icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

vodni
29. pro 2010

Ahoj kočky! Lucka už je maminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Četla jsem to v těhulích 🙂
@luciiiie Lucinko, stráááááááááááááááááášně moc gratuluji a moc ti to tvé zlatíčko přeji 😵 😵 😵
@raduza četla jsem teď na jiné diskuzi, že kočka bude mít trojnásobnou radost, to bych asi fakt nedala 😀
@ivetule gratulka k začátku brášky 😉
@pampeliska36 kočko, jak to zvládáš? Myslím na tebe! 😵
@tevi tak já dnes přesně za týden 😝 Od včerejšího večera mi tam vodníci trochu vyvádí... Ale jenom trošku, třeba když ležím, tak prostě cítím "součástky". Jinak nic...
@andinecka hmmm, krasávica 😝
@ami33 jj, po čase začne mít ty injekce člověk úplně rád 😝 Já si už připadám jako feťák, co se těší, až do sebe zase něco píchne 😎

drndapetka
29. pro 2010

Ahoooooj kočeny moje 🙂 Nevím jak Vám, ale mě se už po Vás moooc stýskalo 😉 Před Vánocema jsem měla strašnej frmol, uklidnilo se to až teď, uff 😝

Jinak u mě nic nového, už je to 3 měsíce od revize, pomalu se připravuju na to, že za chvilku budeme rozmražovat malí hrošíky 😀 Mrcha mi došla až po 8 týdnech, byla krátká a slabá, tak se bojím, co se zase děje, a budu to muset po Silvestru řešit 😖

A koukám, že jsme došla právě včas....@luciiie Všecicko nej nej a hlavně hodně zdravíčka Tobě i prckovi 🙂

@vodni Ségra, a co Ty? Jakpak se cítíš? 🙂 Jsme ráda, že jsme nepromeškala Tvoji testovačku 😀

Budu tady teď trošku častěji, přece jenom to nechci přehánět, protože ta bolístka v srdíčku tam pořád je, a když jsme na MK dlouho, tak mi je ouvej ☹

Jestli se do Silvestra už neukážu, tak Vám do nového roku přeji od srdíčka jen to nejhezčí, ať se Vám všem konečně splní ten největší sen a aby trápení a slziček bylo co nejmí'ň....

Tak zatím papapapa

andinecka
29. pro 2010

gratuluji Lucce a Štěpánkovi - úžasnýýýýýýýýýýýýýý 🙂 🙂 🙂 🙂

tevi
29. pro 2010

@luciiie - oooobrovská gratulka, pusinku za nás malýmu. Ať ti roste jako z vody a má se čile k světu.

tevi
29. pro 2010

@drndapetka Ahojky, musí to být moc těžké a bolet to bude pořád, i když budeš mít další děti, ale lépe se na to zapomíná. Hrošíčci už se určo těší, však neboj. Bude dobře.

vodni
29. pro 2010

@drndapetka Čau ségra, nebooooj, to bych ti dala vědět, že testuju 😉 Mno, ale uvidíme, cítím se tak, že necítím nic 😅 Takže počkej, třeba to v dubnu rozjedu s tebou znovu 😉

vodni
29. pro 2010

@tevi Tevi a jak ty? Já včera píchala poslední pregnyl...

drndapetka
29. pro 2010

@tevi jj, máš pravdu, vzpomínám na i první nezdařené těhu, i na to moje druhé,člověk na takové věci nikdy nezapomene.....ten třetí nezdar je ale nejčerstvější, tak se k němu vracím víc, ale určitě to nevzdávám a těším se do dalšího boje 😉

@vodni no to teda ne ségra, žádný takový....žádnej duben, pěkně leden to jistí 😵 nad dubnem ani nepřemýšlej,ty opico 😀

vodni
29. pro 2010

@drndapetka 😀 je vidět, že už jsi připravená 😀 Ti nevím, celý tenhle pokus je takový plný překvapení, takže možná bude překvapení i toho pátého 😉 Ale znáš mě, beru to sportovně, hlavní je zúčastnit se 😀 😝

jezulicka
29. pro 2010

ahoj holky,tak vás zdravím dnes sem byla na utz tak prdolka už má 12cm má se čile k životu to jsem ráda..
Všechno je v naprostém pořádku..ufffff...já sem sice jak balon už jsem přibrala 4 kila tloustnu pěkně já přiberu do konce tak 20 kilo nejmín já budu jak balon... 🙂 no je to síla jak se vifdím....ale co už. 😉 hlavně at je vš ok..
Jinak vás všechny zdravímj....

