icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

vodni
23. pro 2010

@pampeliska36 Pampelko, odky jsi měla ten cosivýtok? Ze mě dopoledne cosi trochu teklo 😅 ani u jednoho IVF jsem to zatím neměla, zdá se mi to 3 dny po ETu nějaký... 😕 no ... trojčím a hrabe mi 😉

pampeliska36
23. pro 2010

@vodni ahoj vodnicci 😀 ja jsem to zacla mit tak zhruba pred dvema dnama 😨 ale taky nevim co to je... dneska mi uz zase pripada, ze nic... no hele... netrojci!!! vsak vis jak... N E P O Z O R U J E M E SE ! ! ! ! ! ! 😀 😀 😀 bude to dobre!!! 😉

carunicabrno
23. pro 2010

@ami33 Pokud chceš, tj. chtěla bys chodit mezi nás, můžu tě přidat do tabulky. Ta je nyní nově aktualizovaná. Vodni

vodni
23. pro 2010

@pampeliska36 😀 😀 😀 😀 😀 Věděla jsem, že mi to napíšeš 😀 Jj, vím, vlastně ono ze mě celkem dlouho tečou vždycky ty vaginální globule 😕 (že bych je šťouchala moc hluboko? 😅 ), tak třeba to byl nějaký zbytek. Bříško jinak stále obdoba všech pokusů, tj. občasné dloubání 😉
Jo a konečně jsem ti do tabulky dopsala datum testu 😉

pampeliska36
23. pro 2010

@vodni jj videla jsem 😀 😀 😀 dekuju!!! presne tak, jak pises... 😉 🙂

vodni
23. pro 2010

@pampeliska36 Dala jsem tam i srovnání - fotky jak vodníci a pampelišky teď vypadají - pěkný, myslím mi odkaz na tuhle fotku dřív dávala drnda 😉

vodni
23. pro 2010

Tak já dnes asi mizím,. jdu dodělat přípravy na zítra, a nevím, jestli se tu objevím... Takže pro všechny, bohatou (a tu správnou 😉 ) nadílku 😵

luciiiie
23. pro 2010

Holky ráda bych vám všem popřála krásné prožití vánočních svátků...těhulky opatrujte prcky v bříšku 🙂 a všem snažilkám držím pěsti 😉

vodni
23. pro 2010

@luciiiie jééééééééééé, Lucko, pořád? Tak tobě určitě hlavně ať UŽ 😀 😀 😀

luciiiie
23. pro 2010

@vodni no jo...25.12. nastupuju do nemocnice a 26.12. vyvolávačka....takže už to do konce roku doklepu 🙂 Tak si vzpomeňte.... 😎
Holky držte se!!!

raduza2
23. pro 2010

Ahojky kčenky ,všem přeji krásné Vánoce ,dřív jsem se k pc nedostala 🙂 😉

raduza2
23. pro 2010

@luciiiie Luci tobě přeji opravdu pohodový porod ,aby jste byli oba zdaví jak řípa .....,a nebudeš mít náhodou aji Štěpánka ??

andinecka
23. pro 2010

ahoj holky,
přeji Vám krásné a veselé Vánoce a hlavně ať se Vám splní Vaše tajná přání. 🙂 🙂

@luciiiie - přeji Ti vše nej, nej a jsem zvědavá, kdy Štěpánek zavítá mezi nás 🙂 🙂

teckovanaorchidej
23. pro 2010

Milé holky, přeji všem pohodové vánoce a v dalším roce samá splněná přání, radost, klid, pohodu, zdraví, štěstí a peníze 🙂 🙂

lenceslava
24. pro 2010

Ahoj holky. Všem přeji krásné vánoce. A klidný nový rok plný splněných přání.

pampeliska36
25. pro 2010

nazdarek holky 🙂 tak jakej byl jezisek? a jak uzivate svatku? to je klidecek a pohodicka 😀 😀 😀 uz se nam trosku i "ozimnilo" a napadl snizek... tak hned to ma lepsi atmosku 🙂
no a co jinak holky cerstvo tehulky? tevi a vodni? jak se citite?
a co vy ostatni? rady? doufam, ze si take uzivas klidu a odpocivas?
no a lucka... tam je snad uz stepanek na ceste 🙂
a co jezulka a andinecka a ivet?

