🙂 🙂
Mám Vás nechat napínat ?😀 😀
Ale teď už vážně - v bříšku mám jednoho mimíška 🙂 🙂
Na ult jsem šla s dcerou a ta když viděla bušící srdíčko miminka, tak se rozbrečela a já se pořád koukám na fotečku.
@orchidejko - my máme 1 cm 🙂 🙂
Moc vám holky děkuju 🙂 🙂 🙂
a omlouvám se za zpoždění - sháněla jsem pro dceru dárek ke dvacetinám (zlatej prstýnek) 🙂
a tak jak jsem dojela domů, tak hned píšu
ještě jednou díky 😝 😝
My byly s Luckou úplně naměkko viděly jsme, jak tomu tvorečkovi buší srdíčko
Pan doktor mě krotil, že důležitý je vydržet do 12tt a zatím se nemám moc radovat ☹ ☹ má bohužel pravdu ☹ ☹
mám úplnou radost za tebe. Moc na vás tady holky myslím, a jenom vždycky čekám na dobré zprávičky. Prostě nám to musí vyjít všem. Bohužel někomu to trošku dýl trvá ale půjde to. 😀
Holky hned má člověk hezčí náladu. A ještě lepší mám,že konečně jede manža domů a bude konečně s náma. 🙂
@pampeliska36 Pampeliško, kdepak trajdáš? Kdy jsi měla ten poslední pregnyl? Já mám takové nějaké tušení, že bude za chvíli další pozitivní zpráva 😎
tak já jdu přepadnou skorotaťku, ať vám pošle fotečku 🙂
Holky, tak už nás tam máte ( fotoblog ).

@jezulicka už jsem si říkala copak se děje ,že tu vůbec nejsi. 🙂 A ted to čtu tak ještě tři týdny a mělo by to být dobrý. Taky jsem měla hematom. Ležela jsem 14 dní v nemocnici a potom to bylo naštěstí dobrý. Je toho vážně moc. Hlavně že je miminko v pořádku. 🙂