drndapetka
29. pro 2010

@vodni taky se ze mě stal už sportovní typ 😀 Je to tak nejlepší....člověk pak není tak zklamanej

vodni
29. pro 2010

@drndapetka jj, jsme dvě sportovní bójky 😀 Zklamanej bude člověk vždycky, s tím moc nenaděláme, ale holt to chce pořád koukat jen dopředu, i když to jde někdy tuze těžko 😅

vodni
29. pro 2010

@jezulicka Juj Jezulko, tak to je skvělé, an kila nehleď, hlavně, že je prďolka v pořádku 🙂 Máš nové fotečky?

drndapetka
29. pro 2010

@vodni no to mi povídej 😝 a o bojce taky raděj ne 😀 po svátkách jsme mega bojka 😅 Taky trčíš v práci, že? Já taky ☹ Prodavačka onemocněla, tak kdo jinej by to měl "obsrat" než já 😠

drndapetka
29. pro 2010

@jezulicka gratulka, a přesně jak píše ségra - na kila kašli....já bych klidně byla i extra mega bojka, jen aby mimi bylo o.k. 😉

vodni
29. pro 2010

@drndapetka 😀 extramegabójka, to bych se neopovažovala o tobě napsat, ale na mě to sedí 😝 Sice jsem nepřibrala, ale břicho jak balon... A práce??? 😎 Já v práci byla naposled 15.12. 😀 a půjdu tam až po testu, takže 7.1. 😀 Heč! Ale co, aspoň ti to rychleji utíká ne? I když teď to musí být dost otrava, takhle mezi svátky, že si nemůžeš vzít taky dovču... My máme celozávodní...

pampeliska36
29. pro 2010

ahojte holky 🙂

@jezulicka jeeeeee jezulko UF!!! to jsou super zpravicky! na kila se vykasli... hlavne, ze je vse tak, jak ma!!!

@vodni nooooooo je mi tak tak vselijak... jsem nachcipana jak blazen ☹

pampeliska36
29. pro 2010

@tevi tevi brouku a jak se citis ty? 😉

pampeliska36
29. pro 2010

@vodni jo jinak doufam, ze se vodnicci ozyvaji a ze je vse OK... a ze netrojcime 😉

drndapetka
29. pro 2010

@vodni no my dovču v prosinci nemůžeme ☹ a teďka je to úplně mrtvý v obchodě, lidi jsou doma, nebo mají dovolené, takže to utíká právě hrozně pomalu 😝 a představa, že manžel je už z práce doma, leží u telky a odpočívá....no sere mě to, co na to jinýho říct 😠 😀

pampeliska36
29. pro 2010

@drndapetka nazdarek 😉 taky preji vse NEJ do noveho roku 🙂

vodni
29. pro 2010

@pampeliska36 já už s těma vodníkama nemluvím, oni se mnou taky mluvit nechtěj, prostě se neozývaj, jedině tak 10min denně. Takže se jich optám až toho 5. jak to teda myslí... 😅

drndapetka
29. pro 2010

@pampeliska36 ahojenky kočenko 🙂 jakpak se máme po Vánocích? copak Ježíšek, zlobil? 🙄

vodni
29. pro 2010

@drndapetka Ale no tak, ber to z té lepší stránky, lidi jsou doma a neotravujou tě, ne? 😝

pampeliska36
29. pro 2010

@vodni no ja teda zitra oficialne snehobily test ☹ a pak se s tim vsim snad nejak poperu... 5.11 to bude super den a krasne datum! pujdes asi rovnou na krev predpokladam...?

vodni
29. pro 2010

@pampeliska36 máš IP

drndapetka
29. pro 2010

@vodni ale to jo, ale mám po těch Vánocích na lidi takovou averzi, že už mi vadí i lidi příjemní...asi si budu muset zase zvyknout 😝

pampeliska36
29. pro 2010

@vodni uz ti pisu 😉

pampeliska36
29. pro 2010

@drndapetka byla jsem moc hodna, protoze bylo moc a krasne darecky... skoda, ze se nevyvedl ten "povanocni"... ale to je proste boj. a ty? uzili jste si vanoce?

vodni
29. pro 2010

@drndapetka to znám 😎 Tihleti někdy vadí i snad víc 😝