... proste holky? jak se vsechny mate? 😀

vodni
26. pro 2010

@pampeliska36 Ahoj Pampeliško, mně se straaaaašně vleče čekárna, však víš 😀 I když, tobě už se to krátí 😉 Občas trochu trojčím, protože narozdíl od posledně už nějak nic nedloubá ☹ ale mám to až za dlouho... Každopádně jsem se Vodníky snažila motivovat, že pod dalším stromečkem už budou mít spoustu dárků, tak že to fakt stojí za to u mě zůstat 😉

A jinak všem pěkné mezisvátky 🙂 Myslím na Lucku, dnes vyvolávačka, tak za chvíli tu bude další miminko 😵

pampeliska36
26. pro 2010

@vodni ahoj kocko... no ja vim, jak je to tezke! ale mas paradni embryjka a jsou to fakt bojovnicci... takze neboj se nic!!! nemyslim, ze by to vzdali v tak super prostredi, ktere jsi pro ne nachystala 🙂 😉 porad tomu verim!!!

jo a mas IP 😉

vodni
26. pro 2010

@pampeliska36 😵 Máš taky IP 😵
Však víš, ta čekárna k trojčení přímo vybízí 😀 😝 Je pravda, že ta moje embryječka sice zase tak parádní nebyla, ale na druhou stranu, od začátku mě vajaja přesvědčovala, že to dají 😉 Tak třeba to dají až do konce - myslím ten konec v září 😀

teckovanaorchidej
26. pro 2010

ahoj holky, myslím na vás a na Lucku, Pampel, ty máš testovat 30?

vodni
26. pro 2010

@teckovanaorchidej Ahoj Orchidejko, taky si říkám co Lucka a Štěpánek, nakukuju i mez itěhulky, je to teda napínavé 😉
Jj, Pampelka testí 30.

teckovanaorchidej
26. pro 2010

@vodni ahoj skoromamčo a ty 5? Jak je? Cítíš něco speciálního?

vodni
26. pro 2010

@teckovanaorchidej JJ, já 5. Hmmm, právě že narozdíl od minulého dvoučárového pokusu necítím vůbec nic ☹ Tak dva tři dny po ET mi pobolívalo bříško, ale pak už ne ☹ Takže klasika, chvílemi trojčím, že je to stejné jako u prvního pokusu, kdy jsem tak necítila lautr nic. A chvílema tomu zase věřím 😝 Prostě standardní výkyvy nálad 😀

teckovanaorchidej
26. pro 2010

@vodni takže normální čekárna. Moc na vás holky moje myslím, aby byly dvě dálnice a pak mimino.

vodni
26. pro 2010

@teckovanaorchidej Díky 😵 Přesně tak, klasická čekárna... 😝

pampeliska36
26. pro 2010

ahojte holky 🙂 jojo ja mam testovat 30teho... jste hodne, ze na me tak myslite! ta cekarna je STRASNA... jak rika
@vodni

jeste, ze existuji tyto stranky... jinak bych se uz asi zblaznila... 🙂 😨 😵

vodni
26. pro 2010

@pampeliska36 já chvílema blázním na max, pak zase taková rezignace... 😝 no jo, to k tomu holt patří 😉 Momentálně jsem zase v eufórii, protože mě už asi 1h mírně "dloubají" vodníci 😀

pampeliska36
26. pro 2010

@vodni to je hrozny! uplne ten tvuj stav chapu 😀 je to proste na palicu 😨 😨 😨 😉

pampeliska36
26. pro 2010

@vodni jo a mas IP 😉

vodni
26. pro 2010

@pampeliska36 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Já to mám tak, že se to snažím před manžou tlumit, prostě mi to tak šrotuje jen v hlavě 😝 Takže ještě že je tu MK, jinak bych to neměla kde ventilovat a asi bych vybouchla 😉
Teď mě v té pozitivní eufórii třeba zase samozřemě hned začala pálit žáha 😀 A můžu si říkat, že je to brzo, a že je to té vánoční stravy... prostě racionálně si všechno vysvětlím, ale stejně mi hrabe 😎